WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cyneczko, tak bardzo mi przykro. Do konca mialam nadzieje, ze bedzie u Ciebie wszystko dobrze. Duzo sily Ci zycze. Nic wiecej nie umiem powiedziec
-
Jak to było z waszymi pierwszymi wizyta mi. Mam jutro to 5tci2dzien czy brać męża? Oni go zawołała w razie co na usg czy to dopiero potem się robi bo teraz za małe?
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
Lady_Dior wrote:Cynka przykro mi,że musiałaś znowu dołączyć do grona aniołkowych mam Zdaję sobie sprawę,jak Ci ciężko Ja wyję codziennie ale nic nie zrobię-tylko czas niestety...
Dziękuję za wsparcie Dziewczyny. Ale proszę - nie smućcie się. Ja już mam cudowną córeczkę i nawet jeśli już nie doczekam się Maleństwa, to widocznie tak musiało być. Pamiętajcie, że nic się nie dzieje bez powodu.
Ściskam Was.Lady_Dior, Wesoła89 lubią tę wiadomość
08.2006 - Mała Cynka
12.2015 - Aniołek [*] 8 tc - c. pozamaciczna, usunięty prawy jajowód
09.2016 Aniołek [*] 6 tc - c. bioch
01.2018 Aniołek [*] 9 tc -
Nadzieja2018 wrote:Jak to było z waszymi pierwszymi wizyta mi. Mam jutro to 5tci2dzien czy brać męża? Oni go zawołała w razie co na usg czy to dopiero potem się robi bo teraz za małe?
Vlinder lubi tę wiadomość
Justyna
-
Justyna2212 wrote:Mój mąż sam chciał iść. Widzieliśmy wtedy pęcherzyk jak się później okazało 2 pecherzyki:) był przeszczęśliwy. Teraz byliśmy również razem na kolejnym usg i widać było już dwa zarodki.
Będą bliźnięta ??? -
Nadzieja2018 wrote:Jak to było z waszymi pierwszymi wizyta mi. Mam jutro to 5tci2dzien czy brać męża? Oni go zawołała w razie co na usg czy to dopiero potem się robi bo teraz za małe?
Ja swojego nie brałam teraz, a praktyki ginow są pewnie różne - w poprzedniej ciąży doktorka wolała mężów na samo usg, u aktualnego lekarza babeczki wchodziły od razu z mężami.
Byłam u gina teraz w 5t4d i zrobił usg (oczywiście dopochwowe)
-
nick nieaktualnyCynka wrote:"Odeszło cicho, bez słów pożegnania.
Tak jakby nie chciało, swym odejściem smucić...
tak jakby wierzyło w godzinę rozstania,
że ma niebawem z dobrą wieścią wrócić."
Trzymam za Was kciuki Dziewczyny. Wyrobiłam statystyki. Mam nadzieję, że już żadną do mnie nie dołączy i za 8 miesięcy będziecie tulić swoje Skarby. Adieu. -
Cynka tak mi przykro tulę cie mocno kochana .Oby jak najszybciej udało ci się urodzić zdrowego maluszka nie poddawaj sie kochana .
-
Marlena wrote:No ja też mam zamiar puścić młodą do przedszkola ale zastanawiam się jeszcze czy zazdrosna nie będzie jak ją będę wywozic a sama z nowym dzieckiem zostawac, czy ona tak nie bedzie tego widziec.
My spimy wszyscy razem bo ja karmię jeszcze czasem w nocy i jest mi po prostu wygodniej, do niedawna spaliśmy nawet z psem jeszcze ale ugryzla małą i trochę jej się teraz utraciło. Fasolka będzie pewnie spać w takim łóżeczku dostawianym do łóżeczka bo kp to taka wygoda że nie wyobrażam sobie karmić mm
Marlena ja teź miałam dać małą w tym roku od września do przedszkola .Ale urodzi się maluszek i mała zostaje w domu tak zdecydowaliśmy właśnie dla tego że mała będzie zazdrosna o maluszka i może pomyśleć że jej nie kochamy i dlatego dajemy ją do przedszkola bo przecierz 3 letnie dziecko jeszcze wszystkiego dobrze nie rozumiem.A dotego przeprowadzamy się wiec to terz bedzie dóża zmiana dla małej na wieś i czeka nas remont zanim maluszek sie urodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 14:24
-
Co do połączenia opieki nad starszakiem i małżeństwem to wiem, że łatwo nie będzie ale z czasem ułożymy swój tryb dnia. Ja jak już pisałam mieszkam jak narazie z rodzicami dopóki się nie wybudujemy także mam pomoc bo mama cały czas w domu Mąż pracuje do różnej godziny ale popołudnia i wieczory jest w domu Jakoś damy radę, najbardziej jednak obawiam się zazdrości że strony starszaka. Jak widziałam jak to wyglądało u mojej siostry to jestem przerażona. Synka karmilam piersią rok, nie wiem czy drugie aż tyle będe chciała karmić zobaczymy.
-
Ja bylam z mezem na pierwszym usg. Myslalam ze sie ucieszy ale konmi go ciagnelam. Potem troche zalowalam ald j cieszylsm sie ze bylam u kobiety bo strasznie przezyl jak wyglada takie badanie i powiedzial ze mnie podziwia i nigdy nie dalby sie tak zbadac.
Mysle ze teraz z nim pojde jak doczekam usg przez brzuch.