X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE DZIECI 2018

Oceń ten wątek:
  • Kas_ia Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum, widzisz tylko spokoj nas uratuje :) teraz grzecznie czekamy az napiszesz ze masz skurcze i jedziesz rodzic ;)

Dziewczyny, ktore przygotowywaly prowiant na czas pologu - nie wiem jak to sie stalo ale ugotowalam sosu do spaghetti jak dla wojska :| mrozic czy sloiki? Bo inaczej musze zaprosic jakies 20 osob na obiad xD

w5wqdf9hk9ndsnvc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas_ia wrote:
    Veritaserum, widzisz tylko spokoj nas uratuje :) teraz grzecznie czekamy az napiszesz ze masz skurcze i jedziesz rodzic ;)

Dziewczyny, ktore przygotowywaly prowiant na czas pologu - nie wiem jak to sie stalo ale ugotowalam sosu do spaghetti jak dla wojska :| mrozic czy sloiki? Bo inaczej musze zaprosic jakies 20 osob na obiad xD

Najlepiej zapasteryzować w sloikach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mrozilam ale to dlatego że mam spora zamrażarkę i wstyd się przyznać ale nigdy niczego nie pasteryzowalam

• Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_g89 wrote:
    Super!!! Bardzo się cieszę, że z małą wszystko ok. Chociaż nie taką małą :D
    Trzymam kciuki żeby jak najszybciej się rozkręciło! :) nawet Ci wybaczę, że mnie zdradzisz moja terminowa współtowarzyszko :D
    Narazie nic nie zapowiada się na zdradę :P Skurczów żadnych, majtek nawet nie noszę bo sucho. Byłam teraz w sklepie tu w klinice, zbłądziłyśmy z koleżanką z sali, nachodziłam się po schodach i musiałam ściskać mocno zwieracze bo miałam wrażenie, że dziecko mi wyjdzie zaraz. Brzuch jak kamień się zrobił, bóle miesiączkowe więc te sławne schody jednak faktycznie mogą coś dawać. Tylko szkoda, że nie mogę narzeczonego wykorzystać :( Ciągnęłam do łazienki ale nie chciał iść :D

Amy333, KATARZYNACarm, Vlinder, agaafabka, ola_g89 lubią tę wiadomość

klz9df9hvltz8vcc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1984 wrote:
    Narazie nic nie zapowiada się na zdradę :P Skurczów żadnych, majtek nawet nie noszę bo sucho. Byłam teraz w sklepie tu w klinice, zbłądziłyśmy z koleżanką z sali, nachodziłam się po schodach i musiałam ściskać mocno zwieracze bo miałam wrażenie, że dziecko mi wyjdzie zaraz. Brzuch jak kamień się zrobił, bóle miesiączkowe więc te sławne schody jednak faktycznie mogą coś dawać. Tylko szkoda, że nie mogę narzeczonego wykorzystać :( Ciągnęłam do łazienki ale nie chciał iść :D
    mój jak ma dojsc do seksu to zaczzyna wymyslac, ze to głowka juz w kanale a ze on nie chce jej krzywdy zrobic, a moze ona to zle odczuwa itp... faceci ehh :D

KATARZYNACarm, ola_g89, Vlinder lubią tę wiadomość

• Av Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veritaserum wrote:
    Ja mrozilam ale to dlatego że mam spora zamrażarkę i wstyd się przyznać ale nigdy niczego nie pasteryzowalam
    Ja nawet nie mrozilam :P Kto da więcej? :D

p_tt, Left_ie, Vlinder, Cleffa lubią tę wiadomość

f2w3ol2adwu1ceje.png
    Leon :)
  • ola_g89 Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dzisiaj się zadeklarował, ze seks będzie jeszcze w ciąży :D także trzymam za słowo! Chociaż sama się muszę nastawić :D

agaafabka, Vlinder lubią tę wiadomość

klz9i09k40pp4fu3.png
    qb3ci09ktod8alpu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Av wrote:
    Ja nawet nie mrozilam :P Kto da więcej? :D

Ja nic nie mroziłam, nie pasteryzowałam. Liczę na mamę :P . Najwyżej do piekarnika kulki ziemniaczane/ frytki, kurczak w papirus/ ryba na papier i jest obiad.

agaafabka, Vlinder lubią tę wiadomość

• Paulinda Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja się tak zapierałam że zrobię obiadowe zapasy ale stwierdziłam że to chrzanię jak poczytałam o tych wekach z mięsem. Niestety ale u mnie to jedyna opcja, moja zamrażarka jest żartem :P
    Trudno, najwyżej będę się żywić pierogami z biedronki :D

3i499vvjgx57zohf.png
  • ola_g89 Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też nigdy w życiu nic nie pasteryzowałam. Nie mam nawet zwyczaju mrożenia rzeczy. Lubię mieć wszystko zrobione na świeżo. ALE mąż powiedział, że będzie gotował. Zobaczymy, czy nie będziemy głodować :D najwyżej tak jak pisze Monia, będziemy liczyć na mamy. :D

klz9i09k40pp4fu3.png
    qb3ci09ktod8alpu.png
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się kochaliśmy 4go, ale to tak na maksa, bałam się że stelaż połamiemy :P Myślałam sobie, że jak rano mamy być w klinice to niech się już dzieje co chce :P Lecz niestety cisza nadal. Tylko podczas badania na samolocie podczas przyjęcia do szpitala myślałam że zejdę bo tak pipka piekła :D Niestety więc u mnie jedna metoda wywołania porodu odpada. Trochę głupio być przyłapaną w szpitalnej łazience lub w aucie na parkingu w trakcie igraszek :D
    Aż żałuję, że w czasie ciąży już nic nie będzie, bo muszę przyznać że doznania o wiele lepsze a orgazm to już w ogóle kosmos.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 14:37

klz9df9hvltz8vcc.png
  • ola_g89 Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie mi brakuje takiego normalnego seksu. Teraz jestem taka ogromna, że czuję się ociężała. Dużo pozycji odpada, nie jest tak spontanicznie. Boimy się poszaleć, bo od razu myśl, czy zrobimy coś małej. Także tęsknie za "łamaniem stelaża" :D po połogu będziemy musieli chyba Polę oddać dziadkom na noc... :D

Natalia - myślę, że już niejedną parę w toalecie przyłapali w szpitalu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 14:43

klz9i09k40pp4fu3.png
    qb3ci09ktod8alpu.png
  • p_tt Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wszystko mroze poza tym co się fizycznie nie da. Zamrażarka wiecznie pełna.
    A sos do spagetti jak mi zostanie nie za dużo to blenduje, dodaje ser żółty i zawijam w ciasto francuskie. Lubię te ciasteczka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 14:45

km5scwa1k0ojmmea.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1984 wrote:
    My się kochaliśmy 4go, ale to tak na maksa, bałam się że stelaż połamiemy :P Myślałam sobie, że jak rano mamy być w klinice to niech się już dzieje co chce :P Lecz niestety cisza nadal. Tylko podczas badania na samolocie podczas przyjęcia do szpitala myślałam że zejdę bo tak pipka piekła :D Niestety więc u mnie jedna metoda wywołania porodu odpada. Trochę głupio być przyłapaną w szpitalnej łazience lub w aucie na parkingu w trakcie igraszek :D
    Aż żałuję, że w czasie ciąży już nic nie będzie, bo muszę przyznać że doznania o wiele lepsze a orgazm to już w ogóle kosmos.

To Natalka widzę że z narzeczonym się ułożyło. Dobrze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_g89 wrote:
    Właśnie mi brakuje takiego normalnego seksu. Teraz jestem taka ogromna, że czuję się ociężała. Dużo pozycji odpada, nie jest tak spontanicznie. Boimy się poszaleć, bo od razu myśl, czy zrobimy coś małej. Także tęsknie za "łamaniem stelaża" :D po połogu będziemy musieli chyba Polę oddać dziadkom na noc... :D

Ja bym połamała stelaż chyba swoim ciężarem haha. Jak usiadłam na piłce żeby poskakac to zrobiło się z niej jajo hahaha

agaafabka, p_tt, Natalia1984 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi seks w ogóle nie sprawia przyjemności na końcówce. Boli mnie wszystko więc odpuściliśmy.

• ola_g89 Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    86Monia wrote:
    Ja bym połamała stelaż chyba swoim ciężarem haha. Jak usiadłam na piłce żeby poskakac to zrobiło się z niej jajo hahaha
    Haha, przepraszam, ale płaczę ze śmiechu <3 :D

veritaserum my już dawno nie próbowaliśmy. Zobaczymy, jak się przełamiemy, czy było warto. Bo jeśli będzie niekomfortowo dla męża albo dla mnie to nie będziemy pajacować. ale spróbujemy, będziemy mieli spokojne sumienie, że próbowaliśmy jej pomóc wyjść :D

klz9i09k40pp4fu3.png
    qb3ci09ktod8alpu.png
  • Kas_ia Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie ja tez wole swieze jedzenie i mam maly zamrazalnik... a sloiki robilam tylko te ktorych nie trzeba gotowac ;p
    Ale moj maz niestety nie garnie sie do kuchni, kuchnia tesciowej mnie obrzydza... a moja mama bedzie po operacji wiec moze byc ciezko albo pojda w ruch gotowce :p

A co do sexu w ciazy... dla mnie doznania x1000 :p czasem po 3 minutach mam orgazm i podczas calego sexu dochodze sporo razy :p bede tesknic za tym ;p maz pewnie tez bo nie musi sie wysilac haha
    Ale po weekendzie i skurczach po sexie widze ze maz unika mnie... wczoraj o tym gadalismy i powiedzial ze on chce ale boi sie ze urodze wczesniej... obiecal ze blizej terminu bedziemy kochac sie codziennie. Ciekawe tylko jestem jak przezyjemy polog ;p ja pewnie dostane ku*wicy tyle bez sexu...

w5wqdf9hk9ndsnvc.png
  • kasia1518 Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    86Monia wrote:
    Ja nic nie mroziłam, nie pasteryzowałam. Liczę na mamę :P . Najwyżej do piekarnika kulki ziemniaczane/ frytki, kurczak w papirus/ ryba na papier i jest obiad.

Ja zdążyłam tylko pierogi zrobić i zamrozić. Ale powiem Wam że na chwilę obecną jest ok i mam czas na ugotwanie obiadu - gotuje co 2 dni na 2 dni- schodzi się dłużej bo to w między czasie trzeba przebrać/nakarmic albo pogadać z Zosia bo nie śpi, ale pod tym względem póki co jest ok.

Paulinda lubi tę wiadomość

kasia1518

relg8iikdgf37yhc.png
    3i49ej280kg4r0lc.png
  • kasia1518 Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_g89 wrote:

No też brakuje normalnego seksu- w ciąży jakoś odczucia inne, mniej komfortowo dla nas obojga- coś się tam jednak czuło x3 jest i były obawy. Teraz połóg... marzę żeby się to plamienie skończyło- chyba przez tydzień nie wyjdziemy z łóżka... u nas zakaz był od 2 lipca ... kawał czasu

kasia1518

relg8iikdgf37yhc.png
    3i49ej280kg4r0lc.png
‹‹ 1134 1135 1136 1137 1138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ