WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow, to my w czwartek też juz będziemy donoszone. Wicie gniazda jest nie do zatrzymania
Też ogarniam co jeszcze można. Wietrzę wózek i nosidło,bo zapach mi przeszkadza. Jednocześnie staramy się jak najfajniej spędzic czas we 3, zanim będzie nas 4. W piątek gin pobierze mi gbs i po wyniku niech już się dzieje co chce,nie będę narzekać
Sierpien nawet bardziej by mi odpowiadał
Mamuski rozpakowane co słychać,odzywajcie się czasem,jednak 9 miesięcy prawie czytamy swoje wypociny -
nick nieaktualnyIzabelle mam dokładnie tak samo! Wczoraj np. byliśmy w zoo, staramy się wykorzystać wspólny czas(którego przez rodzaj pracy eMka nie jest za wiele) w maxymalny sposób. Całodniowa wspólna wycieczka, bo drogą do to 80km
ale było baaaardzo miło. O której wizytujesz w piątek? Ja mam wizytę 9:15, cieszę się, że tak rano, bo nie będzie jeszcze opóźnienia u gin a i chłodniej trochę
Izabelle lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, gratuluję donoszone ciąży!
Czuje, ze zaraz zacznie się dziać u nas na wątku
U mnie skurcze się uspokoiły, bóle miesiączkowe tez. Wczoraj nawet działaliśmy z mężem.ale jednak jeszcze mnie to przeraża, bo po wszystkim widzę kawałki czopa. A to jednak chyba jeszcze za wcześnie. Dopiero 27.08. będę miała donoszona i wtedy niech się dzieje, co chce. Chociaż powiem Wam, ze tak jak byłam taka cwana i zdeterminowana to jednak zaczęło mnie trochę przerażać, ze to moze się zacząć lada moment. Niby człowiek nie moze się doczekać, a z drugiej jednak trochę strach, bo nie wiadomo, jak to będzie
nie dogodzisz
Izabelle lubi tę wiadomość
-
Frezyjciada, to u Ciebie tak szybko wyniki gbs?
W piątek pobiorą a wynik w poniedzialek?
Ja miałam pobrany w zeszły piątek i położna mówiła, że może w czwartek się uda dostać wynik. -
Kochane hej dawno tu Nie byłam wiele się działo jednak proszę o pomoc która z mam zauważyła odejście czopa do czego porównać jak by go opisała barwa wygląd i wg będę wdzieczna Ne wiem na co zwracać uwagę jestem w szpitalu termin mam na 28.9jednak od quady leżę w szpitalu tydzień 33 biorę łatwiznę i aspargin sterydy podane towarowe na 4 od 1 sierpnia się utrzymuje czasem lekkie skurcze poza tym nic szyjka skrócona trochę mała ułożona miednicowo stopkowo waga 1712 dziękuję za info a może znacie przypadki ile można z takiniego rozdarcie latać czekać itpNOWA8686
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Frezyjciada, to u Ciebie tak szybko wyniki gbs?
W piątek pobiorą a wynik w poniedzialek?
Ja miałam pobrany w zeszły piątek i położna mówiła, że może w czwartek się uda dostać wynik.zobaczymy w piątek
nawet nie wzięłam pod uwagę, że mogę czekać dłużej, właśnie z tego względu, że wtedy był od razu na drugi dzień
-
NOWA8686 wrote:Kochane hej dawno tu Nie byłam wiele się działo jednak proszę o pomoc która z mam zauważyła odejście czopa do czego porównać jak by go opisała barwa wygląd i wg będę wdzieczna Ne wiem na co zwracać uwagę jestem w szpitalu termin mam na 28.9jednak od 1 sierpnia leżę w szpitalu tydzień 33 biorę luteine i aspargin sterydy podane rozwarcie na 4 od 1 sierpnia się utrzymuje czasem lekkie skurcze poza tym nic szyjka skrócona trochę mała ułożona miednicowo stopkowo waga 1712 dziękuję za info a może znacie przypadki ile można z takiniego rozwarciem latać czekać dodam.że juz do domu nje wyjde czekam.na jakiekolwiek rozwiazanie itpNOWA8686
-
nick nieaktualnyola_g89 wrote:Wczoraj nawet działaliśmy z mężem.
ale jednak jeszcze mnie to przeraża, bo po wszystkim widzę kawałki czopa.
veritaserum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś wstałam i stwierdziłam że spakuję torbę. Nie to żebym czuła że dziś ten dzień tylko jutro wyjeżdżamy z mężem na 5 dni i torba będzie w razie czego w bagażniku : D
Sama się sobie dziwię że wyjeżdżam i się zgodziłam bo wcześniej mówiłam że siedzę w domu i czekam na godzinę zero ale stwierdziłam że dobrze się czuje i co ma być to będzienajwyżej urodze w Rzeszowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 13:23
Izabelle, frezyjciada, Vlinder, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Izabelle wrote:Wow, to my w czwartek też juz będziemy donoszone. Wicie gniazda jest nie do zatrzymania
Też ogarniam co jeszcze można. Wietrzę wózek i nosidło,bo zapach mi przeszkadza. Jednocześnie staramy się jak najfajniej spędzic czas we 3, zanim będzie nas 4. W piątek gin pobierze mi gbs i po wyniku niech już się dzieje co chce,nie będę narzekać
Sierpien nawet bardziej by mi odpowiadał
Mamuski rozpakowane co słychać,odzywajcie się czasem,jednak 9 miesięcy prawie czytamy swoje wypocinyCorka - 2018
Syn - 2021 -
frezyjciada wrote:Izabelle mam dokładnie tak samo! Wczoraj np. byliśmy w zoo, staramy się wykorzystać wspólny czas(którego przez rodzaj pracy eMka nie jest za wiele) w maxymalny sposób. Całodniowa wspólna wycieczka, bo drogą do to 80km
ale było baaaardzo miło. O której wizytujesz w piątek? Ja mam wizytę 9:15, cieszę się, że tak rano, bo nie będzie jeszcze opóźnienia u gin a i chłodniej trochę
Wizytę mam w piątek na 18, chyba juz ostatnią... -
Dziewczyny, też chciałabym nosić w chuście Hanię, mam już nagraną dziewczynę, która jest doradcą ale boję się, że ona mi pokaże a ja później i tak będę młodą źle motać i tylko zrobię jej krzywdę
W sobotę w Chełmie organizowane jest szkolenie z kp, bardzo chcę iść na nie ale nie wiem czy dam radę wysiedzieć tam 3 godziny.
Dziś miły pan kurier wręczył mi w mieście butelkę wody
W piątek idziemy zobaczyć naszą dziewczynkę na USG a w sobotę badanie GBS.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 13:43
-
veritaserum wrote:Ja dziś wstałam i stwierdziłam że spakuję torbę. Nie to żebym czuła że dziś ten dzień tylko jutro wyjeżdżamy z mężem na 5 dni i torba będzie w razie czego w bagażniku : D
Sama się sobie dziwię że wyjeżdżam i się zgodziłam bo wcześniej mówiłam że siedzę w domu i czekam na godzinę zero ale stwierdziłam że dobrze się czuje i co ma być to będzienajwyżej urodze w Rzeszowie
-
Mum2b wrote:Jakie masz nosidlo?
Mum2b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa muszę wywietrzyć jakoś walizkę, bo nie lubię zapachu takich rzeczy... Niby stoi otwarta już tyle dni, ale nadal ten dziwny "walizkowy" zapach jest. Na jednej z grup mi polecono żeby zasypać mąka ziemniaczaną i wystawić na słońce, a potem po prostu wytrzepać/odkurzyć. Więc jak młody w końcu zaśnie to tak zrobię. Ostatnio odmawia spania w dzień i jak zazwyczaj zasypiał w 5 minut zawsze po 12 tak teraz od półtorej godziny ryczy... Ludzie... Oszaleje... Serio! Za wcześnie jeszcze na rezygnację z drzemki w dzień
-
tez je mam, kupilam jedna paczke tak na próbę, zobaczymy:)