!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia000 wrote:Dziewczyny, czy Wam też dokucza tzw "baby brain"? Ja jestem ostatnio strasznie rozkojarzona. A wczoraj wieczorem przeszłam samą siebie. Mąż miał karmić córcię kaszką, wszystko już gotowe, córcia na kolanach u męża, ja poszłam po śliniaczek i zamiast zawiązać go małej to zaczęłam zawiązywać go mężowi... Dopiero po dłuższej chwili jak mąż zaczął się śmiać, to doszło do mnie co robię
Tak.
Ja to nazywam budyń zamiast mózgu.
Przejdzie po porodzie. -
Sorry dziewczyny, wiem że nie było Wam do śmiechu, ale uśmiałam się z tej odjeżdżającej zupy i brakującego keczupu.
Też nie mogę się doczekać poniedziałkowej wizyty. Modlę się żeby wszystko było ok.
Chciałam się zapisać do ginekologa na nfz dzisiaj ale do tej pani dr nie było miejsc. Zapisali mnie do jakiegoś faceta, którego nie znam i w sumie nie wiem co robić teraz.
Muszę to przemyśleć.
Moje dziewczyny mają w pokoju, zielone ściany, meble kolor sosna z zielonymi dodatkami. Łóżka kolor sosna, 180 długie aby starczyły na dłuższy czas. Takie niskie dla dzieci z zabezpieczeniem, żeby w nocy nie spadły bo się strasznie wiercą.
Dywan piękny, zielony w duże, kolorowe motyle. -
Natikka123 wrote:Ja tez chyba do pnd oszaleje bo to bedzie moja pierwsza wizyta wielkie jest lub nie. Trzeba bylo predzej sie zapisac 🤣
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki.U mnie jak codzień mdłości dają o sobie znać.Czy wy też tak macie że macie na coś smak.A potem zjecie troszkę i już wam się nie chce jeść. U mnie króluje zwykła herbatka i sok jabłkowy. Nic innego nie dam się rady napić. Bo nic mi nie wchodzi. Nawet zimne mleko które tak lubiłam mam teraz obrzydzenie. U mnie senność mnie ciągle się trzyma.Kiedy to się skończy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 13:15
-
Aniolek podobno po 12tc takie rzeczy troche mijają. Ale tez jak to jest-jedne maja mdlosxi i wymioty a inne zupelnie nie. Mowi sie ze mdlosci to odpowiedz organizmu na betahcg i ze to zdrowa ciaza. To mnie wlasnie stresuje bo ja oprocz niewielkiego bolu piersi, troche sennosci i braku @ nic nie mam.Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
U mnie z tym piciem tez problem. Samej wody nie lubię. Zawsze piłam tylko herbatę czarna, nawet z 5-6 dziennie.. a teraz ograniczam się do jednej słabej i nic innego do picia mi nie pasuje. A powinno się wypijac minimum 1,5 litra wody dziennie ale dla mnie to nie do zrobienia. 😕
-
Ja mam ochotę na jedzenie dopiero w okolicach godz. 13. Tak to średnio mi idzie jedzenie i picie. Lodówkę ciężko ni otworzyć. Dzisiaj na s zadanie zjadłam bułkę z masłem. Wczoraj udało mi się pokonać nocnne nudności, pomogła dodatkową poduszka, wyżej spałam to przestało mi być niedobrze. Nudności wróciły rano, ale minęły po śniadaniu.
-
Jak dobrze, że nie jestem z tym sama:) u mnie identycznie- nudności cały dzień mnie nie opuszczają. Chcę coś zjeść bardzo, a gdy to jem to apetyt mija. Mięsa nie ruszę. Najgorzej jest wieczorami- chodzę przez to spać o 21.
W pierwszej ciąży nudności i wymioty towarzyszyły mi do 14 t.c. -
Mnie też właściwie cały dzień i cała noc męczą nudności... Nie wymiotuję, ale cały czas się czuję jakbym miała chorobę lokomocyjną... Ja mam wizytę też w poniedziałek, ale jestem spokojna. Będzie co ma być, nie mam na to wpływu, ale mam raczej pozytywne nastawienie.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
ata89 wrote:U mnie z tym piciem tez problem. Samej wody nie lubię. Zawsze piłam tylko herbatę czarna, nawet z 5-6 dziennie.. a teraz ograniczam się do jednej słabej i nic innego do picia mi nie pasuje. A powinno się wypijac minimum 1,5 litra wody dziennie ale dla mnie to nie do zrobienia. 😕
Ja piję tylko herbatę czarną cały dzień, wody nie lubię. Po prostu robię słabiutką i wkrajam imbir lub cytrynę. -
Dziewczyny ja zawsze piłam dużo wody, herbaty, 2 kawy itp... A teraz nie mam ochoty na nic do picia. Po wszystkim mi nie dobrze. Pije tylko tą wodę, bo wiem że muszę, ale mnie też po niej lekko cofa. Tak samo z jedzeniem, nie mam na nic tak naprawdę ochoty...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Gratulacje Chmurka Witaj
Chmurka lubi tę wiadomość