!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chmurka wrote:Jej dziewczyny przyznam że strach mnie obleciał i jakiegoś stresa teraz mam jak sobie uświadomiłam że Evva zapoczątkowała rozpakowywanie
jeśli dobrze liczę Evva urodziła w 35+0 tc. Dokładnie w tym tygodniu mam zaplanowaną kolejną wizytę u ginekologa... Jak sobie pomyślę że mogłabym już na tą wizytę nie dotrzeć...
Ale jesli dobrze pamietam Eva miala jakies problemy w ciazy chyba? W kazdym razie byla w szpitalu. -
nick nieaktualny
-
Dziekuje dziewczyny 😘
Porod niespodziewany bo w poniedzialek odeszly mi nagle rano wody.
Na cale szczescie z mala ok, pediatra powiedziala ze jest w szoku te 35tc a dziecko pod kazdym parametrem oprocz wagi zachowuje sie jak donoszone 😊
Juz nawet udalo nam.sie dzisiaj przez 10 min karmic piersia 😊 jak wszystko bedzie ok to czwartek/piatek do domu idziemy!
Chmurka, Pogoda, erre, Leeila26, ancys85, Natalii, joana, Totoro, Asia000, to_tylko_ja, edka85, Ounai, ata89, Ptysio, Krokodylica, katwie27, maja2024, Dave87, Zabka_89, ktosiowa lubią tę wiadomość

02.16 jest z nami nasze szczescie
wrzesień 2019 powrót po rodzeństwo beta 2,3
11.12.2019 punkcja 10 oocytów, zapłodniło się 7, 4 doszły do blastki. 16.12.2019 transfer 2AA, mamy 3 mrozaczki
5dpt beta 17,39,
8dpt beta 72,89
14dpt beta 1067, prog 73,9
19dpt mamy pęcherzyk 10mm i pęcherzyk żółtkowy 2,5m
27dpt jest ❤ -
Evva i pomyśleć, że dosłownie kilka dni temu byłaś na sesji ciążowej.. 😀 Dziewczyny zdrówka Wam życzę, cieszcie się sobą i w wolnych chwilach piszcie nam co u Was 😉❤️
-
Evva gratulacje, duzo zdrowia dla Ciebie i malutkiej 😘😘😘
A jak sie Ty czujesz?? Jak karmienie?
Wlasnie oblecial mnie strach 😅 ja mam kolejna wizyte w 37+0. I dopiero bedzie pobieral mi gbs i skieruje np na hiv itp 🙄
Adaś

Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Ja na mojej kolejnej wizycie będę w 35+4, gbs już mam, na powtórkę HIV i ostatnie badania idę w czwartek 👍 ale kurcze, powiem Wam dziewczyny, że zaczynam się bać 🙈 to będzie mega nerwowy tydzień 😂
-
Toxo jest chyba w pierwszym i drugim trymestrze, przynajmniej ja tak miałam 🤷 ja muszę zrobić morfologię, mocz i HIV jako ostatnie badania.
-
Evva oficjalnie rozpoczęła rozpakowywanie. Która będzie następna? 😁