!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dave ja spróbowałabym tez wlasnie z clotrimazolum. Sama mialam takie swędzenie pupki ale u mnie to bylo wtedy jak mialam zaparcia. A ja kiedys mialam historie z hemoridami przed ciaza, więc u mnie to bylo napewno jakis poczatek.
Najpierw dzialalam na przemiane materii itp i dodatkowo wlasnie podmywanie i clotrimazolum smarowalam. Mi pomoglo zawsze juz drugiego dnia.
Teraz jak czuje ze Grażyna sie poci i wogole tam jest wilgotno to czesto zdazy mi sie smarowac profilaktycznie jak tylko poczuje, ze lekko zaswedzi.
Co do problemów swedzeniowych to tez mialam juz pisac Wam kilka razy..
U mnie w polowie ciazy wyszlo mi okropnw swedzenie pod pachami. Zmienilam antyperspirant bo myslalam, ze od niego. Zero poprawy. Pozniej smarowalam nawet czyms takim przeciwswiadowym itp. Przeszlo..
Ale wraca co chwile..
Nic nie pomaga a jesli juz to tylko na kilka dni.
Co wiecej to ogolnie zrobila mi sie pod pachami bardzo ciemna skora. Ja ogolnie jestem biala skora a tam jest doslownie bardzo sniada.
Macie jakies pomysly?
Najgorzej, ze co mialam zapytac lekarza to wtedy mi to mija i zapominam 😩
Ale jak juz wychodzi to wlasnie takie do zadrapania........
Agnieszka mocno Ci wspolczuje i trzymam kciuki, zeby niedlugo cos poradzili 😘😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2020, 12:54
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Mnie coraz częściej skurcze przepowiadające łapią. Zapominam sobie o tej nospie na noc, ale jak zażyje to przechodzi. Ja tam wolę wytrzymać do września, żeby ten mój maluszek trochę podrósł
-
Witam dziewczynki
No i ja takze przestraszylam sie skurczy i pojechalam do szpitala. Mialam od wczoraj juz 5 ktg
Badania ginekologiczne. Skurcze byly regularne i podali mi kroplowke by jak sie zahamuje akcja to wytrzymac do poniedzialku, bo martwia sie, ze jeszcze dziecko niedojrzale. Skurcze sa teraz ale bardzo nieregularne. Szyjka miekka, gladka i rozwarcie prawie na 2 cm. Zobaczymy co dalej.
29.10.2016 dwa aniołki w niebie Adam i
Dawid (18 tc) ♥️♥️
11.2018 synek Daniel
-
Obiad w szptalu w De
uwazam, ze w kazdym szpitalu powinny byc takie obiadki, by sily szybciej wrocily 😊
Chmurka, Totoro, Anika, edka85, joana, Szczęśliwa, Leeila26, Krokodylica, Pogoda, Ptysio, maja2024 lubią tę wiadomość
29.10.2016 dwa aniołki w niebie Adam i
Dawid (18 tc) ♥️♥️
11.2018 synek Daniel
-
Chmurka wrote:Wikisen a Ty nie masz już donoszonej ciąży? Trzymam kciuki żeby wszystko było ok! Dawaj znać koniecznie co i jak;)29.10.2016 dwa aniołki w niebie Adam i
Dawid (18 tc) ♥️♥️
11.2018 synek Daniel
-
Pogoda wrote:Mnie coraz częściej skurcze przepowiadające łapią. Zapominam sobie o tej nospie na noc, ale jak zażyje to przechodzi. Ja tam wolę wytrzymać do września, żeby ten mój maluszek trochę podrósł
Jak mojej gin powiedziałam że miałam twardnienia brzucha to od razu powiedziała: - sprawdzamy szyjkę 🤭😉 hahaha, na tym etapie to poród może zacząć się w każdej chwili 😁 patrząc, że już zaczęła się druga połowa sierpnia to napięcie rośnie przy każdym wejściu na nasz wątek! -
Wikisen wypasik z tym szpitalnym jedzonkiem 😁
Powodzenia jutro, daj znać jakie poczynania.
Moja siostra rodziła w Krakowie, w szpitalu uniwersyteckim i też był tam taki jedzonkowy wypas, ciekawe czy dalej tak jest czy to się zmieniło, wówczas był tam katering (ale było to ponad 10 lat temu) 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2020, 15:01
Wikisen lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie wiem czy widziałyście, tak ku pokrzepieniu serc wrzucam 😀
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10164097229635370&id=10150116077700370
Mam nadzieję, że link chodzi. I że szpitale będą się stosować do nowych zaleceńancys85 lubi tę wiadomość
-
A mi opadł brzuch.
Jutro idę do gina, aby zobaczył szyjkę. -
Aniołek czy Twoj maluszek juz na swiecie .bo nie wiem czy cos przegapilam ?
Ostatnio mam problemy z koncentracja ;(
U mnie polowa 33 tyg lapia mnie coraz czesciej skurcze i bole w okolicy szyjki i rany.
A dzis jak nigdy mialam problem z pecherzem wychodzac na spacer robilam siku ...po 5 minutach w acucie myslalam ze pekne i zmuszona byłam na siku na lonie natury .a po dojezdzie do parku nie minelo 10 minut jak znow pekalam niczym przepelniona cysterna
Ogólnie pol dnia boli mnie w okolicy rany i szyjki
A przed chwila pekla mi sciana zeba a misiek jutro ma 24 h wiec nie podejde do dentysty.to ząb ktory powinnnam zrobic kanalowo ale lekarze nie chca mi zrobic w. Ciazy tylko po ze niby w 6 tyg pologu
Ale po cc pewnie ok 2 tyg bede potrzebowac nim wyjde i bede gotowa siasc w fotelu ....do tego ta pandemia mnie steesuje by nie przyniesc choroby z gabinetu we wrzesniu
A na dodatek lekarka ktora ma mo to robic pracuje tylko do konca wrzesnia i byc moze wogole nie zdaze. Jestem wsciekla.
Bo jeszcze nie wiecie ale z braku kasy ja juz mam stracone dwa zeby. Bo nie mialam za co ich zrobic. Wiec ten liczylam naprawic w czasie ciazy i chyba tez go strace....ja pitole teraz biore zelazo co nie pomaga moim zębom.
-
ancys85 wrote:Jak mojej gin powiedziałam że miałam twardnienia brzucha to od razu powiedziała: - sprawdzamy szyjkę 🤭😉 hahaha, na tym etapie to poród może zacząć się w każdej chwili 😁 patrząc, że już zaczęła się druga połowa sierpnia to napięcie rośnie przy każdym wejściu na nasz wątek!
Ja byłam we wtorek na wizycie i po sprawdzeniu szyjki nie widziała żadnego zagrożenia, dlatego zalecila nospe
Dziś mam mega dużo twardnien i trochę skurczy, ale są totalnie nieregularne. Macica ćwiczywg aplikacji jeszcze 25 dni do końca 😱
-
Oglaszam, ze mam gotowy w stu procentach pokoj na przyjscie na swiat synka. Dzisjaj dalam czadu z porzadkami. Wszystkie dokumenty, ksiazki, papierzyska przejrzalam. Wyrzucilam tony makulatury, przestawilam nawet meble (jak moja mama zobaczy ze sama je ciagalam to pewnie mnie zabije). Chce jeszcze uprac firanki i umyc okna. Musze jeszcze lozeczko podwyzszyc, ale to pozniej bo mam szuflade taka bez pokrywki i nie chce zeby rzeczy ni sie kurzyly w niej, mimo ze sa w pokrowcach. Ale jestem zadowolona
ktosiowa, Totoro, Pogoda, Leeila26, Szczęśliwa, Ptysio lubią tę wiadomość
-
Oj Katwie, Katwie, pogrożę Ci paluszkiem za to przesuwanie mebli.
Mi niedobrze jak nie wiem co.
Tymczasem pasowało by trochę ogarnąć chatę bo jutro z rana mają przyjechać panowie montować klimę. Trudno, najwyżej zastaną syf, życie.
Moja starsza córka przed chwilą włączyła płytę Arki Noego i mówi do siostry "a wiesz że to płyta od ciebie dla mnie, dałaś mi ją jak byłaś malutka". Dałam tą płytę Zuzi "od Łucji" gdy wrocilysmy ze szpitala. Jestem w szoku że ona to tak pamięta.Totoro lubi tę wiadomość
-
Misja completeteraz tylko muszę spakować torbę do szpitala i jestem gotowa. Teraz dopiero jak popralam wszystko itd zobaczyłam ze nie mam żadnej bluzy na 62 cm cos trzeba będzie kupić 😅
Chmurka, Krokodylica, katwie27, erre, DarlAa, Audrey, Totoro, Pogoda, Asia000, Leeila26, Szczęśliwa, Natalii, Ptysio, joana, ancys85, edka85 lubią tę wiadomość
Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo