!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwa piona-ja dzis tez zabralam sie za stopy i poki co stanelo na odzywce na pazurach bo chyba nie dam rady pomalowac kolorem dzis. Moze jutro z rana jak brzuszek edzie mniejszy 😂
Ide wygotowywac butelke,smoczek i czesci do laktatora. Ta moja kochana zawartosc macicy mnie wykonczy.. 3h przewrotów, potem czkawka wiec znowu sie zlosci.. no dramatjeszcze zeby dobrze sie spalo to bym starala sie duzo spac zeby jakos czas biegl dalej 😅😂
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Chmurka wydaje mi się, że Cię trzymają, bo mają z tego kasę prostu. Poza tym jest weekend i weekendy chyba nie wydaja wypisow. Ja rok temu jak byłam to uciekałam czym prędzej (ale to po poronieniu, więc wiadomo że nie miałam ochoty tam siedziec), ale wypisu nie otrzymałam w Nd tylko musiałam drugi raz przyjechać po papier w tyg, bo sekretariat nie pracuje i koniec 🤷
-
Dziewczyny, czy wam też tak się pipka poci teraz?
🙈 Boże, u nas ciepło, mam sukienkę ubrana i bez majtek i siedzę u teściowej pod wiatą, potem NA spacerze i normalnie tam mokro 🤦♀️ nie zw leci po łydkach no ale uda się ze sobą stykają i normalnie mokro, masakra normalnie 🤦♀️🙈😱Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2020, 20:32
katwie27 lubi tę wiadomość
-
Audrey poprawiłaś mi humor na wieczor swoim wpisem
Nie wiwm czy mi sie poci czy to wydzielina, ale zmieniam ciagle wkladki w ciagu dnia bo sa mokre i cxuje dyskomfort.
Audrey lubi tę wiadomość
-
Katwie, piona 👍😎 No dlatego się pytam czy to tylko ja jestem jak taka świnka po maratonie 🙈🤣 też nie wiem czy to zwiększona wydzielina czy tylko pot ale mimo że już kilka razy się dzisiaj podmywałam to dalej czuje się brudna i spocona 🤦♀️ na dodatek moje dziecię dzisiaj tak bardzo naciska na szyjkę że chodzić czasem nie idzie 😂
-
Audrey mi i juz wczesniej się pocilo i miałam sporo wydzieliny a teraz mam dwie tabletki luteiny rano i dwie wieczorem to nam tam potoki normalnie. Dziś to do położnej poleciałam i mówię że zmieniam już trzeci raz majtki i zużyłam z 20 wkładek i wciaz mi przemiekajai wciąż mam mokre majtki i czy to normalne. No i mi sprawdzali czy to nie wody ale na szczęście nie:p ale uznałam że skoro tu leżę to doktorowi dam robotę jakąś;P
-
Ja nie mam pilki.. 😔 maz kiedys zamowil w sklepie i jak pojechal po odbior to okazalo sie, ze nie maja. Pozniej juz darowalismy sobie, ale chce zamowic.
Audrey mam tak samo 😅i dokladnie jak Erre jak siedze to rozkraczona wietrzy sie 😅🤣
A nogi mam juz okropnie spuchniete....Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
W pierwszej ciąży jak dostałam skurcze porodowe w nocy to do godz. 12 jak poszłam do szpitala to z przerwami siedziałam dużo na tej piłce. Jakoś tak było mi lepiej. Warto kupić. Ja korzystam. Dziecku się podoba 😁😉Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
No ja też rozkraczona ale tylko jak kogoś nie ma bo nie będę świecić Grażyną 😂 teraz siedzę w salonie bez majtek i wietrzę 😅 też się zaczęłam zastanawiać czy mi się wody nie sączą ale raczej nie bo jak siedzę z rozłożonymi nogami to jest luz 😂
Kostki mam tak opuchnięte że pomiędzy nimi a stopą aż mi się dała zrobiła 🤪🙊 -
Dopisuje się do grona mokrych Grażynek 😂😂 u mnie to już też od dawna, aż zakupiłam papierki do sprawdzania pH 🙈
Apropo siedzenia rozkraczonym.. taka historyjka z dzisiaj. Leżałam sobie na łóżku (normalnie ubrana 🙉) i miałam dość konkretnie rozłożone nogi bo akurat tak mi było wygodnie. Na co mój mąż: trzymaj te nogi jeszcze trochę zaciśnięte!! 😂 Spojrzałam jak na wariata, dopiero jak się dogadaliśmy to zrozumiałam o co chodzi i myślałam, że sie posikam ze śmiechu.. Podsłyszał jak z powodu tej krótkiej szyjki wszyscy mi mówili: trzymaj nogi mocno złączone (teściowa, albo koleżanki podczas rozmowy - no w żartach - wiadomo 😂) I on biedaczek myślał, że to tak na serio.. i przez to trzymanie zaciśniętych nóg, jeszcze nie urodziłam 😂😂😂🤦Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2020, 22:10
Krokodylica, Chmurka, edka85, Totoro, joana, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Dołączam to #mokragrazynateam 😂 mam czasem tak że zrobię siku, podetre się normalnie, wstaje i mi kapie
w nocy chyba najgorzej odczuwam, bo śpię bez majtek. Uda mi też ostatnio tak obtarlo, że później jak tylko mogłam to siedziałam w szpagacie. Na noc posmarowałam olejkiem ze słodkich migdałow i była ulga
-
Ja w tej ciąży nie mam obrzęków, ale miałam w poprzedniej. Nogi jak balerony, nie było opcji założenia jakichkolwiek butów poza klapkami. Na szczęście było lato i nikogo nie dziwiło to, że zasuwam non stop w klapkach. Rodziłam jednak koniec września, a po porodzie byłam jeszcze bardziej spuchnięta. I jak wychodziłam ze szpitala na początku października, to już dziwnie wyglądałam w takich butach.
-
Cukrzyczki ciązowe nie ma glupich pytan wiec pytam 🙈🙉🙊 czy macie problemy gastryczne przez diete? Ja raz na jakis czas mam odbijanie sie normalnie smierdzacymi zgnilymi.jajami (choc nie jadlam jajek), albo bąki tak smierdzace,ze wlosy dęba stają
w zyciu tak nie mialam a teraz na tej cukrzycowej diecie mi sie zdarza i zastanawiamnsie od czego. Czy to kwestia ilosci bialka w diecie czy malej ilosci wegli.. No biedny mąz dzis znow musi na kanapie spac na dole bo by sie chyba nie obudzil po nocy w sypialni z takim smierdziuchem jak ja
masakra
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap, dużo błonnika. Miałam tak samo przy diecie normalnie na odchudzanie.
Ja skacze na pilce i kręć biodrami. To ma pomóc dziecku wejść w kanał rodny. A przy okazji odciąża kręgosłup bo utrzymujesz poprawną postawę ciała.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔