WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mitaka dzięki za odpowiedź
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Dziekuje dziewczynki!!!!
nie moge w to uwierzyc ze to juz za mna...
kazdej z calego serca zycze takiego porodu... o 6 przyjeli mnie na oddzial z 5 cm rozwarcia a urodzilam o 7.05 wiec nawet nie snilam o tak szybkim porodzie... i do tego udalo sie bez naciecia... urodzilam 39+3 Sandra 3450g, 54 cm mojego szczescia...
agaafabka, veritaserum, mitaka, ola_g89, Mum2b, KATARZYNACarm, kuwejtonka, Paulinda, aLunia, GuBo, frezyjciada, susełek, Wesoła89, Minns, Amy333, Camilla13, Mari92, Cukierniczka, kasia1518, JustynaG, Paulla89, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMari92 wrote:Gratulacje dla tych co urodziły
i powodzenia całej reszcie
Kobietki mam pytanie, czy jak miałyście rozwarcie na 1 cm, to długo czekałyście na poród?KATARZYNACarm, Mari92 lubią tę wiadomość
-
agaafabka wrote:Od czwartku chodzę z 1,5cm Rozwarciem i skrócona szyjka... dziś w nocy naprawdę już myślałam że urodzę bo miałam tak okropne skurcze ale nic z tego już chyba powinnam się przyzwyczaić za to teraz tak mam że cały czas boli mnie podbrzusze i plecy czekam aż ta moja gwiazda się zdecyduje
i tez meczyly mnie bóle... i widzisz nie znasz dnia ani godziny....
agaafabka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Niestety nie dam rady Was nadrobic. Gratulacje dla rozpakowanych :*
Ja jutro bede miec cc rano także 3majcie za nas kciukiPaulinda, Angel1988, aLunia, veritaserum, KATARZYNACarm, ola_g89, OctAngel, agaafabka, Mum2b, Minns, Wesoła89, kuwejtonka, Amy333, Mari92, kasia1518, JustynaG, Paulla89, 100krotka30, promyczek 39 lubią tę wiadomość
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Taak dziewczyny ta nagroda po wszystkim jest najpiękniejsza na świecie. Ja też to moje dziecko ciągle wącham.
agaafabka lubi tę wiadomość
-
aLunia wrote:Taak dziewczyny ta nagroda po wszystkim jest najpiękniejsza na świecie. Ja też to moje dziecko ciągle wącham.
mmm...
KATARZYNACarm, Minns, aLunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngel brawo! Ja też miałam taki mega szybki poród! mam nadzieję,że jak kiedyś jeszcze będzie mi dane być w ciąży to też tak szybko urodzę
Poród zawsze bierze z zaskoczeniaczłowiek czeka i czeka i czeka a tu właśnie jak przestajesz go wypatrywać to bach!
-
nick nieaktualnyCiemnowlosa wrote:Hej dziewczyny. Niestety nie dam rady Was nadrobic. Gratulacje dla rozpakowanych :*
Ja jutro bede miec cc rano także 3majcie za nas kciukiola_g89 lubi tę wiadomość
-
Angel1988 gratulacje i zazdroszczę tak szybkiego porodu.
Ktoś pytał o rozwarcie 1cm, ja mam takie od 2 tyg A może i więcej, i do teraz nic się nie dzieje, ale u mnie to był 34 tyg więc oszczedzalam się i bralam leki, ale od jutra wszystko odstawiam i czekam na rozwój akcjiMari92 lubi tę wiadomość
-
Angel gratulację, dziewczyny z umówionym cc na jutro trzymam kciuki, my z resztą nierozpakowanych nadal czekamy... U nas też coś niby się dzieje ale tak powoli... Coś tzn całą noc nie przespałam ponad godzinki choćby bo bóle miesiączkowe męczyly i zaczęłam produkować mega ilości śluzu (taki jak owulacyjny minimalnie podbarwiony krwią a wcześniej był żółto zielony czop) jak jakiś turboślimak
I się znów nakręcilam, musze isc cos porobić, potańczyc pupą to może wywolam tego wilczka z lasu. Im bardziej boli tym się bardziej ciesze, że już bliżej
Świruję normalnie
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, chyba nie dam rady wszystkiego nadrobić ale gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusią
Jeśli chodzi o mm to ja dokarmiam małą mlekiem pre-NAN dla wcześniaków, ale z racji tego, że Hanka waży już 3300 to kończymy to opakowanie i za radą neonatologa przechodzimy na Hipp Combiotic 1. Ponoć ma najdelikatniejszy skład. Oczywiście mleko stosuje tylko jako dokarmianie bo staram się karmić małą jak najwięcej moim. Ostatnio przystawiamy się też do cycka i w pozycji kiedy leżę na plecach a mała na mnie chyba to sie nazywa pozycja naturalna idzie nam całkiem sprawnie, niestety mała po 10 min puszcza i zasypia.
Teraz czeka nam 2 tygodnie biegania po lekarzach. Ostatnio byliśmy w poradni retinopatii wcześniaczej (oczka mamy zdrowe)a dzisiaj wybieramy się do neurologa. Mam nadzieję, że to tylko formalność. Trzymajcie kciuki
Mum2b, Amy333, Paulinda, Mari92, kasia1518, JustynaG lubią tę wiadomość
-
frezyjciada wrote:Angel brawo! Ja też miałam taki mega szybki poród! mam nadzieję,że jak kiedyś jeszcze będzie mi dane być w ciąży to też tak szybko urodzę
Poród zawsze bierze z zaskoczeniaczłowiek czeka i czeka i czeka a tu właśnie jak przestajesz go wypatrywać to bach!