!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
ancys85 wrote:Krokodylica to taka książka bez tekstu, do tworzenia własnych historii, my mamy kilka takich i moje dzieci je uwielbiają a skoro Łucja została przyjęta do przedszkola - to w dodatku na czasie 😁
Ancys no właśnie widziałam i szczerze mówiąc nie przypadła mi do gustu. My ostatnio preferujemy dużo czytania.
Poza tym termin mam na 24 września a przedszkole zaczyna się (teoretycznie) szybciej.
Chyba faktycznie kupię książki tylko coś innego.
Przy okazji tak się wkurzyłam na samą siebie bo książka za którą ostatnio w empiku dałam 45zł na allegro kosztuje 24zł !!!!
Ja rozumiem różnica w cenie ale taka??? -
Leeila26 wrote:Haha ktosiowa ja też sprawdzałam pełnie
i szczerze to bardziej mnie martwi ta, która będzie 3 sierpnia, bo do tej 2 września na bank nie dotrwam z tą szyjką
U mnie też by było 11 miesiący jeśli urodziłabym w terminie, bo om 29 listopada
Ciekawe co u Jaśminy..
Ja 3 września mam donoszoną więc nie mam nic przeciwko żeby urodzić przy tej wrześniowej pełni. 😂😂😂 -
Jaśmina gratulacje! Pierwszy Julian już jest
mój będzie Julian drugi czy ktoś jeszcze tak daje synkowi na imie?
-
Jasminka gratulacje!
lekarze wiedzieli co robią. A Julianek jaki duzy!
prawie 3kg ale juz 53cm
dochodzcie do siebie szybciutko
Powiedzcie prosze jak ta cholestaza/zatrucie sie pojawia no to Kotka i ouinai mowia o swedzeniu. A jesli nie ma jeszcze swedzenia to jak lekarz widzi,ze cos sie dzieje? W zwyklej morfologii czy moczu go cos zaniepokoi? Z ciekawosci pytam bo moje badanka idealne hehe.Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Jaśmina, wielkie gratulacje! Jak dojedziecie do siebie to daj znać co u was i jak się czujecie 😊
Pap, też się zastanawiam czym ona się objawia poza swędzeniem 🤔 i dlaczego jest tak groźna dla dziecko?
My dzisiaj wybieramy się na chrzciny, mąż jest chrzestnym, nie chce mi się 🙃
Wiecie co, tak zaczęłyście się rozpakowywać a ja od paru dni zaczynam czuć że nie dotrwam do mojego 15 września. Wiem że Mała musi wytrzymać jeszcze 3 tygodnie w brzuszku do bezpiecznego terminu😊
W sumie mogłabym urodzić na koniec sierpnia 😂 -
Audrey jako pierworodka to jeszcze bedziesz musiala wyganiac
zobaczysz. Tak sie troche nastrajamy bo widzimy po forum,ze sie dziewczyny wrzesniowe zaczynaja wypakowywac hehe. Ja mam termin 19-20.09 i choxiaz we wrzesniu juz bede blagac syna o wyjscie to zapewne wyjdzie w okolicach terminu
juz teraz mi ciezko,brzuch sie baaardzo spina ale spoko. Taki "urok" koncowki. Natura tak to wymyslila,ze kobieta zaczyna sama chciec urodzic hehe.
Krokodylica lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Jasmina gratulacje! Od wczoraj wchodziłam o jakiś czas sprawdzić bo czułam, że będziemy tu mieć takie wieści:)
Ja się chyba dziewczyny przemeczylam jednak na wyjeździe. Od wczoraj boki mnie spojenie, nogi mi spuchly, trochę się nawet wystraszylam bo mały wczoraj ruszał się strasznie nisko. Dzisiaj obudziłam się slaba, zmeczona, nogi ciężkie bardzo. Dzisiaj już wracamy ale rodzice ciągną mnie jeszcze na jaka wycieczkę. To już chyba nie jest etap na takie wyprawy. Dzisiaj spakuje syna do przedszkola a potem biorę się z torbę do szpitala. -
Mnie też boli spojenie, mała jest bardzo nisko, mówiła to i położna i mój lekarz. Przy ruchach tak mnie kłuje podbrzusze że aż jęknę głośno. Za bardzo się pcha ta główką 🤣 no ale w poniedziałek szyjka była długa także luz 😂
Pap, może faktycznie to tylko schizy 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2020, 09:39
-
Co do rodzenia wcześniej czy przenoszenia to nie ma reguły
ja w pierwszej ciąży cały czas wszystkim mówiłam, że jestem pewna, że urodzę wcześniej, nawet mi się śniło 2 razy 😁 no i faktycznie równo 2 tyg przed terminem niespodziewanie odeszły wody
teraz też sądzę, że wcześniej mnie zbierze
jakoś tak 2 tyg w dwupaku jeszcze mi się w głowie się kołaczą, zobaczymy 😁
-
Jaśmina gratulacje!! Dużo zdrowia dla Was, odpoczywaj i pisz do nas w wolnych chwilach
wszystkiego dobrego, niech Julianek zdrowo się chowa! ❤️
Kroko no nie wiem czy nie masz nic przeciwko, bo pisałam o pełni 3 sierpnia 😂 we wrześniu będzie 2, do tego czasu pewnie sporą część z nas się rozpakuje 😉
Znam teorie, że pierworódki lubią przenosić ciążę.. 😅 ja się nastawiam na wcześniejszy poród nie z powodu naszych forumowych narodzin, tylko z powodu centymetrowej szyjki 😅 chociaż kto wie jak to będzie.. 🤷 mimo wszystko wolę wyganiać, jak urodzić przedwcześnie 😅
Nie mogłam dzisiaj spać. Mała imprezowała chyba do 3 😂 Audrey mnie też boli spojenie, wiązadła, czuje się jak na wiecznych zakwasach 😅 nacisk główki też czuje bardzo wyraźnie, więc wydaje mi się, że Amelka jest już bardzo nisko.. we wtorek się dowiem, czy zostało mi coś z mojej szyjki 😅 -
Jasmina gratulacje! Dużo zdrówka i spokoju dla Ciebie i Juliana!
Ja jeszcze muszę wytrwać minimum miesiąc...
My mamy od wczoraj gości. Bracia męża z dziewczynami przyjechali. Fajnie było ale przyznam że już zmęczona jestem. Wczoraj tak się wysmialam że az się martwiłam czy Anieli za bardzo nie wytrząchało od tego mojego śmiechu:P
Mnie ostatnio bardzo boli w pachwinachWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2020, 11:17