WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paplak wrote:My mamy bujaczek kinderkraft. Ma kilka pozucji do wyboru. Tez moze byc kolyska, lozeczkiem,krzesełkiem. Tez kiedys strasznie mi sie podobal tiny love, ale jak zobaczyłam go na zywo to przez te płozy jak przy sankach przestal mi sie podobac. Potem znalazlam taki obok naszego osiedlowego smietnika, ktoś wyrzucil i te plozy wygladaly strasznie, porysowane, zardzewiale. I juz w ogole stracilam jakos na niego ochoteCorka - 2018
Syn - 2021 -
86Monia wrote:Jesteś zadowolona z kinderkraft unimo?
-
Takie cos bardzo nam sie sprawdza.jak nie chce spac w lozeczku to bierzemy ja do siebie do lozka i jest w tym gniazdku i ja czuje sie bezpieczniej, ze jest jakby troche odgrodzona i jej nie przygnieciemy
P.S.na zdjeciu to nie AnielkaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 13:05
-
Paplak wrote:
Takie cos bardzo nam sie sprawdza.jak nie chce spac w lozeczku to bierzemy ja do siebie do lozka i jest w tym gniazdku i ja czuje sie bezpieczniej, ze jest jakby troche odgrodzona i jej nie przygnieciemy
P.S.na zdjeciu to nie AnielkaCorka - 2018
Syn - 2021 -
Słodkie mamuśki,jak to u Was się zapowiada,czy lekarze kierują Was do szpitala zaraz po terminie? Będą trzymać do porodu,wywoływać zaraz po terminie czy jak? Jak pytałam mojego gina,to mam być pod obserwacją,a na pytanie o wywoływanie,to " sie zobaczy". Utłukłabym go czasem
-
nick nieaktualny
-
Paplak wrote:Tak, jestem zadowolona. Ladnie wyglada, mała lubi w nim w ciagu dnia lezec jak akurat cos robie w kuchni czy w salonie i lubi jak ją w nim kołysze. W nocy oprocz lozeczka tez bardzo sprawdza nam sie gniazdko, bo Anielka nie zawsze lubi spac osobno w swoim lozeczku, mimo ze to dostawka wiec prawie, ze razemCorka - 2018
Syn - 2021 -
nick nieaktualnyIzabelle wrote:Słodkie mamuśki,jak to u Was się zapowiada,czy lekarze kierują Was do szpitala zaraz po terminie? Będą trzymać do porodu,wywoływać zaraz po terminie czy jak? Jak pytałam mojego gina,to mam być pod obserwacją,a na pytanie o wywoływanie,to " sie zobaczy". Utłukłabym go czasem
Izabelle, KATARZYNACarm lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzabelle wrote:Frezycjada, jak idzie kp? Pytam bo u nas w rodzinie cofnięte bródki często się zdarzają i na czym stanęła sprawa wędzidełka?
na razie szukamy pozycji w której obojgu nam będzie wygodnie, na razie młodemu najwygodniej jest na rogalu do kp. Wedzidełko jedziemy podciąć prywatnie u chirurga w poniedziałek, mam nadzieję,że to trochę ułatwi nam kp, bo przez ten zbieg wędzidełka i bródki moje sutki są narażone na ał ał, aaaaleeeee poradzimy sobie! fakt jedzenie zajmuje mu dłuższą chwilę, bo zanim się przyśsie dość dobrze to się trochę pomęczymy razem. No ale pieluchy moczy, kupy robi, więc je aktywnie, damy radę
Izabelle lubi tę wiadomość
-
frezyjciada wrote:No idzie "jakoś" toć ja się nie poddam
na razie szukamy pozycji w której obojgu nam będzie wygodnie, na razie młodemu najwygodniej jest na rogalu do kp. Wedzidełko jedziemy podciąć prywatnie u chirurga w poniedziałek, mam nadzieję,że to trochę ułatwi nam kp, bo przez ten zbieg wędzidełka i bródki moje sutki są narażone na ał ał, aaaaleeeee poradzimy sobie! fakt jedzenie zajmuje mu dłuższą chwilę, bo zanim się przyśsie dość dobrze to się trochę pomęczymy razem. No ale pieluchy moczy, kupy robi, więc je aktywnie, damy radę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzabelle wrote:Słodkie mamuśki,jak to u Was się zapowiada,czy lekarze kierują Was do szpitala zaraz po terminie? Będą trzymać do porodu,wywoływać zaraz po terminie czy jak? Jak pytałam mojego gina,to mam być pod obserwacją,a na pytanie o wywoływanie,to " sie zobaczy". Utłukłabym go czasem
Idę we wtorek do porodu z cukrzycaIzabelle, Vlinder lubią tę wiadomość
-
86Monia wrote:A mnie doszły mdłości i zawroty głowy:(
Mnie tez muli, jesc mi sie nie chce, waga mi znów zjechała. Aw konsekwencji tez sie słabo czuje, az sie w głowie kreci. Kurcze trzeba sie zmobilizowac i siły zbierać, na razie zarzuciłam sobie mega dawke wit C i miskę owocków;-)