WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ola_g89 wrote:Ja piję - na opakowaniu mam napisane 2 razy dziennie. Także te 3 razy to chyba wcale nieduże odstępstwo.
u mnie też mega dużo wydzieliny od wczoraj od północy. Przezroczysta, ale taka klejąca (sorry za opis
). Mam nadzieję, że to czop i że w końcu coś ruszy
U mnie taka sama konsystencja heh
Ja zaczelam pic dopiero od wczoraj, ale mam nadzieje, ze jeszcze zdarzy zadziałaćola_g89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacje dla wszystkich ! Super dziewczyny.
Kochane czy to normalne że moja córka chciałaby siedzieć 24 na dobę na cycku ??
Jestem wykończona bo biorę ja na pierś jakiś pokarm mam bo coś tam leci ale ona je z 15 minut po czym ciumka dosłownie. Ja ja odkładałam a ona zaczyna płakać i znowu chce do cycka . Przyłoże ja a ona zaczyna spać , odłożę i znowu to samo. Nie wiem już co robić. Jestem jak zombie. Nawet smoczek uspokajacz nie pomaga. Jestem na skraju załamania żeby podać MMMinns lubi tę wiadomość
-
Ja urodziłam pierwsza córkę 3900 i druga 3700. Teraz jak leżałam w szpitalu to była ze mną dziewczyna, której córka miała mieć 4100 a urodziła 4600 sn i to bez nacięcia i pęknięcia. Mi z kolei idealnie wagę określili w szpitalu, nie wiadomo co myśleć w takiej sytuacji, w którą stronę lekarz się myli tak naprawdę
-
p_tt wrote:MarBru a nie masz w okolicy szpitala który nie ma takiego parcia na SN?
-
Leon przyszedł na świat wczoraj o 16.57. 3.8kg, 56cm, 10 punktów. Porod ciężki, bo mam bardzo wąska miednice i próbowaliśmy SN tylko dlatego, że miał być mały i ważyć 3kg... Na szczęście skończyło się dobrze, choć na koniec cały zespół go wyciągał z brzucha. Gratuluję wszystkim pozostałym rozpakowanym
Nika312, Asiaf, Paulinda, Mari92, Paulla89, Kas_ia, ola_g89, mitaka, Minns, Vlinder, Angel1988, madwitka, aLunia, veritaserum, kasia1518, Cleffa, Izabelle, p_tt, susełek, JustynaG, kuwejtonka, 100krotka30 lubią tę wiadomość
Leon
-
Av wrote:Leon przyszedł na świat wczoraj o 16.57. 3.8kg, 56cm, 10 punktów. Porod ciężki, bo mam bardzo wąska miednice i próbowaliśmy SN tylko dlatego, że miał być mały i ważyć 3kg... Na szczęście skończyło się dobrze, choć na koniec cały zespół go wyciągał z brzucha. Gratuluję wszystkim pozostałym rozpakowanym
GratulacjeAlmond, Av lubią tę wiadomość
-
Av wrote:Leon przyszedł na świat wczoraj o 16.57. 3.8kg, 56cm, 10 punktów. Porod ciężki, bo mam bardzo wąska miednice i próbowaliśmy SN tylko dlatego, że miał być mały i ważyć 3kg... Na szczęście skończyło się dobrze, choć na koniec cały zespół go wyciągał z brzucha. Gratuluję wszystkim pozostałym rozpakowanym
Av lubi tę wiadomość
-
veritaserum wrote:Gratulacje dla wszystkich ! Super dziewczyny.
Kochane czy to normalne że moja córka chciałaby siedzieć 24 na dobę na cycku ??
Jestem wykończona bo biorę ja na pierś jakiś pokarm mam bo coś tam leci ale ona je z 15 minut po czym ciumka dosłownie. Ja ja odkładałam a ona zaczyna płakać i znowu chce do cycka . Przyłoże ja a ona zaczyna spać , odłożę i znowu to samo. Nie wiem już co robić. Jestem jak zombie. Nawet smoczek uspokajacz nie pomaga. Jestem na skraju załamania żeby podać MM -
Av lubi tę wiadomość
-
3,8kg to kawał chłopaka! Najważniejsze, że już się tulicie!
dużo zdrówka dla Was, dbajcie o siebie
Av lubi tę wiadomość
-
Asiaf wrote:Ja na zapisie mam 3800 gr +- 500 gr. Oby nie byl blad w wieksza stronę
mówi też, że często wyniki wychodzą zawyżone przy dużej ilości wód płodowych, a u mnie podobno Atlantyk.
także jakoś nie wierzę, że przekroczy 4kg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 13:44
-
Av lubi tę wiadomość
-
mitaka wrote:Czy Wasze dzieci w szpitalu maja usg glowy?
Moje dziecko miało. Z tego względu, że była obwiązaną pępowina i kilka godzin po porodzie zrobiła się sina. Wsadzili ja do takiego jakby inkubatora, który kontrolował czynnosci życiowe, zbadali morfologię, cukier, crp i właśnie USG glowki. Naszczescie wszystko wporzadku. -
Dziś o godz. 11:12 przez cc urodziła się Hania, 3350g, 55 cm. Ma silny odruch ssania i ciągle wrzeszczy. Pierwsze chwile przy piersi są trudne, bo mam trochę problematyczne brodawki ale mała dzielnie walczy o każdą kropkę i dzielnie ssie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 14:12
Av, Vlinder, Kas_ia, Hedgehog, Paulinda, Minns, Nika312, ola_g89, Mari92, Left_ie, veritaserum, kasia1518, Izabelle, Asiaf, susełek, p_tt, Amy333, mitaka, Angel1988, JustynaG, kuwejtonka, 100krotka30, Paulla89 lubią tę wiadomość