Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
Odpowiedz

🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡

Oceń ten wątek:
  • Yennefer# Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa czyli macie system 😄 ja jeszcze o tym nie myślałam, a mój synek za dwa lata!
    Chrzciny robiłam w sobotę , u nas na osiedlu w małym kościółku. Proboszcz bez problemu zgadzał się na te soboty, to było nie na mszy tylko sam chrzest, za pierwszy razem sami, za drugim jeszcze z jednym dzieckiem. Robiłam w domu, nie miałam dużo gości.
    O komunii to tak nie myślałam jeszcze 😄

38 lat
    🩵 2018
    🩵 2021

preg.png
  • Flora96 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że nie jesteśmy z mężem wierzacy to nas omijaja takie atrakcje 😅
    My mieszkamy w małym miasteczku więc te terminy trzeba grubo do przodu rezerwować, bo sal jest mało.

08.24 6tc 💔
    11.25 cb 💔
    12.25 ⏸️🥹

preg.png
‹‹ 250 251 252 253 254
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ