!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawe jak tam Ktosiowa
Ja mam bezsenna noc. Najpierw padlam jak tylko poczułam poduszkę, a po niecalej godzinie przyszedl moj pies do pokoju i sie obudziłam. Nie moglam juz zasnac, chyba wszystko mi przeszkadzało. Przed 2 obudzil sie syn i nie daje mi wyjsc z pokoju. Śpi ale na czujce i co chwila sprawdzs cxy jestem, a ja straszenie nie lubię spać na jego lozku... No ale chyba powoli bede mogla sie ewakuować.
Kotka pocieszylas mnie yroche z tym porodem, oby i u mnie tak bylo -
Na razie wysłałam M, żeby się wykąpał. Oczywiście rozmowa z nim: idź się wykap. To ja pójdę rano 🤦♀️.
Poza tym, najbardziej bym chciała, żeby ktoś mnie zbadał tu i powiedział czy jechac 😭. Do szpitala mam 25 km, a musimy zabrać ze sobą Synka i mnie zostawić pod drzwiami porodówki 😭. Nie ma mojej lekarki w Krakowie i będzie dopiero we wtorek. No k... do dupy! Nie tak miało być 😭
-
No dziewczyny, jestem juz w pokoju przedoperacyjnym. Przebrana i czekamy na zespol lekarzy ☺️ Umieram ze strachu.
Ktosiowa trzymam kciuki, moze tez dzis bedziesz tulic malenstwo
Totoro takze powodzenia
katwie27, Totoro, AHope, Krokodylica, joana, ancys85, Chmurka, erre, Maddelainen, DarlAa, Natalii, Pogoda, Domi1995, Ptysio, Asia000, edka85, Szczęśliwa, maja2024, Leeila26, Dave87 lubią tę wiadomość
29.10.2016 dwa aniołki w niebie Adam i
Dawid (18 tc) ♥️♥️
11.2018 synek Daniel
-
Wikisen kciuki!!!
-
Ktosiowa i jak tam ? 😘
Wikisen kciuki mocno zacisniete 😘
U mnie tez dzis nerwowo, bo niedlugo wstaniemy, kapiel ostatnia w domu (wiec depilacja itp), pozniej jedziemy do mojego taty zajac glowe i zjemy obiad. A po 15 maz odstawia mnie na porodowke 🙄 tak sie denerwuje, ze hoho...
Wczoraj wstawilismy lozeczko do sypialni i spakowalismy torbe do konca. Caly czas mam wrazenie, ze cos zapomne... 🙄katwie27, DarlAa, Natalii, Pogoda, Domi1995, Ptysio, Audrey, Asia000, Leeila26, Dave87 lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Wikisen wrote:No dziewczyny, jestem juz w pokoju przedoperacyjnym. Przebrana i czekamy na zespol lekarzy ☺️ Umieram ze strachu.
Ktosiowa trzymam kciuki, moze tez dzis bedziesz tulic malenstwo
Totoro takze powodzenia
Powodzenia i odezwij się potem do nas 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 07:41
-
Wikisen, powodzenia!
U mnie to podobno nie wody. Teraz jestem podpięta pod ktg na izbie przyjęć. Maja ze mną problem, bo zaznaczyłam ze kaszle i mam katar. Poza tym rozwarcie na 1 cm i szyjka zgładzona w 80%.joana, Audrey, Szczęśliwa, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Kurczę ja byłam przekonana, że się w nocy rozkręci, już miałam dzwonić do położnej dać cynk, że się jakieś skurcze zaczęły a tu znowu nic. Aż się bałam iść spać, żeby się coś mocniej nie rozbujało a tu zanim ona przyjedzie itd.. To czekanie to serio koszmar 😐
-
Totoro kiedy masz wizyte zeby ginek Cie zbadal? Mogl by masaz szyjki zrobic-moze by ruszylo. A powiedz z ciekawosci co bedzie jeslu samo nie ruszy do terminu? Co wtedy z porodem domowym?
Ktosiowa to jak czujesz skurcze czy bol a nie pisza sie na ktg to pewnie krzyzowe bleeeeh..
Moja kolezanka przy pierwszym porodzie miala krzyzowe(ja tez-cos okropnego) a przy drugim nie i mowi,ze duzo latwiej bylo wytrzymac skurcze macicy bez tych krzyzowych.Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt