!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pap super, ze udalo sie kupic i jestes zadowolona 😊
A tam gdzie kupowalas fotelik byla promka tez na maxi cosi?? W sumie ostatnie dni, zeby skorzystac z promocji.
Zabka super wiadomosci 🥰
U mnie takie goraco, ze sie rozpuszczam..
Jutro dzwonie do poloznej ze szpitala umowic się na spotkanie 😊Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
pap86, ancys85, Leeila26, Jaśmina, Asia000, Chmurka, Krokodylica, katwie27, AHope, maja2024, DarlAa, Domi1995, erre, Audrey, joana, skała, Dave87, Pogoda, Zabka_89, Totoro lubią tę wiadomość
-
Joana kupowalam w swiecie dziecka i akurat do dzis te promki (-15 na wozek i -20% na maxi cosi wiec zaozczedzilam jakies 450zl tesciowej bo to ona placi 😎)
Edka sliczny babzolek!joana lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Ja głosować nie poszłam. Czuje się jak w jakimś filmie: niby jest mega choroba, zamrozili gospodarkę na 2 msc, ale wybory są. Wiece wyborcze tez. Hitem dla mnie jest to, ze koleżanka siedzi w komisji w przedszkolu! Dzisiaj przetoczą się tłumy, a jutro tam pójdą maluchy! W dupe z tym. Pierwsze wybory od 1999, w których nie biorę udziału.
-
Ja też nie poszłam na wybory. Raz, że ja zawsze wybiorę sobie kandydata, który ma za małe szanse. Dwa, że w miejscu, w którym mieszkamy mamy tymczasowy meldunek a jakoś się nie zebrałam do gminy żeby to załatwić. A trzy, że mnie też te tłumy przerażają. Siedzę w domu, nie wychodzę praktycznie nigdzie i jeśli coś będzie miało wypływ na zmianę, to na pewno nie wybory 😂 które moim zdaniem w obecnej sytuacji są durnym pomysłem..
Jaśmina lubi tę wiadomość
-
Katwie,a dobrze się czujesz po tym upadku?
U nas akurat mała gmina - 2 tys mieszkańców, byłam głosować, najpierw dezynfekcja, maseczki potem karta.
Byliśmy u teściowej na urodzinach, potem skorzystaliśmy z niedzieli handlowej i skończyliśmy do jyska odebrać komodę do pokoju Małej, byliśmy w obi też dla niej kupić farbę. Mąż już składa komodę 😀
Chciałam lody z maka ale oczywiście tyle ludzi że masakra, tylko się oblizałam 😠🤦 -
Pap no to super jak jeszcze sie udalo tyle zaoszczedzic 🥰
Ja nie bylam na wyborach.. raz ze od wczoraj fatalnie sie czuje. Cala noc prawie nie spalam przez brzuch. To ja jeszcze nadal mam meldunek u taty w rodzinnym miescie. Niby ktos powie 40 km ale dla mnie to meka.Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Ale lipa. Jestem w Polsce i prawie nie dotarlam na wybory🤦🏼♀️. Po pierwsze dopadla mnie mega rwa kulszowa ze ledwo sie ruszam, dzisiaj rano jeszcze bol klatki piersiowej (rozwazalam nawet czy jecjac na ip tak gowniano sie czulam). Potem mi sie zrobilo niedobrze i slabo tak, ze prawie zemdlalam. W poprzednich ciazach nie mialam takich jazd. Cisnienie sprawdzilam i mam za niskie. Jest mi niedobrze, zimno i kreci mi sie w glowie 😩.
Wczoraj wrocilam z imprezy po 2giej, 85km, to sie rozplakalam pod domem bo ledwo dojechalam (maz napity wiec musialam wiezc). Juz po drodze zle sie czulam bol dupy (rwa), bol plecow, dreszcze itd (jeszcze nie wiedzialam ze mam niski cisnienie). A plecy to mnie juz w pierszej ciazy tak bolaly- klatka piersiowa, jakby jeden trwaly skurcz. -
Akurat w tych wyborach można było głosować korespondencyjnie, więc w sumie nie trzeba było iść do punktu wyborczego. Ja uważam, że każdy kto niespodzianka głosuje nie ma żadnego prawa później narzekać. Zdecydował oddając swoje prawo do głosowania innym.
-
Gadamy sobie dzisiaj z mężem, zaczęłam narzekać na samopoczucie i że bardzo źle znoszę te upały. A ten do mnie "nie dziwię się, skoro nosisz dodatkowe 20kg". 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
No kufa, ogr. 😂😂😂ancys85, Audrey, Leeila26, edka85, maja2024, Ptysio lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Podpowiedzcie mi prosze jakich pieluch jednorazowych bedziecie uzywaly? Czym sie kierujecie w wyborze, jakie macie doswiadczenia przy wczesniejszych dzieciaczkach? Nie mam zadnego rozeznania a nie moglam znalezc na forum tego tematu. Jesli byl to sorki, podpowiedzcie jak to znalezc.V.2017r. -> 7 tc [*]
15.08.2020r. - Wojtuś ❤️ [*] 38tc -
Krokodylica wrote:Gadamy sobie dzisiaj z mężem, zaczęłam narzekać na samopoczucie i że bardzo źle znoszę te upały. A ten do mnie "nie dziwię się, skoro nosisz dodatkowe 20kg". 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
No kufa, ogr. 😂😂😂
O mamusiu ale Cię chłop podsumował 🤭🤦♀️😂🤪
My weekend spędziliśmy na działce;
Upały znoszę rewalacyjnie 😁 poplewiłam i pobyczyłam się pod parasolem, szkoda mi tylko opalania ale za rok sobie odbije- od razu na heban 😂
Skała ja używałam zawsze pampersów i dalej jestem im wierna 😉 -
No weź, gdzie on te 20kg widzi, jak ja w ogóle nie przytyłam, tylko mi brzuch rośnie i cycki. 🤦♀️
Znajomi to się śmieją że z tyłu w ogóle nie widać że jestem w ciąży, dopiero z przodu piłka.
7 kg mam na plusie. No ale nie od dziś wiadomo że faceci to ogry.ancys85, Totoro, Ptysio lubią tę wiadomość
-
Ja byłam na wyborach, ale mało co bym nie oddała głosu, bo jakaś pindzia nie sprawdziła czy jestem na drugiej liscie... Ja mam zameldowanie jeszcze u rodziców, ale zdążyłam się przepisać internetowo przez profil zaufany i się udało.
Wrócilismy z komunii i na szczęście było luźno, siedziałam z brzegu z rodziną z którą się już widziałam także luz... Myślę że wróciłam bez korony 😁 no i była klima na sali, więc zbawienie, bo w domu totalny skwar