Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
Odpowiedz

🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡

Oceń ten wątek:
  • Trypcio Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to trzeba mieć skierowanie? Mi ginekolozka tylko powiedziała że mam zrobić ale skierowania żadnego nie dala 😅

• kasia1518 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula. wrote:
    Kasia1518 kiedy badasz ten cudowny cukier ? 🙈 ja ide w piątek i już zaczynam się stresować 🫣😃

Ja albo piątek albo poniedziałek. W sobote mamy grilla u znajomych i chcialam przed jechac, ale chce zrobic od razu pozostale badania ( mocz, morfologia, toksoplazmoza) tylko od wczoraj mam jakieś swędzenie i dostalam globulki pimafucin dziś na teleporadzie na 5dni więc mocz raczej w poniedziałek - chce za jednym wyjazdem ogarnąć bo mam 30km do labolatorium i chyba tego 1 czerwca pojadę.

kasia1518

age.png
    age.png
    preg.png
    03.2025 💔 - zatrzymanie serduszka 7t2d - chłopiec - trisomia 15
    09.2025 - 💔 - brak akcji serca do 8tyg

12.01.26:
    beta 1770,51 mUI/mg
    Progesteron 24.4 ng/ml
    14.01.26:
    beta 4425,68 mUI/mg
    Progesteron 28.3ng/ml

Wg badania z krwi - chlopiec 💙
  • kasia1518 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flora96 wrote:
    Ja też już dwie pralki wstawiłam i susze na balkonie 😂 ale te upały dają mocno w kość. Całymi dniami leżę w samych majtkach i dogorywam 🥵 dzisiaj chyba przejdę się do biedronki po jakiegoś arbuzika, w taka pogodę to wejdzie jak złoto 🤤

Wpadadaj do mnie po arbuza- właśnie wjechał caly tir z Grecji i też sie zajadam - wyciągnęłam sobie 3 sztuki, a mąż mowi - nie bierz tyle, w czwartek wjedzie następne auto.

Ale mam fazę teraz na owoce - zastępuje słodycze 🙈 wczoraj zeobilam salatke z truskawkami, borówkami i fetą... no nie moglam się najeść 🤣

kasia1518

age.png
    age.png
    preg.png

12.01.26:
    beta 1770,51 mUI/mg
    Progesteron 24.4 ng/ml
    14.01.26:
    beta 4425,68 mUI/mg
    Progesteron 28.3ng/ml

• Flora96 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia1518 wrote:
    Wpadadaj do mnie po arbuza- właśnie wjechał caly tir z Grecji i też sie zajadam - wyciągnęłam sobie 3 sztuki, a mąż mowi - nie bierz tyle, w czwartek wjedzie następne auto.

Ale mam fazę teraz na owoce - zastępuje słodycze 🙈 wczoraj zeobilam salatke z truskawkami, borówkami i fetą... no nie moglam się najeść 🤣

Oooo mamuniu 🤤🤤🤤
    Nie jadłam takiej sałatki ale teraz myślę, że to jest to czego pragnę 😂

08.24 6tc 💔
    11.25 cb 💔
    12.25 ⏸️🥹

preg.png
  • Flora96 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trypcio wrote:
    A to trzeba mieć skierowanie? Mi ginekolozka tylko powiedziała że mam zrobić ale skierowania żadnego nie dala 😅

Ja chodzę prywatnie i na nfz więc lekarz kazał mi przyjść do niego do szpitala po skierowania na badania. Może jak się chodzi tylko prywatnie to po prostu płacisz i robisz i nie musisz załatwiać skierowan 😅

Trypcio lubi tę wiadomość

08.24 6tc 💔
    11.25 cb 💔
    12.25 ⏸️🥹

preg.png
  • kasia1518 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba się cieszyć tymi przedstawienimai w przedszkolu, bo później w szkole to tylko zerówka robi - ja to za każdym razem płacze na takich występach, bo to takie wzruszające momenty są. U Zosi to pozniej siadałam z tylu żeby mnie nie widziała, bo jak zobaczyła że płacze to ona jej łzy leciały.

Fox - piekna pamiątką no i już że tak powiem "kawał chlopa" 😉 ja to jak robilam krzywą w 10tyg to mialam odlot i spalam na krześle, że musieli mnie budzić po godzinie - ale na czczo bylo ok 80.

Yennefer najważniejsze że juz jest lepiej.

Ale Wam zazdroszczę dziewczyny tego leżenia. Ja od 10 w biurze siedzę, przyszłam teraz obiad zagrzać i zaraz wracam do pracy do 17.00 😩

kasia1518

age.png
    age.png
    preg.png

12.01.26:
    beta 1770,51 mUI/mg
    Progesteron 24.4 ng/ml
    14.01.26:
    beta 4425,68 mUI/mg
    Progesteron 28.3ng/ml

• kasia1518 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trypcio wrote:

Jak sie robi prywatnie, to nie trzeba.
    Ja mam takie zalecenia badań na następną wizytę i nie wygląda to na skierowanie. Na nfz to na pewno trzeba mieć.

Trypcio lubi tę wiadomość

kasia1518

age.png
    age.png
    preg.png

12.01.26:
    beta 1770,51 mUI/mg
    Progesteron 24.4 ng/ml
    14.01.26:
    beta 4425,68 mUI/mg
    Progesteron 28.3ng/ml

• kasia1518 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flora96 wrote:
    Oooo mamuniu 🤤🤤🤤
    Nie jadłam takiej sałatki ale teraz myślę, że to jest to czego pragnę 😂

Ja w sobote na grilla do znajomych na pewno zrobię. To jest na roszponce i jeszcze orzechy włoskie sa.

Proszę przepis- tylko na instagramie jest

https://www.instagram.com/reel/DYPzkc1KCBR/?igsh=eDZuOTQ2bGtoemF0

A tu zdjęcie jak mi wyszlo:

https://zapodaj.net/plik-EX4u6A0qka

I ja zrobilam swój sos: 3 łyżki oliwy, 3 łyżki miodu, 3lyzki soku z cytryny, 3 male łyżeczki musztardy i 2 ząbki czosnku - sos zrobilam rano i stal w lodówce ze 3h - zeby sie przegryzł trochę. Ale jak zobaczyłam na instagramie ten filmik to potem mi sie śniło po nocy i musialam zrobić

Laurelli, Flora96 lubią tę wiadomość

kasia1518

age.png
    age.png
    preg.png

12.01.26:
    beta 1770,51 mUI/mg
    Progesteron 24.4 ng/ml
    14.01.26:
    beta 4425,68 mUI/mg
    Progesteron 28.3ng/ml

• Laurelli Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fox wrote:
    To akurat kluska kawaler 🫣🤣 ale rozumiem, moj wpis może wprowadzić w błąd 😚

Kate ja też mam zjazdy po jedzeniu, na szczęście na krzywej jakos poszło. Więc trzymam kciuki!

Dziewczyny przede wszystkim weźcie ze sobą coś, co skutecznie odgoni myśli od glukozy! Ja mialam rak, ze jak juz usiadłam na poczekalni i pomyślałam o jej smaku to od razu w brzuchu kręciło. Ale jak zajęłam się czytaniem książki to jakos szybko mi zleciało.
    Trzymam za Was kciuki! 🤞

Jeeeejku ja tak z automatu napisałam panna bo właśnie ta kluska mnie zmyliła 🤣🤗 wybacz
    Ale mój baby brain naprawdę wjeżdża na mocno🙈 mąż czasem mówi “ strach Cię w domu sama zostawiać”

💃🏻35 🧔🏻‍♂️39
    🧬 PAI-1 4G/4G

🌍 Życie & ciąża za granicą
    👧🏻 First baby girl 💖

👼 10.2025 🕊️

🤰🏻 03.02.2026 💖
    ✨ NIPT low risk & prenatalne OK
    🌸 13.05.2026 II prenatalne wszystko OK 🩷💎
    preg.png
‹‹ 254 255 256 257 258
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ