WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHedgehog wrote:Mogą się nakładać. Pytałam tu o to jakiś czas temu i ostatnio przyniosłam do kadr właśnie zwolnienie gdzie nakładały się dwa ostatnie dni. Kadrowy tylko wzruszył ramionami i powiedział że to żaden problem.
Eh no a ja dostałam sms: MASZ COŚ Z TYM ZROBIĆ. Dlatego w szpitalu jak się zdubluje zleje to. -
86Monia wrote:Eh no a ja dostałam sms: MASZ COŚ Z TYM ZROBIĆ. Dlatego w szpitalu jak się zdubluje zleje to.
nic się nie martw.
-
nick nieaktualnyola_g89 wrote:A ZUS Ci wypłaca chorobowe? Macie mniej niż 20 osób zatrudnionych? To niech kadrowa nie wydziwia, bo ona i tak tylko wysyła zwolnienie jako kontynuacje do ZUS i tyle ma zmartwień. Pracownicy w ZUS sobie już odpowiednio nalicza.
nic się nie martw.
Firma mi płaci. Powyżej 50 pracowników.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 17:52
-
To idioci, przecież sami sobie odejmą. Lekarz nie bardzo ma możliwość zmiany zwolnienia. Także olej to
ich sprawa, jak sobie z tym poradzą.
Ciemnowłosa ogromne gratulacje! Jak się czujecie?
Agaafabka czekamy na rozwój wydarzeń w takim razieagaafabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_g89 wrote:To idioci, przecież sami sobie odejmą. Lekarz nie bardzo ma możliwość zmiany zwolnienia. Także olej to
ich sprawa, jak sobie z tym poradzą.
Ciemnowłosa ogromne gratulacje! Jak się czujecie?
Agaafabka czekamy na rozwój wydarzeń w takim razieKATARZYNACarm lubi tę wiadomość
-
86Monia wrote:To fajnie, bo ostatnio mój ginekolog się pomylił i wypisał mi l4 od dnia co byłam u niego, a zawsze dostawałam od nastepnego.Więc jeden dzień się zdublował, l4 poszło systemem elektronicznym a ja dostałam po godzinie sms od kadrowej: Musisz to dzisiaj wyjaśnić- tak nie może być.
Leon
-
nick nieaktualny
-
Veritaserum, ze mnie też coś takiego wypłynęło, po 2 dniach byłam na porodówce
Cieszcie się dziewczyny brzuszkami,ja trochę za swoim tęsknięza tym ciążowym stanem
Powoli czuję jak węch się normuje,mija ciążowe zakręcenie. Trochę szkoda, że to juz nigdy nie wróci.
-
Ciemnowłosa gratulacje!
Ja szczerze to cieszę się, że mój brzuszek leży obok mnie i smacznie śpifakt były jakieś plusy ciąży, ale ta końcówka mocno mi dała w kosc.
Dziewczyny no przynajmniej są jakieś objawy, coś się dzieje. Coś czuję, że veritaserum urodzisz i rano dostaniemy piękna wiadomośćAv, Izabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI jeszcze rodzina męża wydzwania cały dzień, bo jak termin na jutro to czemu jeszcze sie nie urodził! Najlepsza babka męża, ooo mały już pewnie chodzi a ona nic nie wie. Ale bym strzeliła w taki durny łeb
agaafabka, Vlinder, Izabelle, Natalia1984, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamilla13 wrote:A co powiecie na mega ból głowy i wymioty? Paracetamol to można sobie wsadzić, nic nie pomaga. Pawia puscilam już 3 razy. Synek od nocy mniej aktywny. Chyba będę się powoli zbierać na ip.
Jedz. Z wymiotami nie ma żartów. AAv, Camilla13 lubią tę wiadomość
-
Camilla13 wrote:I jeszcze rodzina męża wydzwania cały dzień, bo jak termin na jutro to czemu jeszcze sie nie urodził! Najlepsza babka męża, ooo mały już pewnie chodzi a ona nic nie wie. Ale bym strzeliła w taki durny łeb
Vlinder lubi tę wiadomość
Leon
-
nick nieaktualnyCzekam na męża i o 21 będziemy ma ip.
Av mnie już by poniosło przy max trzecim telefonie. Ludzie są jacyś nienormalni. Jak można nie rozumieć, że po pierwsze jak dziecko przyjdzie już na świat to w stosownym czasie wszyscy się dowiedzą, po drugie że ten ostatni czas jest dość stresujacy i trzeba dac rodzicom święty spokój.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 19:30
KATARZYNACarm lubi tę wiadomość