Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
Odpowiedz

🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡

Oceń ten wątek:
  • KarolinaHildegarda Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laurelli wrote:
    Ja chyba tych skurczów nie odczuwam tak. Nie wiem czy to one czy nie. Czasem mi twardnieje brzuszek ale myślę że to pupkę wypina panienka nasza a nie skurcz?

Ja też nie jestem pewna czy to rozpychanie, czy skurcze, ale faktycznie czasem czuję to mocno. Tylko właśnie mi się robi taka gula z jednej strony - znajomy mi mówił że u jego żony tak właśnie wyglądały te skurcze, więc może to to.

Ounai, z tego co piszesz, to masz zajęć nie na 100% tylko 150% i zdaje się, że wszyscy dookoła mają takie podejście, że Ty zawsze wszystko ogarniasz i to jest norma. A po prostu w ciąży jednak brakuje sił - mi nawet i moje skromne 100% sprawia problemy... Bez dzieci, domu, i działalności... Mam nadzieję że uda Ci się chociaż trochę odprężyć przy planie minimum i że mąż się zreflektuje.

• kasia1518 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas klimatyzacja u dziewczynek w pokojach przestała chłodzić, mąż dzwonil na serwis i miał wczoraj południu przyjechać- oczywiście nie przyjechał. Dziś 8.15 tel do męża że stoi pod bramą a my wszyscy w łóżkach 🙈
    Jakaś grubsza awaria byla - duża nieszczelność, dziura w rurce ( chyba Ci od elewacji uszkodzili - chociaz oni skończyli z miesiąc temu i działała do tej pory).
    Pan siedział do 13.30 ( zrobil serwis 4 klimatyzatorów) I mnie 1600zl skasował - aż mi sie gorąco zrobilo 😁

Mąż mnie namawia na weekend na wyjazd- właściwie to jego kolega namawia żebyśmy pojechali w góry albo na mazury, a ja mam srednio ochotę i sile znowu na to pakowanie. Pozniej bedzie że on proponowal a ja nie chvialam. Zresztą czekamy na jutrzejszą wizyte i informację jak tam moja szyjka.

kasia1518

age.png
    age.png
    preg.png
    03.2025 💔 - zatrzymanie serduszka 7t2d - chłopiec - trisomia 15
    09.2025 - 💔 - brak akcji serca do 8tyg

12.01.26:
    beta 1770,51 mUI/mg
    Progesteron 24.4 ng/ml
    14.01.26:
    beta 4425,68 mUI/mg
    Progesteron 28.3ng/ml

Chłopiec 🩵
  • Laurelli Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaHildegarda wrote:
    Ja też nie jestem pewna czy to rozpychanie, czy skurcze, ale faktycznie czasem czuję to mocno. Tylko właśnie mi się robi taka gula z jednej strony - znajomy mi mówił że u jego żony tak właśnie wyglądały te skurcze, więc może to to.

Ounai, z tego co piszesz, to masz zajęć nie na 100% tylko 150% i zdaje się, że wszyscy dookoła mają takie podejście, że Ty zawsze wszystko ogarniasz i to jest norma. A po prostu w ciąży jednak brakuje sił - mi nawet i moje skromne 100% sprawia problemy... Bez dzieci, domu, i działalności... Mam nadzieję że uda Ci się chociaż trochę odprężyć przy planie minimum i że mąż się zreflektuje.

Mam to samo, ja mam pieska tylko pod opieką, nie pracuje już. I mam wrażenie że czasem ugotowanie obiadu i zrobienie prania to wyczyn 🤣
    Ale dzień dniowi nigdy nie jest równy.

Ale stwierdzam nie już od dziś, Ouani ma za dużo na barkach

💃🏻35 🧔🏻‍♂️39
    🧬 PAI-1 4G/4G

🌍 Życie & ciąża za granicą
    👧🏻 First baby girl 💖

👼 10.2025 🕊️

🤰🏻 03.02.2026 💖
    ✨ NIPT low risk & prenatalne OK
    🌸 13.05.2026 II prenatalne wszystko OK 🩷💎
    preg.png
‹‹ 333 334 335 336 337
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ