🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula. wrote:Kasia1518 kiedy badasz ten cudowny cukier ? 🙈 ja ide w piątek i już zaczynam się stresować 🫣😃
Ja albo piątek albo poniedziałek. W sobote mamy grilla u znajomych i chcialam przed jechac, ale chce zrobic od razu pozostale badania ( mocz, morfologia, toksoplazmoza) tylko od wczoraj mam jakieś swędzenie i dostalam globulki pimafucin dziś na teleporadzie na 5dni więc mocz raczej w poniedziałek - chce za jednym wyjazdem ogarnąć bo mam 30km do labolatorium i chyba tego 1 czerwca pojadę. -
Flora96 wrote:Ja też już dwie pralki wstawiłam i susze na balkonie 😂 ale te upały dają mocno w kość. Całymi dniami leżę w samych majtkach i dogorywam 🥵 dzisiaj chyba przejdę się do biedronki po jakiegoś arbuzika, w taka pogodę to wejdzie jak złoto 🤤
Wpadadaj do mnie po arbuza- właśnie wjechał caly tir z Grecji i też sie zajadam - wyciągnęłam sobie 3 sztuki, a mąż mowi - nie bierz tyle, w czwartek wjedzie następne auto.
Ale mam fazę teraz na owoce - zastępuje słodycze 🙈 wczoraj zeobilam salatke z truskawkami, borówkami i fetą... no nie moglam się najeść 🤣 -
kasia1518 wrote:Wpadadaj do mnie po arbuza- właśnie wjechał caly tir z Grecji i też sie zajadam - wyciągnęłam sobie 3 sztuki, a mąż mowi - nie bierz tyle, w czwartek wjedzie następne auto.
Ale mam fazę teraz na owoce - zastępuje słodycze 🙈 wczoraj zeobilam salatke z truskawkami, borówkami i fetą... no nie moglam się najeść 🤣
Oooo mamuniu 🤤🤤🤤
Nie jadłam takiej sałatki ale teraz myślę, że to jest to czego pragnę 😂 -
Trypcio wrote:A to trzeba mieć skierowanie? Mi ginekolozka tylko powiedziała że mam zrobić ale skierowania żadnego nie dala 😅
Ja chodzę prywatnie i na nfz więc lekarz kazał mi przyjść do niego do szpitala po skierowania na badania. Może jak się chodzi tylko prywatnie to po prostu płacisz i robisz i nie musisz załatwiać skierowan 😅
Trypcio lubi tę wiadomość
-
Trzeba się cieszyć tymi przedstawienimai w przedszkolu, bo później w szkole to tylko zerówka robi - ja to za każdym razem płacze na takich występach, bo to takie wzruszające momenty są. U Zosi to pozniej siadałam z tylu żeby mnie nie widziała, bo jak zobaczyła że płacze to ona jej łzy leciały.
Fox - piekna pamiątką no i już że tak powiem "kawał chlopa" 😉 ja to jak robilam krzywą w 10tyg to mialam odlot i spalam na krześle, że musieli mnie budzić po godzinie - ale na czczo bylo ok 80.
Yennefer najważniejsze że juz jest lepiej.
Ale Wam zazdroszczę dziewczyny tego leżenia. Ja od 10 w biurze siedzę, przyszłam teraz obiad zagrzać i zaraz wracam do pracy do 17.00 😩 -
Trypcio wrote:A to trzeba mieć skierowanie? Mi ginekolozka tylko powiedziała że mam zrobić ale skierowania żadnego nie dala 😅
Jak sie robi prywatnie, to nie trzeba.
Ja mam takie zalecenia badań na następną wizytę i nie wygląda to na skierowanie. Na nfz to na pewno trzeba mieć.
Trypcio lubi tę wiadomość
-
Flora96 wrote:Oooo mamuniu 🤤🤤🤤
Nie jadłam takiej sałatki ale teraz myślę, że to jest to czego pragnę 😂
Ja w sobote na grilla do znajomych na pewno zrobię. To jest na roszponce i jeszcze orzechy włoskie sa.
Proszę przepis- tylko na instagramie jest
https://www.instagram.com/reel/DYPzkc1KCBR/?igsh=eDZuOTQ2bGtoemF0
A tu zdjęcie jak mi wyszlo:
https://zapodaj.net/plik-EX4u6A0qka
I ja zrobilam swój sos: 3 łyżki oliwy, 3 łyżki miodu, 3lyzki soku z cytryny, 3 male łyżeczki musztardy i 2 ząbki czosnku - sos zrobilam rano i stal w lodówce ze 3h - zeby sie przegryzł trochę. Ale jak zobaczyłam na instagramie ten filmik to potem mi sie śniło po nocy i musialam zrobić
Laurelli, Flora96 lubią tę wiadomość
-
Fox wrote:To akurat kluska kawaler 🫣🤣 ale rozumiem, moj wpis może wprowadzić w błąd 😚
Kate ja też mam zjazdy po jedzeniu, na szczęście na krzywej jakos poszło. Więc trzymam kciuki!
Dziewczyny przede wszystkim weźcie ze sobą coś, co skutecznie odgoni myśli od glukozy! Ja mialam rak, ze jak juz usiadłam na poczekalni i pomyślałam o jej smaku to od razu w brzuchu kręciło. Ale jak zajęłam się czytaniem książki to jakos szybko mi zleciało.
Trzymam za Was kciuki! 🤞
Jeeeejku ja tak z automatu napisałam panna bo właśnie ta kluska mnie zmyliła 🤣🤗 wybacz
Ale mój baby brain naprawdę wjeżdża na mocno🙈 mąż czasem mówi “ strach Cię w domu sama zostawiać” -