!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja corka pierworodna zdexydowanie nie nalezy do spokojnych dzieci. Zbójnik jakich mało, 10 sekund w miejscu nie usiedzi 😅
Planujemy jej powiedzieć w okolicy usg połówkowego i chcemy ja wziac na to usg ze soba, aby zobaczyła przyszłe rodzeństwo.
Mąż marzy o drugiej coreczce, mi jest w sumie wszystko jedno. Moja tesciowa ma obsesje, ze musi byc chlopak, wiec chyba bezpieczniej dla nas bedzie jakby byla dziewczynka 😅
Aha, ja sie szczepilam na grype w pazdzierniku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2020, 01:49
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Katwie mam identycznie... ☹ wieczorem taki brzuch wzdety i twardy.. nie wiem od czego to bo staram sie jesc lekko..
Ja w tym roku sie nie szczepilam.. mialam zrobic to we sierpniu, ale okazalo sie ze jestem w ciazy... a po poronieniu nie mialam do tego glowy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2020, 09:16
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Dzis mam 6tc 😎 za 2dni usg. Co do wieczornego odczucia brzucha to tez tak mam, musze rozpiac wieczorem guzik od spodni. Mam stresa przed wizyta jak nie wiem - boje sie pustego jaja bądz braku akcji serca. Zesz kurna odpędzam glupie mysli. Bedzie dobrze! Bedzie dzidziusSzymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 trzymam kciuki za usg!
Ja mam 32 lata, ale we wrześniu będzie już 33.
a co do badań prenatalnych, to z tego, co ja kojarzę, to sanco jest po prostu teraz standardem, ale to praktycznie to samo, co nifty (tylko jakby nowsza wersja)
blanka, zdrówka!Blanka85 lubi tę wiadomość
-
Blanka85 wrote:Niestety tylko mam leżeć w łóżku i na tym etapie żadnych leków4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31 -
Chmurka, ja mam wizytę w środę i będę dokładnie w tym samym momencie (6t0d) i też mam nadzieję, że będzie coś widać. W sumie powinno być.
Ounai ale fajnie! Nie mogę się już doczekać polowania na ciążowe ciuchy, ale na początek spróbuję wygrzebać coś z poprzedniej ciąży... chyba, że wyrzuciłam (?)Chmurka lubi tę wiadomość
-
Mi brzuch nie urósł, ani nie jest wzdęty ale przerzuciłam się na spódnice i rajstopy bo jakoś mi wygodniej, nie wiem zaczęło mnie denerwować jak spodnie lekko mnie cisną jak np usiądę.
Ja w poniedziałek na USG będę mieć 7+3 wg owu i tej daty lekarz kazał mi się trzymać.Chmurka lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Annia, ja miałam spore rozejscie mięśni po 1 ciąży i nie zdążyłam całkowicie zamknąć, więc pewnie wcześniej brzuch mi wyskoczy, ale póki co też nie mam żadnego wystającego i wcale nie widać jeszcze że spodziewam się dziecka
Dziewczyny a macie taki 'ciążowy mózg'? Ja jak wracam z pracy, albo w weekend to nawet strony książki nie chce mi się czytać. Artykuł w gazecie to dla mnie wyzwanie. 😂Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai, właśnie podobno do fizjoterapeuty uroginejologicznego warto wybrać się jeszcze w ciąży nawet. Zgadzam się, że dopiero teraz zaczyna się o tym mówić.
Chmurka, mi jest aż głupio, weekend cały dzień wolny i zamiast robić coś sensownego to oglądam po raz setny Harry'ego Pottera bo akurat leci na HBO. 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2020, 12:43
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Kurcze nie wiem czy w moim miasteczku jest taki fizjoterapeuta... Ale to najwyżej ogarne go gdzies dalej. Często się chyba do niego nie jeździ. Dzięki za odpowiedzi:* ale się można przy Was nauczyć
Annia ja też mam takiego lenia że o matko. Nic mi się nie chce. Jeszcze puls mam na dodatek dość wysoki i cokolwiek bym robiła to strasznie się męcze. Na szczęście przynajmniej nie wymiotuje (Quanai współczuję :*)