Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
Odpowiedz

🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡

Oceń ten wątek:
  • Kate3330 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze byłam płaska jak decha 🥲 myślałam że jak będę w ciąży to coś ruszy, ale marnie 🥲🥹

preg.png
  • Nati96De Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaKika wrote:
    Ile wam urosł biust ? Ja poszłam do brafiterki po nowe staniki bo już tylko jeden był dobry który jakoś się rozciągnął ;) z 75f weszłam na 90g 😂😂😂😂😂

Ja to noszę staniki do karmienia 🤭 Bez fiszbin, bez zatrzasków, rozciągliwe, taki komfort dla piersi 🫠

• kasia1518 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bez zmian 75d - mam obrzmiałe, większe ale nie musialam zmieniac biustonosza. Ale zawsze marnie z tym biustem u mnie było

kasia1518

age.png
    age.png
    preg.png
    03.2025 💔 - zatrzymanie serduszka 7t2d - chłopiec - trisomia 15
    09.2025 - 💔 - brak akcji serca do 8tyg

12.01.26:
    beta 1770,51 mUI/mg
    Progesteron 24.4 ng/ml
    14.01.26:
    beta 4425,68 mUI/mg
    Progesteron 28.3ng/ml

Wg badania z krwi - chlopiec 💙
  • Larnaka Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli macie pakiet Luxmed to III USG 28-32 tygodnia ciąży jest za darmo, myślałam, że tylko I i II :)
    Lekarz przeprowadzający połówkowe zdziwił się na pytanie czy robić III usg, uważa, że obowiązkowo powinno się je wykonywać u każdej ciężarnej.

preg.png
‹‹ 220 221 222 223 224
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ