WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Angel1988 wrote:No mi juz czop odchodzi tydzien ponad... tylko ze ja go mam bezbarwnego... jezu dziewczyny jak czytam o kolejnych porodach to beczec mi sie chce... ja tez juz chce isc.
A no i oczywiscie Minns wielkie gratulacje!!!!KATARZYNACarm, agaafabka lubią tę wiadomość
Leon
-
nick nieaktualny
-
Nie dopiero teraz zauważyłam, zobaczę później czy się coś rozkręci mam nadzieję że tak nonjuz marze o tym żebym była po porodzie naprawdę bo to czekanie i niepewność kiedy się zacznie tylko mnie stresuje.
Godzinę temu zauwazylam puerwszy raz i mam trwadnienje brzucha też i nic więcej jak narazie .Vlinder lubi tę wiadomość
-
Minns wrote:Dziewczyny o 14:20 przyszedl na swiat moj synek 3670 g i 56 cm. Jak dla mnie jest przemalusi. Porod sn, a skurcze parte to byl dramat. Ale przeżyłam ide sie kapac, napisze wiecej jak sie ogarne. Dzieki za wsparcie! Nie wierze ze juz po
Minns lubi tę wiadomość
-
Paplak wrote:Ja chyba jeszcze sprobuje z lakatatorem podwojnym elektrycznym. Lionelo jest w miare dobrej cenie-250zl. Zobacze czy to cos da. Bo przyznaje, ze tym recznym pojedynczym nie chce mi sie dlugo pompowac i sciagam dopoki leci, a powinno sie nawet gdy nie leci przez dluzszy czas. Tez mam ok 70-90ml. Dzieki za polecenie mleka. Tez coś musze kupić. Zastanawiam sie tez nad mlekiem kozim. Niektorzy polecaja.
Podziwiam zw dajesz radę na ręcznym. Ja ściągam systemem 7-5-3 - Tak mi najlepiej więc 30min na odciąganie schodzi. Początkowo miałam 120-110ml , teraz tak 70-90mlkasia1518
-
nick nieaktualnyKATARZYNACarm wrote:Hej dziewczyny dzisiaj zauważyłam brunatna wydzieline na bieliźnie? Czy to jest efekt badania czy czop i zacznie się coś dziać?
KATARZYNACarm lubi tę wiadomość
-
kasia1518 wrote:Ja mam elektryczny. Wysłałam po zakup męża i przyniósł najdroższy jaki był z lovi który masuje sudki 3d pumping- kosztował 550zl ale jestem zadowolona.
Podziwiam zw dajesz radę na ręcznym. Ja ściągam systemem 7-5-3 - Tak mi najlepiej więc 30min na odciąganie schodzi. Początkowo miałam 120-110ml , teraz tak 70-90ml -
susełek wrote:Ja jutro mam zameldować się w szpitalu 7.30 wiec tez pewnie koło 5 wstanę. To będzie mój pierwszy w życiu pobyt w szpitalu.
Tez chyba nie zasnę. Zaraz idę na spacer i pozńiej wykorzystam męża to może wieczorem padnę ze zmęczenia
Jejku jak cudownie, że już jesteś po Minns. Jak było? OpowiadajStrasznie zazdroszczę.
Ja nie wiem co to ten czop, u mnie kompletnie nic. Dziś zero twardnienia brzucha, bóli okresowych, nicWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 18:12
Minns lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotka30 wrote:Mam pytanie do mam które karmią piersią, tez wam tak cieknie z przeciwnej piersi w trakcie karmienia? Mi zalewało kilka wkładek na karmieniu. Teraz łapie te mleko i mroze. Na jednym scieka 60-80 ml, czy to normalne?
-
nick nieaktualnyPaplak wrote:No a ja sciagam bez zadnego systemu i zajmuje mi to moze 10-15minut. Po tym czasie przestaje leciec i niestety nie mam cierpliwosci ciagnac z "pustych" piersi a powinno sie.
-
nick nieaktualnyCamilla13 wrote:Ja po wczorajszej wizycie ciągle mam brunatna wydzieline na wkladce, przy dwóch poprzednich badaniach to samo, więc się na nic nie nastawiam.
KATARZYNACarm, Vlinder lubią tę wiadomość
-
Camilla13 wrote:Ja po wczorajszej wizycie ciągle mam brunatna wydzieline na wkladce, przy dwóch poprzednich badaniach to samo, więc się na nic nie nastawiam.
A może jednak tym razem uda się nam ,
Camilla13 lubi tę wiadomość
-
agaafabka wrote:Mi też czop odchodzi już 5 dni. A pierwszy raz był podbarwiony krwią. Położna mi też mowila że po badaniu może wystapic plamienie. Co do twardnien brzucha to miałam je już z 4 tyg temu a takie konkretne mam od 2 tyg i to takie że teraz mi twardnieje brzuch nawet na 2 - 3 h po kilkanaście minut i to kilka razy w ciagu dnia.. i nic. Już by chciała urodzic tak jak wiekszosc z was i zazdroszczę tym ktore mają cc przynajniej wiecie kiedy będziecie tulić maluszki- mimo że cc bym nie chciała
-
Dzięki Frezyjciada za odpowiedź
jutro pierwsza wizyta w poradni to zobaczymy jak efektywnie przybiera
A mam jeszcze do Ciebie pytanie o siurka małego, bo położna twierdzi że sa 2 szkoły albo wcale nie ruszać albo delikatnie w kąpieli naciagac gazikiem. Jak Ty postepujesz, bo masz już 20miesiaczniaka? I kiedy ewentualnie zacząć?
Oczywiście jutro dopytam pediatry, bo dziewczyny inne w obsłudzeMisia 09.2013
Misio 08.2018 -
nick nieaktualnyJa miałam dzisiaj wstawić się do szpitala bo mój gine na urlopie. Na szczęście skierował mnie do swojego kolegi na oddział w celu konsultacji. No i mam dopiero w poniedziałek się już na amen zgłosić. Tydzień wolności ufff.
Ktg płaskie. Skurczy zero.
Tętno ok.
Rozwarcie na opuszek czyli całe g....Av, KATARZYNACarm, Hedgehog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny