!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To ja nie mam problemu "mokrej Grażyny" 😁
Co do diety cukrzycowej to nie mam raczej problemów. Gazy czasem faktycznie, ale nie jakieś bardzo upierdliwe. U mnie to kwestia tego podejrzewam, że jem za dużo nabiału a chyba nie do końca mi to służy...
Kurde, u mnie jakieś skurcze. Odczuwam jak przepowiadające, ale takie mocno nieprzyjemne i podejrzanie często... Na razie kładę się i czekam na rozwój sytuacji... 🤔
katwie27, Ounai, joana lubią tę wiadomość

-
U mnie też od ok. godziny dziwne bóle podbrzusza i w międzyczasie kłucia w szyjce..
ale to też raczej przepowiadające, bo nawet nie jestem w stanie określić jakiejś częstotliwości.. podejrzewam, że szyjka się zeruje już totalnie, albo jakieś rozwarcie się robi.
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia, 10:47
👩🏻🦰41🧔🏻39
👦🏻2015 4640g SN (11cs) 39+6
👱🏻♀2020 3520g SN (1cs) 38+3
6cs po usunięciu jajowodu
CP 2025 💔 7tc - 5.08.2025 (1cs)
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Beta HCG (12.01) 64,1 mlU/ml -> (14.01) 196,7 mlU/ml -> 200%
Progesteron (12.01) 53,00 ng/ml -> (14.01) 64,60 ng/ml
9.04 16+0 11,44cm 165g (jest karteczka z płcią!) GA (AUA) 16+4
23.04 19+0 251g
25.04 🌸🌸🌸 It is a girl! 🌸🌸🌸
30.04 Gensulin N - insulina nocna 4j
Rośnij maluszku

-
Leila padlam 🤣 Ci mezczyzni 🤪
Totoro i Leila jak tam te skurcze??
Kroko sciskam Cię mocno ❤
Aina posmaruj sobie jakims olejkiem albo mascia, bo napewno musisz niezle sie meczyc 🥴
Krokodylica lubi tę wiadomość
Adaś

Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Współczuję nocek
ja poszłam spać i wszystko się wyciszyło. Ale pierwszy raz miałam takie mocne i częste przepowiadające, aplikacja do liczenia skurczów już 2 razy mnie wysyłała do szpitala 😅 W ogóle mimo, że to druga ciąża to te skurcze to dla mnie nowość, nie miałam takich w pierwszej 🤔

-
Ja po obchodzie. Był ordynator. (Wreszcie) Jutro jeszcze będzie badanie ginekologiczne on zrobi i jak będzie ok to jutro do domu:)
erre, Krokodylica, joana, Totoro, Dave87, Leeila26, nick nieaktualny, Ounai, maja2024, Szczęśliwa, Asia000 lubią tę wiadomość

-
To u mnie od godz 2 w nocy makabra. Mały wciąż się budził, kręcił, płakał. Co go uspokoiłam, to zaraz wszystko od nowa. I tak do rana... Ja jestem wrakiem człowieka, a on w wyśmienitym humorze rozpoczął dzień. Bawi się, cieszy, biega, a matka zdycha.
-
Apkę ściągnęłam pierwszą lepszą jaką mi się nawinela i nazywa się po prostu SKURCZE 😁 taka zielona ikonka

U nas nocka pomijając fałszywy alarm też spokojna. Oby już tak zostało, bo kurde, zamiast się wyspać póki się jeszcze da, siły zbierać to u nas ostatnio histerie, czytanie, jedzenie i zabawa klockami 😑

-
Witajcie
Współczuję nieprzespanych nocek i dolegliwości żołądkowych.
Ja od kilku dni nawet się wysypiam, jupi 🙆♀️
U mojej Grażynki suchutko 😂🤪
Agnieszka trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie bez komplikacji i możliwie najszybszy powrót do domciu i córek.
Moja córka jeszcze też nigdy nie nocowała bez mamy. Mimo, że już ją trochę przygotowałam to obawiam się rozłąki ale nie tylko z jej strony, myślę że ja też się rozkleję (hormony są super 🥴) oby tylko nie przy niej 🤦♀️
Krokodylica a może spróbuj zrobić Łucji wodę ryżową, jest idealna na problemy żołądkowe i hamuje wymioty.
Jak podejrzewam coś u moim dzieciaków to od razu to stosuje, nie wiem czemu wcześniej o tym Ci nie napisałam - chyba jakieś zaćmienie 🤦♀️
Leeila nogi razem, nie stresujemy męża 😂🤪😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2020, 09:16
Leeila26 lubi tę wiadomość
-
A ja mam od wczoraj mega problem a mianowicie swędzenie odbytu ale tak że nie mogę funkcjonować bo najchętniej bym się zadrapala na śmierć
moja gin pisała że może to hemoroidy takie pierwsze stadium albo owsiki ( w co watpi)😱 w pon lub wt idę na badania ale do tego czasu chyba niewyrobie. Miała może któraś z was takie swędzenia ? Jakieś porady czym smarować ,myć itp ? Żeby trochę ulżyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2020, 09:57

Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Mąż wczoraj zrobił wycinkę drzew na działce, z jednej strony szkoda a z drugiej zapowiedź nowego rozdziału w naszym życiu. W ogóle sporo się szykuje nowości na przełom sierpnia i września 😀
Dziś jedziemy na urodziny do siostrzenicy męża, co prawda imprezka jest we wtorek ale my zapowiedzieliśmy się na dziś, będzie spokojniej a dzieciaki się pobawią 😉
Miłej niedzieli 😀
Krokodylica, Totoro lubią tę wiadomość
-
U mnie też się wyciszyło, wzięłam no-spę i poszłam spać 👍
Dave spróbuj może na początek Tantum Rosa. Nie wiem czy pomoże, ale ulgę w swędzeniu powinno przynieść
Hemoroidy chyba byś czuła i byłby problem z dwójką.. a to tak bardziej w środku czy na zewnątrz? Może Cię po prostu ,,obszczypało"?
Kroko współczuję, zdrowia dla córeczki ❤️
Krokodylica lubi tę wiadomość

nie doczekała bym do szpitalnego śniadanka:P leżę na sali z dwiema dziewczynami już po terminie, które czekają na rozwój wydarzeń, jej jak ja im współczuję tych meczarni