Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
Odpowiedz

🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡

Oceń ten wątek:
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jestem z marcówek został mi żel na zrosty betamix jakby ktoś byl zainterwsowany to chętnie odsprzedam piszcie na priv fajny jesli ktoś ma 2 cc albo kolejne

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026

event.png

event.png[/url]
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alczii'90 wrote:
    Ja bym polecała takie chłodzące podkłady poporodowe. Mi się świetnie sprawdziły. Chłoną co mają chronić a dodatkowo niweluje ból np po pęknięciu czy też samym porodzie bez pęknięcia. Można je też sobie położyć podobno na bliznę po cięciu cesarskim. Je się tak jakby przełamuje i zaczynają być chłodne. Duże wygodniejsze niż zamarźnięta pielucha czy bryła lodu, jaka dają w szpitalu.
    Oooo dxięki, dopiszę. Rzeczywiście gdzieś mi mignęły. Nie dpstawałam żadnych pieluch w szpitalu, naqet nie wiedziałam, że mozna takie uzywac. Jedynie na piersi mialam takie zelowe z lansinoh ktore mozna bylo Lbo schlodzic albo podgrzac, zalezy jaka była potrzeba.

👩🏻‍🦰41🧔🏻39
    👦🏻2015 4640g SN (11cs) 39+6
    👱🏻‍♀2020 3520g SN (1cs) 38+3

6cs po usunięciu jajowodu
    CP 2025 💔 7tc - 5.08.2025 (1cs)

AMH (4dc) 1,83 ng/ml

Beta HCG (12.01) 64,1 mlU/ml -> (14.01) 196,7 mlU/ml -> 200%
    Progesteron (12.01) 53,00 ng/ml -> (14.01) 64,60 ng/ml

9.04 16+0 11,44cm 165g (jest karteczka z płcią!) GA (AUA) 16+4

Rośnij maluszku
    preg.png
‹‹ 197 198 199 200 201
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ