!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja hiv wogole nie mialam, jak i rozyczki..
Toxo mialam raz, ale mi miana wychodza swiadczace o zakazeniu. Z tym, ze robilam awidnosc i jest stare juz tylko wolno mi spadaja..wiec powtorki nie będzie.
I tak mysle a moze ten hiv zrobie juz sama teraz na wizyte?
Co wiecej grupa krwi. Teraz na poczatku mi nie zlecal, bo mam wynik ze szpitala z 2011 r.
Ale podobno musi byc jakis podwojnie potwierdzony.
Wam teraz zlecali drugi raz lub musialyscie od razu zrobic ten podwojnie sprawdzony??Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Joana ja już mam zlecone badania, które mam mieć na kolejną wizytę. Nie wiem czy jak wyprzedzisz myśli lekarza, to nie powie Ci, że za wcześnie, bo do porodu muszą być ,,świeże"
. W sumie idziemy łeb w łeb, ale z tego co zauważyłam mój lekarz bardzo ze wszystkim goni.. ja już po gbs, a krzywą miałam jedna z pierwszych
U mnie w toxo wychodzą przeciwciała świadczące o dawno przebytym zakażeniu. A różyczka z tego co kojarzę jest dość ważna - mój lekarz ,,zapomniał" mi zlecić i położna wraz z paniami z labo robiły awanturę
.
Edka nie zadawaj takich pytań, proszę hahaa swoją drogą, jak zobaczyłam na pierwszej stronie ,,WITAMY NA ŚWIECIE" to znowu łzy mi poleciały..
-
Ja miałam hiv robiony, toxo już przechodziłam więc nie ma potrzeby jeszcze raz robić. Różyczkę też miałam robioną i przechodziłam w dzieciństwie.
Co do grupy krwi to nawet nie wiem, też muszę zapytać lekarza bo mam tylko 1 badanie właśnie. Muszę zapytać lekarza czy muszę powtórzyć 🤔 -
Ja miałam badana różyczkę, WZW, cytomegalia, HIV i toxo. Grupę krwi miałam ale raz i na wyniku napisane jest 'niepotwoerdzone' ale gin twierdzi że to nic... A co do badań które chcesz zrobić sama dowiedz się czego wymagają w szpitalu i jak bardzo aktualnych. Myślę że to najlepsze wyjscie
-
Dziewczyny czy można tamtum rosa w ciąży stosować? Ostatnio gin powiedziala że jest ok i dała mi pimafucin raz w tygodniu zapobiegawczo ale chyba od tych upałów ( strasznie się tam teraz pocę)swędzi i piecze mnie całe podwozie za przeproszeniem aż po odbyt... I tak się zastanawiam czy mogę sobie tym tamtum pomoc...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2020, 20:35
-
Chmurka wrote:Dziewczyny czy można tamtum rosa w ciąży stosować? Ostatnio gin powiedziala że jest ok i dała mi pimafucin raz w tygodniu zapobiegawczo ale chyba od tych upałów ( strasznie się tam teraz pocę)swędzi i piecze mnie całe podwozie za przeproszeniem aż po odbyt... I tak się zastanawiam czy mogę sobie tym tamtum pomoc...?
Sądzę, że możesz ale nie w formie irygacji tylko bardziej polewania lub psikania. -
Gratulacje! Ale niespodzianka! Teraz będzie takich co raz więcej. I niby człowiek się szykuje na wrzesień a tu Maleństwo urodzone w lipcu. Oblecial mnie strach:) Życzę Wam wszystkiego dobrego. Zdrowia i radości z macierzyństwa
-
Evva wrote:Oficjalnie chcialysmy sie przywitac 😊
Jagodka urodzona 27.07.2020 o 15.52 2250g i 51cm 10punktow 😊
url=https://naforum.zapodaj.net/d8fed9d3b97d.jpg.html][/url
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Chmurka tantum możesz spokojnie, ja też używałam w ciąży jak mi się infekcja rozkręcała i przynosiło ulgę - oczywiście do podmywania 👍
Agnieszka a co u Ciebie było powodem do rozwiązania w 35tc jeśli można spytać? I czy to było planowane czy nagła akcja, przyjmowałaś wcześniej sterydy na płucka? 🤔
Ale u mnie burza idzie.. 😲