!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
pap86 wrote:Oooo to ja sie chyba musze doinformowac bo wydawalo mi sie,ze nifty umowa licencyjna wygasla i juz nie robią tylko wlasnie sanco i panorame. Musze sie doedukowac ale jeden z takich testow chce zrobic.
https://badaniaprenatalne.pl/test-prenatalny-nifty-czy-sanco-ktory-wybrac-porownanie/
-
Blanka współczuję 3mam kciuki, byś teraz miała mega nudna ciążę i urodziła w terminie zdrowego maluszka!
Ja jestem z 91rocznika... 30stka depcze mi po piętach... zawsze chciałam do 30 urodzić 3 dzieci ale chyba mi nie wyjdzie.
Podziwiam ludzi, którzy nie chcą znać płci... Ja mam cichą nadzieję, że 24.02 zobaczymy dziewczynkę mój mąż chce teraz syna... A mnie denerwuje ta presja społeczeństwa na syna i wolałabym córkęBlanka85 lubi tę wiadomość
-
My liczymy na drugiego synka, ale raczej dlatego, że już umiemy obsługiwać. A poza tym po mojej stronie w rodzinie same baby. Teściowej nie mówimy, bo ostatnio mówiłam jej, że moja sąsiadka chciała drugiego synka, to była wielce oburzona, że jak można nie chcieć parki!!
-
Pogoda wrote:Ja w marcu 32 l. Płeć oczywiście, że chcę znać, żeby wiedzieć na co się przygotować. Obstawiam, że bedzie chłopiec, ale co by nie było będę szczęśliwa. Byle by było całe i zdrowe
Co do wieku dziewczynki to wygląda, że jestem najstarsza - mam 39 lat 😎Zatem jeśli już to ja jestem tu babcią😁Pogoda lubi tę wiadomość
10/2018- ciąża pozamaciczna
01/2019 - punkcja , mamy 9 , trzydniowych❄️
28/03/2019 - 1 transfer 2x❄️❄️ cb... beta 10 dpt 47😣
02/05/2019 - 2 transfer 1x❄️beta 12 dpt <1.2 😣
22/06/2019 - 3 transfer 2x❄️❄️beta 9 dpt <1.2😣
24/07/2019 - 4 transfer 2x ❄️❄️beta 12dpt 4.2 😣
24/08/2019 - 5 transfer 1x❄️ 😣
01/2020 naturalny cud ❤️ beta 11/01- 71, 13/01-197, 15/01-483, 20/01-2623, 22/01-6583...04/02 jest❤️9tydz KONIEC💔 -
Annia oby nasza 31. przyniosło nam szczesliwe dzieciątko 😊
Ja kiedys tez myslalam, ze do 30 bede juz mama... ale niestety zycie tak sie ułożyło, ze dopiero jak mialam 29 to poznalam mojego meza. O dzidzie staralismy sie juz jako narzeczenstwo. teraz w grudniu byl slub i taka mila niespodzianka 😊
Takzr teraz licze, ze chociaż do 35. bedziemy miec dwoje 😊
U mnie z wrozenia z obraczki wychodzi najpierw chlopiec a pozniej dziewczynka, ale zobaczymy jak bedzie 😅
Plec chcemy znac, ale to w konrekscie ubranek czy szykowania pokoju. Ale dla nas najwazniejsze, oby ciaza zakonczyla sie szczęśliwie i dzidzia byla zdrowa 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 17:09
Natikka123 lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Chmurka wrote:Ja rocznikowo 29. Chociaż ja z grudnia jestem wiec w sumie bardziej powinnam napisać że 28.
A płeć bym chciała znać. Ja z tych niecierpliwych;p
Witaj w klubie ja też z rocznika 91 i z końca grudnia 😆 czyli mamy 28 😂
Płeć też chcemy poznać 😊Chmurka lubi tę wiadomość
-
Kas_ia wrote:Blanka współczuję 3mam kciuki, byś teraz miała mega nudna ciążę i urodziła w terminie zdrowego maluszka!
Ja jestem z 91rocznika... 30stka depcze mi po piętach... zawsze chciałam do 30 urodzić 3 dzieci ale chyba mi nie wyjdzie.
Podziwiam ludzi, którzy nie chcą znać płci... Ja mam cichą nadzieję, że 24.02 zobaczymy dziewczynkę mój mąż chce teraz syna... A mnie denerwuje ta presja społeczeństwa na syna i wolałabym córkę
Też mnie wkurza taka dziwna presja.
Dwie dziewczyny są super! Bawią się ze sobą, ubrań dla młodszej praktycznie nie muszę kupować, mało co, bo wszystko mam po starszej. kochają się, młodsza zapatrzona w starszą jak w obrazek a starsza opiekuje się młodszą.
Ostatnio na święta usłyszałam od mojego męża wujka (dla mnie siłą rzeczy obcy chłop) że jak to się tak wyłamaliśmy i nie mamy syna. Ale się wkurzyłam na maksa.
A synka teraz chciała bym ale po prostu, tak ja i mąż sobie marzymy. Podoba mi się imię Szczepan dla chłopca.
Jak będzie dziewczynka to oczywiście też będzie super, mała Agatka. -
Ja wysiadam. Od wczoraj jestem chora. Nie wiem co to za wirus, bo oprócz gorączki i bólu głowy nic nie mam. Domowe sposoby i apap. Raz lepiej, raz gorzej. Ehh.. Czemu nie chorowałam przed ciążą, tylko akurat teraz...4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31 -
Krokodylica wrote:Też mnie wkurza taka dziwna presja.
Dwie dziewczyny są super! Bawią się ze sobą, ubrań dla młodszej praktycznie nie muszę kupować, mało co, bo wszystko mam po starszej. kochają się, młodsza zapatrzona w starszą jak w obrazek a starsza opiekuje się młodszą.
Ostatnio na święta usłyszałam od mojego męża wujka (dla mnie siłą rzeczy obcy chłop) że jak to się tak wyłamaliśmy i nie mamy syna. Ale się wkurzyłam na maksa.
A synka teraz chciała bym ale po prostu, tak ja i mąż sobie marzymy. Podoba mi się imię Szczepan dla chłopca.
Jak będzie dziewczynka to oczywiście też będzie super, mała Agatka.
Tiaaa w Święta słyszałam jak teście życzyli mojemu mężowi " no i SYNA!" A ja jestem uparta i wredna i będę rodziła tylko córki
Edka, niestety taki urok ciąży wszystkie chorobska nasze... Ja w ten sposób dowiedziałam się, że jestem uczulona na propolis :p usta miałam jakbym 400ml sobie wstrzyknela także życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia I braku niespodzianekKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Alicja38 wrote:Pogoda, widzę , że mamy podobne historie za sobą ❤️Nieudane transfery i naturalny cud ❤️
Co do wieku dziewczynki to wygląda, że jestem najstarsza - mam 39 lat 😎Zatem jeśli już to ja jestem tu babcią😁
Któraś pisała, ze jest chora. Ja niestety tez czwarty dzień jestem przeziębiona 😞. U nad cała trójkę wzięło 😞Alicja38 lubi tę wiadomość
-
joana wrote:Annia oby nasza 31. przyniosło nam szczesliwe dzieciątko 😊
Ja kiedys tez myslalam, ze do 30 bede juz mama... ale niestety zycie tak sie ułożyło, ze dopiero jak mialam 29 to poznalam mojego meza. O dzidzie staralismy sie juz jako narzeczenstwo. A zareczyny byly po 3 miesiacach znajomosci 😊 teraz w grudniu byl slub i taka mila niespodzianka 😊
Takzr teraz licze, ze chociaż do 35. bedziemy miec dwoje 😊
U mnie z wrozenia z obraczki wychodzi najpierw chlopiec a pozniej dziewczynka, ale zobaczymy jak bedzie 😅
Plec chcemy znac, ale to w konrekscie ubranek czy szykowania pokoju. Ale dla nas najwazniejsze, oby ciaza zakonczyla sie szczęśliwie i dzidzia byla zdrowa 😄Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Kas_ia wrote:Tak jakbyśmy mogli sobie zaplanować plec dziecka... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ albo jakby urodzenie córki było jakaś życiowa porażka mamy takiego znajomego, który mówił jak się robi syna i że to pewniak! Zgadnijcie co splodzil :p ale mina była bezcenna ^^
Tiaaa w Święta słyszałam jak teście życzyli mojemu mężowi " no i SYNA!" A ja jestem uparta i wredna i będę rodziła tylko córki
Edka, niestety taki urok ciąży wszystkie chorobska nasze... Ja w ten sposób dowiedziałam się, że jestem uczulona na propolis :p usta miałam jakbym 400ml sobie wstrzyknela także życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia I braku niespodzianek
Dokładnie, niektórzy wręcz wmawiają mi że ja nie jestem zadowolona z tego. Chore.
Annia moja córka jest z końca grudnia. -
fasolka86 wrote:Ojej i jakie zalecenia lekarza ?
Tak w temacie- czy któraś się szczepiła przeciwko grypie ?
Blanka wracaj szybko do zdrowia! 😘Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Polecam fajny artykuł na temat Prenalenu (i ogólnie ta stronę) https://pantabletka.pl/prenalen-analiza-serii/
Dziewczyny czy Wy też macie wieczorem takie ciężko wzdety brzuch? Ja się czuje wieczorem jakbym miała już rodzic. Przeszkadza mi to bo czuje się napraede ciężko, nie wiem może powinnam jakoś suplementowac magnez?Nadzieja lubi tę wiadomość