WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Też bym chciała już mieć córcie koło siebie, najlepiej w niedzielę lub poniedziałek, tylko że u nas jeszcze za wcześnie.... Ta końcówka to jest straszna, leżę całymi dniami, popuchnięta okrutnie, jutro kolejne wyniki bo coś się lekarzowi nie podoba. Naprawdę chciałabym, żeby mała już była z nami.
-
P_tt, uważaj bo życzenie jeszcze się spełni... A jednak lepiej by urodziła się jak ciąża będzie donoszona. Bo niestety, w przypadku wcześniaka - czeka Was przedłużony pobyt w szpitalu, ograniczony kontakt z dzieckiem...
Jeszcze tydzień z małym hakiem w brzuchu i będzie ok! -
nick nieaktualny
-
100krotka gratuluje:)))
A ja niestety w szpitalu zabawie dluzej. CRP podroslo na 78,dostalam antybiotyk i min 3dni tu bede.
Za to kolezanka z sali zaczela rodzic,wiec robi sie ciekawie;)100krotka30 lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:100krotka gratuluje:)))
A ja niestety w szpitalu zabawie dluzej. CRP podroslo na 78,dostalam antybiotyk i min 3dni tu bede.
Za to kolezanka z sali zaczela rodzic,wiec robi sie ciekawie;)
Leon
-
ola_g89 wrote:Gratulacje! Jak się czujecie? Dużo zdrówka dla Mamy i Michasia!
Czuję się świetnie jak na to co się wydarzyło. Od 17 już na chodzie. Tylko spać nie mogę. Michaś to rasowy ssak cysia już od sali porodowejjestem w nim zakochana. On jest bardzo spokojny. Leży to szuka cysia, poje to śpi. Nie umiem wstawić tu zdjęcia niestety
ola_g89, kasia1518, Natalia1984, susełek, Wesoła89, p_tt, Vlinder lubią tę wiadomość
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
Amy333 wrote:100krotka gratuluje:)))
Za to kolezanka z sali zaczela rodzic,wiec robi sie ciekawie;)Amy333 lubi tę wiadomość
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
Minns wrote:Gratulacje! Ja jestem z Jastrzębia i tam rodzę
.
ja miałam na porodowke w Żorach 2 minuty ale wolałam urodzić naturalnie i po ludzku
Podejrzewam że Jastrzębie też jest ok
Powodzenia będzie dobrzeMisia 09.2013
Misio 08.2018 -
100krotka30 gratulacje i zdrówka dla Was
Ja chyba zwariuję z tym spaniemposzłam spać po 24 a 3:40 obudziła mnie zgaga i siku więc wstałam wzięłam Rennie szybkie siku do łóżka i cooooo i leżę i leżę i już po spaniu
i tak co drugi dzień już od jakiegos czasu. Wystarczy żebym się w okolicach 3-4 obudziła i koniec spania. Już mi się płakać ze złości chce
100krotka30 lubi tę wiadomość
-
Mycha321 wrote:100krotka30 gratulacje i zdrówka dla Was
Ja chyba zwariuję z tym spaniemposzłam spać po 24 a 3:40 obudziła mnie zgaga i siku więc wstałam wzięłam Rennie szybkie siku do łóżka i cooooo i leżę i leżę i już po spaniu
i tak co drugi dzień już od jakiegos czasu. Wystarczy żebym się w okolicach 3-4 obudziła i koniec spania. Już mi się płakać ze złości chce
Z reszta spanie na szpitalnym lozku,to dla mnid w ogóle wyczyn:/ -
100krotka30 wrote:Czuję się świetnie jak na to co się wydarzyło. Od 17 już na chodzie. Tylko spać nie mogę. Michaś to rasowy ssak cysia już od sali porodowej
jestem w nim zakochana. On jest bardzo spokojny. Leży to szuka cysia, poje to śpi. Nie umiem wstawić tu zdjęcia niestety
To normalne, że spać nie możesz,adrenalina działa100krotka30 lubi tę wiadomość
-
i tak co drugi dzień już od jakiegos czasu. Wystarczy żebym się w okolicach 3-4 obudziła i koniec spania. Już mi się płakać ze złości chce[/QUOTE]
To jest właśnie najgorsze, obudzić się w okolicach 4 i po zawodach ze spaniemTeż tak mam,a potem jak zombie.