WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa nauczona życiem po pierwszym wisielcu na cycu, obiad robię w większości jedną ręką, wiadomo są rzeczy, których się nie da to te ogarniam najpierw a reszte z dzieckiem na ręku przy cycu. Ze starszakiem chodzę po podwórku i też mały na rękach przy cycu, układamy klocki, czytamu książeczkę itd no i też cyc grany w tym czasie
zakupy drobne robię jak młody spi, duże zwyczajnie dziecko biorę ze sobą i trzeba to karmię i tyle. Kwestia przyzwyczajenia
Ola mega wiadomość! To teraz kciuki za rozwój akcji!ola_g89 lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie miałam takie uczucie jak przy okresie dzisiaj. Mimo, ze czopa wypadł tam mikroskopijny kawałek, ale śluzu było sporo dodatkowo.
Dzięki za kciukiale to jeeeeszcze przy tym biednym rozwarcie! byle nie przenosić! Ale pierwsza herbatka z liści malin właśnie się parzy, jutro kupuje piłkę, dzisiaj zaczynamy z masażem krocza. Cudnie
-
frezyjciada wrote:Ja nauczona życiem po pierwszym wisielcu na cycu, obiad robię w większości jedną ręką, wiadomo są rzeczy, których się nie da to te ogarniam najpierw a reszte z dzieckiem na ręku przy cycu. Ze starszakiem chodzę po podwórku i też mały na rękach przy cycu, układamy klocki, czytamu książeczkę itd no i też cyc grany w tym czasie
zakupy drobne robię jak młody spi, duże zwyczajnie dziecko biorę ze sobą i trzeba to karmię i tyle. Kwestia przyzwyczajenia
Ola mega wiadomość! To teraz kciuki za rozwój akcji!
Mieszkam w centrum dużego miasta i nie wyobrażam sobie wyprawy do szkoły syna z Małą przy cycu. Sorry ale są pewne granice i nie zamierzam ich przekraczać, tym bardziej, że środowisko jest zróżnicowane i poglądowo i religijnie i pewnych rzeczy nie wypada.agaafabka, Camilla13, veritaserum, monika_86, Wesoła89 lubią tę wiadomość
-
Minns wrote:Dziewczyny o 14:20 przyszedl na swiat moj synek 3670 g i 56 cm. Jak dla mnie jest przemalusi. Porod sn, a skurcze parte to byl dramat. Ale przeżyłam ide sie kapac, napisze wiecej jak sie ogarne. Dzieki za wsparcie! Nie wierze ze juz po
Ogromne gratulacje!Minns lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Ej dziewczyny coś się u mnie dzieje..czop mi odszedl !! Nie mam wątpliwości że to jest to... Cieszę się jakbym conajmniej na porowdce była.
veritaserum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Opisze moj porod jak wrócimy do domku bo na tel to za długo bym klikala
.
Leci ze mnie, teraz syaram sie wietrzyć to krocze, troche boli, na razie nie chce tam zagladac.
Maly spi, karmilam go ostatnio o 21. Chcialam go wybudzic ale nic z tego. Rozmawialam z polozna i jeszcze moge poczekac. Sprobuje chociaz troche sie wyspac.
Powodzenia wszystkim mamom w dwupaku, niedlugo sie Wam akcja rozrusza. Mysle ze seks mi pomogl. Dzień przed porodem jeszcze mialam sesje z brzuszkiem a na drugi dzien juz Bruno po drugiej stronie... zjadlabym go, tak ladnie pachnie.
KasisR, Amy333, veritaserum, Asiaf, Camilla13, Paulinda, ola_g89, GuBo, Wesoła89, Natalia1984, kasia1518 lubią tę wiadomość
wrzesień 2018 - synek -
kuwejtonka wrote:Dziewczyny jakie macie koszule do rodzenia?
Edit: teray doczytalam,ze chodzi o koszule do rodzenia:) mialam zwykla z guzikami z przodu. jak mala sie urodzila,to mi ja na piersi polozyli. na pewno polecam bawelniana,bo na porodowce jest gorącoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 03:16
kuwejtonka lubi tę wiadomość
-
Minns wrote:Opisze moj porod jak wrócimy do domku bo na tel to za długo bym klikala
.
Leci ze mnie, teraz syaram sie wietrzyć to krocze, troche boli, na razie nie chce tam zagladac.
Maly spi, karmilam go ostatnio o 21. Chcialam go wybudzic ale nic z tego. Rozmawialam z polozna i jeszcze moge poczekac. Sprobuje chociaz troche sie wyspac.
Powodzenia wszystkim mamom w dwupaku, niedlugo sie Wam akcja rozrusza. Mysle ze seks mi pomogl. Dzień przed porodem jeszcze mialam sesje z brzuszkiem a na drugi dzien juz Bruno po drugiej stronie... zjadlabym go, tak ladnie pachnie.
Eszkilu, Minns lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jade rodzic!!! Skurcze co 7-5 min. Oby szybko poszlo...
agaafabka, veritaserum, Asiaf, 100krotka30, Minns, asese, frezyjciada, Av, KATARZYNACarm, Camilla13, 86Monia, Paulinda, ola_g89, Mum2b, Paulla89, kuwejtonka, GuBo, Wesoła89, Amy333, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo tu wchodzę po nocy to coś się dzieje ! Powodzenia
Co do tego czopu jeszcze to ja nic nie czułam poszłam do łazience i na wkładce miałam naprawdę obfita kule śluzu takiego gęstego zmieszana z krwią trochę i był brązowy. No obrzydliwe. Sorry za opis. Ale było to jednorazowe teraz już nic nie leci. Skurczy brak.
Witam się w mam nadzieję ostatnim tygodniu !Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 06:07
Asiaf, asese, Paulinda lubią tę wiadomość