!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWikisen kciuki!
Ktosiowa, a u Was robią test na covid? Oby się coś rozkręciło, u Ciebie Totoro tez
Ja syna urodzilam 2 dni przed terminem j teraz jak lekarz określał termin cc wlasnie bral pod uwagę pierwszy porod, bo czesto się termin pokrywa.
A ja dziś się znowu nie wyspalam, 2 razy wstawałam do syna, oczywiście druga pobudka o 4 i juz nie zasnęłam co najmniej godzinę
Kiedyś się tak często nie budzil, a teraz mamy przerwę w przedszkolu, do tego byl tydzien u babci i z nią spal i sie przyzwyczaił, że ktoś z nim spi
Plus oczywiscie 3 dodatkowe wstawania na siku j mnie, wiec mam wrażenie, że ciagle chodzilam po korytarzu. A jestem zła, bo to juz ostatnie dni, kiedy mogę się wyspać, bo jak sobie przypomnę pierwsze miesiące z synkiem jak byl maly to w ogole chodziliśmy jak zombie 😂Totoro lubi tę wiadomość
-
Ja o nocy to nawet nie mówię. Wieczorem to już mi się ryczeć chciało. Zespół niespokojnych nóg mnie dobija. Chyba w ogóle przestanę się kłaść spać bo tylko mnie nerwy telepią przez to wszystko. Nawet w nocy nie można odpocząć.
Dzwoniłam przed chwilą do ginekologa bo z tego wszystkiego zapomniałam wczoraj powiedzieć że jakaś infekcja mi się znów przyplątała, przepisał clotrimazol. -
Trzymam kciuki za was dziewczyny
jak to dobrze ze ja juz mam to za soba moj syneczek kochany jutro juz bedzie mial 3 tyg
co prawda 2 tyg w szpitalu ale ten tydzien w domu nam to wszystko wynagrodzil i mamy sie juz naprawde dobrze
Mikolaj jest taki spokojny ze kazdej zycze takiego spokojnego dziecka przynajmiej na poczatku zanim sie wszystko ogarnis i nauczy
powodzenia
Ps ja jeszcze leze w lozeczku a obok moj syneczek sobie smacznie spiDarlAa, Ptysio, Chmurka, Asia000, Domi1995, erre, Krokodylica, Pogoda, Audrey, edka85, AHope, katwie27, Totoro, ancys85, Szczęśliwa, Natalii, Leeila26, Dave87 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za rodzące! Jej jak to brzmi no ale w sumie zaraz się wrzesień zaczyna więc tak powinno być.
Ja jeszcze jakieś 2 tyg bym chciała minimum wytrzymać.
Sypiam średnio... śpię budzę się śpię budzę się i tak w kółko. Co zrobić...
Synek mi się troszkę przeziębił i teraz mam stresa. Bo zależy mi żeby poszedł do przedszkola równo z innymi dziećmi. Poza tym on strasznie na to czeka. No A druga rzecz to nie chce się zarazić i jechać z katarem do porodu bo to zaraz będą krzywo patrzeć A i trudniej rodzić... ehhh
Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Wikisen trzymam kciuki;* Joana za Ciebie też już trzymam;)
Żabka super;)
Dziewczyny a ja mam głupi problem... Wcześniej tylam jak szalona:P tzn całkiem sporo a od jakiś trzech tygodni prawie wcale... Tzn jakieś 100-200 g na tydzień tylko... To normalne? Myślałam że teraz dzidziuś dużo rośnie to i ja będę tyć a tu taki zonk -
Kiedys na forum byl temat monitora oddechu i sama sie nad tym zastanawialam ale porozmawialam w szpitalu z pielegniarkami i kupilam. Powiem wam ze spie spokojnie ale czujnosci to nie zaburza przynajmiej u mnie. Po prostu po szpitalu chyba bym w ogole nie spala tylko obserwowala czy oddycha. W moim przypadku co mam wczesniaka i byly problemy to zakup idealny po tug uzytkowania moge to powiedziec wiec jak sie ktoras jeszcze zastanawia to naprawde warto
kupilismy z polecenia pielegniarek babysense 7.
Krokodylica, joana lubią tę wiadomość
-
Chmurka ja w calej ciazy przytylam max 7 kg i w ostatnim czasie z wizyty na wizyte tylam albo 200 gram albo nic. Wiec jezeli zdrowo jesz i pijesz duzo wody to to chyba normalne
tymbardziej ze dziecko nabiera. Ja duzo nie przytylam a moj syneczek nabieral duzo na wadze i to mu wyszlo na dobre
Chmurka lubi tę wiadomość
-
Chmurka nie martw sie swoja wagą. Lepiej juz nie przybierac za duzo
ja np. Mam ostatnio wilczy apetyt
bardzo glodna jestem, przez to zdarzylo mi sie pare razy przekroczyc cukier bo po prostu zjadalam wiecej niz powinnam byla
do tego jak trzymalam 6kg na plus przy cukrzycy to ostatnio jak by z nikad wpadlo mi 2kg 🤔 ale musze to ieszcze sprawdzic w chlodniejsze dni bo mi sie wydaje,ze to przez upaly bylo i zatrzymywanie wody. Co do spania to teraz nie moge narzekac jak zrobilo sie zimniej i w nocy to tylko siusiu czesto mnie budzi a tak to wreszcie nie mam dusznosci
biodra mnie tylko bola bo przeciez spi sie raz na lewym raz na prawym.
Chmurka lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Aina ja mam uzywany elektryczny tommee tippie.nw pierwszej ciazy mialam avent reczny-na sciaganie okazyjne jak gdzies musialam wyjsc bez dziecka byl ok. Teraz ten elektryczny wydaje mi sie delikatniejszy w zasysaniu-ciekawe czy bedzie skuteczny.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
erre, Ptysio, Asia000, DarlAa, Pogoda, Audrey, edka85, AHope, Krokodylica, katwie27, Maddelainen, Totoro, ancys85, Natalii, maja2024, Leeila26, Dave87, joana lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap,ja też mam ostatnio wilczy apetyt jak nigdy wcześniej , normalnie jakaś masakra. Ciągle bym coś jadła 🙈 końcówka a ja boję się że przywale jeszcze 5 a i tak jest już +14😩🤦♀️
Żabka, mam nadzieję że moje dziecko też będzie takie spokojne. Bo po tym co wyprawia w brzuchu nie zapowiada się na to 🙈 -
Hej dziewczyny my po wizycie, synek waży 2900 zastanawiam się czy się martwic, ale lekarz mówił że tylko trochę wyprzedza, ułożony prawidłowo, przepływy, płyn w normie, za niecałe 3 tyg ostatnia wizyta i decyzja,co dalej. Szyjka oczywiście jak ze stali, wysoko. U mnie to norma 🙈 mam nadzieję,że mimo wszystko poród pójdzie sprawniej i bez komplikacji.
AHope, edka85, Krokodylica, katwie27, Totoro, ancys85, Asia000, Audrey, Szczęśliwa, Natalii, erre, Pogoda, maja2024, Leeila26, Dave87 lubią tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Hej dziewczyny my po wizycie, synek waży 2900 zastanawiam się czy się martwic, ale lekarz mówił że tylko trochę wyprzedza, ułożony prawidłowo, przepływy, płyn w normie, za niecałe 3 tyg ostatnia wizyta i decyzja,co dalej. Szyjka oczywiście jak ze stali, wysoko. U mnie to norma 🙈 mam nadzieję,że mimo wszystko poród pójdzie sprawniej i bez komplikacji.
Ale czym się martwić ? U mnie synek w 34+3 miał 2900g 😅Britty lubi tę wiadomość
Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Lola. wrote:Ale czym się martwić ? U mnie synek w 34+3 miał 2900g 😅
Martwię że maluch będzie duży a chcę spróbować rodzić vbac a jestem drobna. A tobie lekarz mowil,że maluch będzie duży? Czy sobie wkręcam niepotrzebnie 🙈02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka