WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
100krotka30 wrote:Kochane śpieszę doniesc ze dziś o 14.10 urodziłam synia
udało się sn. Michaś 53 cm i 3090 gram. Jestem przeszczesliwa
trzymam kciuki za kolejne rozwiązania.
Urodziłam w małym szpitalu w Wodzisławiu śląskim. Położna która mnie prowadziła Anioł nie kobietaagaafabka, 100krotka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Urodziłam w małym szpitalu w Wodzisławiu śląskim. Położna która mnie prowadziła Anioł nie kobieta.
wrzesień 2018 - synek -
nick nieaktualny100krotka30 wrote:Kochane śpieszę doniesc ze dziś o 14.10 urodziłam synia
Urodziłam w małym szpitalu w Wodzisławiu śląskim. Położna która mnie prowadziła Anioł nie kobieta
Gratulacje100krotka30 lubi tę wiadomość
-
100krotka30 wrote:Oj nie, ten poród odczulam od a do z tak jak chciałam to przeżyć. Od 10 oxy leciała po pol godzinie pierwsze skurcze A potem już jazda do 14 do pełnego rozwarcia. Zaczynałam dziś od 2 placów. Sama akcja parcia 10 min. Za 3 skurczem urodzony, łożysko przy 1. Najgorszy ból szycie mimo znieczulenia miejscowego
dacie radę grunt to dobra położna
Gratulacje niech dzidzia rośnie zdrowo . Super że masz to za sobą100krotka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKas_ia wrote:100krotka ogromne gratulacje! Duzo zdrowka dla Was
To ktore rodza w przyszlym tygodniu?
Mój tez się tak wypycha i brzuch twardnieje co chwile. Jeszcze musimy wytrzymać do wizyty we wtorek.KATARZYNACarm, Vlinder, 100krotka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agaafabka wrote:podkład mam z kraampakket z ubezpieczalni ten co dostajesz za darmo, tam jest chyba z 15 podkładow duzych i ochraniacz na materac- ale tyłek mi się pocił przez ten typowy ochraniacz więc zrezygnowałam z niego na rzecz podkładkow. ja mam ubezpieczenie w friesland i połozna srodowiskowa ta z kraamzorgu powiedziala że paczka wyposazona jest super, bo w zasadzie nic sama nie muszę dokupować a co jeszcze dostałam od nich (ubezpieczalni) miseczke i sztucce bambusowe i ksiązke z jedzeniem dla dzieci do 1 roku zycia
Ja też mam ten pakiet z kramzorgu i tam były podkłady ale w ogóle są beznadziejne i właśnie się tak zastanawiam co teraz , bo śpię bez podkładu. Bo tamte ro die tylko zsuwaly -
100krotka gratuluje!!!
ale Wam dobrze mamuski ze macie juz malenstwa ze soba... juz tak bardzo bym chciala zobaczyc moja ksiezniczke...
tez sie zglaszam na ochotniczkemoze byc jeszcze w tym tygodniu
w srode mam wizyte wiec jak do tego czasu nic nie ruszy to moze doktorek zaproponuje masaz szyjki
100krotka30 lubi tę wiadomość
-
Ja chyba już na pewno urodzę, we wtorek będzie 7 dni po terminie to czas najwyższy
Asiaf, Av, KATARZYNACarm, 100krotka30, Wesoła89 lubią tę wiadomość
-
Ciemnowlosa wrote:Hej. Melduje sie ze szpitala. W sumie nic nie wiem co dalej, bialka z dobowej zbiorki mam powyżej 200, cisnienie max 130/95 ale zazwyczaj 130/90, obrzeki stop ogromne. Lekarze nie wiedza jeszcze czy mnie trzymac w szpitalu dontego 38tc i komczyc ciaze czy do domu jeszcze puścić. Jest mi tak ciezko jak pomyślę ze moze czeka mnie z 2 tyg lezenia w szpitalu
Ciemnowlosa lepiej być w szpitalu i mieć dobra opiekę- jeśli coś by się zaczęło dziać to reakcja jest natychmiastowa. Ty i dzieciątko jesteście bezpieczni.kasia1518
-
Urodziłam w małym szpitalu w Wodzisławiu śląskim. Położna która mnie prowadziła Anioł nie kobieta
Gratulacje - zdrówka dla Was ☺100krotka30 lubi tę wiadomość
kasia1518
-
Na 9 dzieciątek mamy 6 dziewczynek i 3 chłopców.
Dziewczynki bardziej się spieszą na ten świat.Vlinder, Natalia1984 lubią tę wiadomość