!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie będę się już wdawać w dyskusję bo rzeczywiście zrobiło się nieprzyjemnie, chociaż i mnie trochę to i owo zabolało. Z dyskusją można się przenieść na priv jak sądzę. Już nie psujmy sobie krwi. Dziewczyny fajne rzeczy dla kobiet w ciazy są też w C&A. Ja się jeszcze boję zamawiać cokolwiek Chcoiaz przydałby mi się leginsy ciążowe. Chodzę w starych, są jeszcze trochę luźne. Mam dwie pary, ale jedna już ma dziurki delikatne na szwach, więc to moje domowe leginsy. Mam dwie pary dzinsow w ciąży z synem, ale przydałaby mi się jakaś sukienka bo lrz3d ciąża ostra io wcale nie chodzilam w nich. Muszę coś kupić przed wizytą u gina żeby dupka nie świecić.
-
Ptysio wrote:To jeśli pęcherzyka ma 1,58 (To GS) to mogło to być serduszko? Jeśli nie to co tak pulsowalo?
Ptysio lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Ptysio, spokojnie, moze mialas pozno owulacje? u mnie i w 1 i w tej ciąży rozbieżności, musisz poczekać do następnego USG, chociaż to cholernie ciężkie dużo zależy też od sprzętu i od lekarza, wystarczy, że złapie pomiar minimalnie obok i wychodzą już różnice. Na tym etapie to w ogóle ciężko złapać te maluszki
Moje ciuchy ciążowe są dużo za duże za to na allegro zamówiłam w grudniu fajne leginsy bambusowe więc nic nie uciska.
Ounai allegro smart to moja zguba :p chociaż zwroty są na prawdę spoko. No i wysyłka za darmo od 40zl to mega opcja.Ptysio lubi tę wiadomość
-
Ptysio, jeżeli nie możesz wytrzymać i masz się denerwować to jedź wcześniej do innego lekarza albo do szpitala.
Powinnyśmy na 1 wizycie u gina dostawać domowe USG na czas ciąży eh... mogłabym zrezygnować z netflixa wtedy 🤣Ptysio, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kas_ia wrote:Ptysio, jeżeli nie możesz wytrzymać i masz się denerwować to jedź wcześniej do innego lekarza albo do szpitala.
Powinnyśmy na 1 wizycie u gina dostawać domowe USG na czas ciąży eh... mogłabym zrezygnować z netflixa wtedy 🤣
Hahahaha 🤣 to prawda! Podlaczylabym się chyba na stałe.Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Hej, na USG było widać zarodek i lekko pulsujący punkcik 😁 nie dostałam zdjęcia i jedyne co mogę rozczytać z bazgroł lekarza to CRL 6,5 i to jest chyba wiek ciąży. Niestety gin wypatrzył jeszcze krwiak a dwa tygodnie temu jak byłam w szpitalu to nie było go widać, kolejna wizyta za dwa tygodnie j
Ptysio, Ounai, edka85, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, dużo zdrówka!!
Ja walczę, nadal po tej drugiej stronie mocy, ale wierzę, że się w końcu uda!.
Wpadłam tu do Anni, bo jej wszędzie szukam i miała dać znać po wizycie, ale widzę, że wszystko dobrze!
Annia, kochana, gratuluję Ci najmocniej tego serduszka, które bije pod Twoim 😍Annia, Ounai lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dziewczyny, dużo zdrówka!!
Ja walczę, nadal po tej drugiej stronie mocy, ale wierzę, że się w końcu uda!.
Wpadłam tu do Anni, bo jej wszędzie szukam i miała dać znać po wizycie, ale widzę, że wszystko dobrze!
Annia, kochana, gratuluję Ci najmocniej tego serduszka, które bije pod Twoim 😍Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Domi, to lecimy podobnie bo ja mam termin na 4 września:-)
Dziewczyny a pijecie kawę? Ja przed piłam tylko rozpuszczalna ale jak podeszłam do transferu to od tego dnia nie pije. Jakoś słyszałam że to może źle wpływać. A czasami bym się na piła
-
Ptysio wrote:Witaj Domi
Duszności jako takich nie mam, ale strasznie szybko się męczę. W ogóle jak zombie wyglądam, ppdkrazone oczy i zero energii. Nie pamiętam tego z pierwszej ciąży.
Przybjam piatk3 z Tobą bo mam to samo... Jestem jak ślimak. Dzisiaj zostawiam syna w przedszkolu na drzemkę I mam zamiar spać w domu bo jestem bez siły.
Co do kawy to ja pije jedną dziennie rano, chociaż wczoraj mi kompletnie kawa nie podeszła i wcale nie wypilam. -
edka85 wrote:Lepiej nie. Zresztą jeszcze nie czas na to Prowadziłam kiedyś ożywioną dyskusję na ten temat na wątku amniopunkcji. Myślę, że kilka osób mnie przez to przestało lubić 😁 Chociaż ostatnio spotkałam się z jedną dziewczyną na wątku kp i jesteśmy już jak psiapsióły. Trochę też na październiku 2018 pisałam, ale tam był luzik. W każdym razie ja będę robić tylko usg w 12 tc.
Domi, witaj i gratuluję! Duszności nie mam, ale pod zmęczenie się podpisuję. Ostatnio jak wróciłam do domu i położyłam się na łóżko, to mąż przyszedł zaniepokojony i mówi: "wszystko w porządku? ciągle jesteś śpiąca, to może być objaw depresji", a ja: "yyy albo ciąży?!"
Ptysio, gratuluję!!!
A co do kawy, to ja piłam baaaardzo dużo przed ciążą, teraz ograniczyłam do dwóch (czasem trzech, ale wtedy trzecia jest bardzo słaba). Z tego co się orientuję, jak się nie ma dodatkowych problemów, to nie ma przeciwwskazań do picia kawy w rozsądnych ilościach, ja dodatkowo naturalnie mam bardzo niskie ciśnienie i bez kawy praktycznie nie funkcjonuję.