!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
pap86 wrote:No wlasnie laseczki-ile macie lat? Ja jestem juz sędziwa babcia - niedlugo 34 👵
Nosz kuźwa ja Ci dam babcia.
Jak zrobiłam pierwszy test i się wyryczałam to powiedziałam mężowi, oczywiście załamka, po czym skomentował "no trudno, będziesz chodziła na wywiadówki o lasce". -
Ja zaraz 35 z tego co czytam to sporo nas około 35 roku I też widzę, że sporo nas ma już min po 1 dziecku
Wy cały czas o tych mdlościach piszecie ... ja jeszcze się trzymam, ale znam to doskonale. A synkiem to aż do 16 tc i to 24 h na dobę. Przez to na koniec ciąży miałam tylko 7 kg na plusie.
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
ata89 wrote:Krokodylica, widzisz to tak jak ja.. ale pani doktor kazała ograniczyć to się słucham. Choć w pierwszej ciąży chyba piłam normalnie ta herbatę... a wczoraj mnie naszła ochota na inke z mlekiem. Ale dziś juz nie. No nie dogodzisz 😉
Ja piłam w obydwu ciążach i teraz też piję. Ja po prostu całe życie piję praktycznie tylko herbatę. Czaaasem jakiś sok. Ale to musi mnie nalecieć smak.
Wy piszecie że nie macie ochoty na jedzenie a ja? Włączył mi się totalny odkurzacz na jedzenie, żrę i żrę i nie mogę się nażreć.
Dzisiaj króluje u mnie paprykarz. No masakra. -
nick nieaktualny
-
Ja na 99% bede robic sanco a tam sie od razu w tym 11-13tc zna plec 😎 ja tam mowie,ze bedzie coreczka Martynka (nie mam jeszcze typow imion ale martynką wkurzam meza choc imie przeciez calkiem ladne)Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Patutka wrote:Dziewczyny, każda z was chce znać płeć?
Czy któraś robi sobie niespodzianke i nie chce znać?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Pap86 ja na bank będę robić tylko jeszcze nie wiem na którą firmę się zdecyduje . A co do płci to na 100 % jestem pewna , że teraz będzie dziewczynka )))
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
Anika wrote:Myślałam, że będę najmłodsza 😂 27💪
Tylko ja to już 2 królik do kolekcji.
Wiecie, ja bym chciała chłopca i na chłopca mam przeczucie ale najważniejsze by było zdrowe.
Dziewczyny, słuchajcie, którejs z Was sprawdził się ten Chiński kalendarz płci? To jest dość intrygujące 😁2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Annia wrote:Ja chce znać, ale moja przyjaciółka która jest już w połowie ciąży właśnie postanowiła sobie zrobić taką niespodziankę przy porodzie. 😁
Swoją drogą mój lekarz już w 12tc powiedział mi, że będzie córka i jeszcze się skubany ze mną zakładał. Ale naprawdę lekarz cud miód, tylko w cholere drogi 🤔2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️