Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
Odpowiedz

🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡

Oceń ten wątek:
  • Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flora96 wrote:
    Ja się właśnie zapisałam na badania prenatalne 3 trymestru na 25.06. Mam nadzieję, że dostanę jakieś fajne foteczki dzidziusia 😄

Dziewczyny czy te skurcze BH to źle wróżą? W sensie czy to normalne, że się pojawiają już na takim etapie czy mogę się spodziewać przedwczesnego porodu? Przeraża mnie to, że tak mi twardnieje ten brzuch i to już nawet z rana, szczególnie jak jestem głodna no i wieczorami. Nie boli mnie to ale czuję ten moment napinania.
    Nie one sa zupelnie bezpieczne. Ale s,czerze nowiac ciezko rozpoznac czy to porodowe czy BH czasami. Teoretycznie BH sa bezbolesne, jak wlaczysz sobie jakis licznik skurczy to wyrzuci, ze nie sa regularne. Przechodza pod pryszbicen albo po odpoczynku, nie powoduja rozwierania szyjki. Po proatu macica tak sobie cwiczy do porodu.

Fox, ha zaczynam pilates w przyszlym tygodniu. Bedzieny fit mamuski ;)

Odebralam corke i mowi mi "mama, tam jest lepiej niz w domu". Pabi mi mowi "Marta jest bezproblemowa, cudowne dziecko". Mielismy zabrac wszystkich do restauracji ale tyle osob nam sie zapowiedzialo, w tym 2 z psami ze nie wyrobimy i z psami raczej nas nie wpuszcza. Tak wiec zmiana planow i zamowilam rolady, kluski, kapuste, kupilam mlode zirmniaki, ćwiklę, maz jeszcze podjedzie po ciasto i zjemy u nas.

FloristKa lubi tę wiadomość

👩🏻‍🦰41🧔🏻39
    👦🏻2015 4640g SN (11cs) 39+6
    👱🏻‍♀2020 3520g SN (1cs) 38+3

6cs po usunięciu jajowodu
    CP 2025 💔 7tc - 5.08.2025 (1cs)

AMH (4dc) 1,83 ng/ml

Beta HCG (12.01) 64,1 mlU/ml -> (14.01) 196,7 mlU/ml -> 200%
    Progesteron (12.01) 53,00 ng/ml -> (14.01) 64,60 ng/ml
    9.04 16+0 11,44cm 165g (jest karteczka z płcią!) GA (AUA) 16+4
    23.04 19+0 251g
    25.04 🌸🌸🌸 It is a girl! 🌸🌸🌸
    30.04 Gensulin N - insulina nocna
    13.05 20+5 379g

Insulina nocna 11j

Rośnij maluszku
    preg.png
  • Trypcio Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę na pilates od 1 prenatalnych 2x w tygodniu, bardzi fajnie się po nim czuje. Prowadzi to fajna babka, która specjalizuje się w prowadzeniu kobiet w ciazy i po niej, bardziej zwraca uwagę na wzmacnianie dna miednicy, kręgosłupa, rąk, nóg, uważa żeby nic nie powodowało nadmiernego spiecia mięśni brzucha. Bardzo polecam! Dużo też jest rozciągania co dla moich pleców jest zbawienne

‹‹ 249 250 251 252 253
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ