WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCamilla13 wrote:Nie, nasze nie. Szukałam takich które
posiadają certyfikat CE oraz EN-71 nie zawiera bisfenolu A (BPA), ftalanów, PVC ani formamidu i są wyprodukowane w Europie. Chińskie dostałam od teściowej i wywalilam no tak smierdzialy chemią.Camilla13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy możecie polecić jakieś super lekkie nosidełko? Fotelik,który mamy zamontowany w samochodzie jest dość ciężki,a mały też już swoje waży i chce kupić coś używanego i jak najlżejszego tak tylko żeby np. donieść małego do przychodni itp.
-
Camilla13 wrote:Nie, nasze nie. Szukałam takich które
posiadają certyfikat CE oraz EN-71 nie zawiera bisfenolu A (BPA), ftalanów, PVC ani formamidu i są wyprodukowane w Europie. Chińskie dostałam od teściowej i wywalilam no tak smierdzialy chemią.wrzesień 2018 - synek -
https://allegro.pl/uzytkownik/be-safe?string=Puzzle&order=m&bmatch=baseline-n-dict-bab-1-2-1123
Ja kupowałam od tego sprzedawcy nic nie smierdzialo, też bez tych szkodliwych substancji i z certyfikatem. Polecam tylko nie wiem czy ma je jeszcze w ofercie.
My mamy nosidełko maxi cosi peble czy jakos tak i porażka wogóle sama go w tym nie noszę tylko mąż.Nika312 lubi tę wiadomość
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
Camilla13 wrote:Co do przytulanek, te z Was które były nacięte przy porodzie sn czy też odczuwacie po coś w rodzaju ciągnięcia czy średniego bólu w miejscu nacięcia?
Camilla13 lubi tę wiadomość
Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
U nas bez zmian, noce piękne- jak zaśnie 20-21 To budzi się 5-6. Dzisiejsza noc wyjątkową spała 11.5h - od 20 do 7.30. Z jedzeniem mleka już się trochę poprawiło tzn je ok 580-600 ml za to słoiczki już wciąga całe- podaje 2 razy w ciągu dnia. Ale daje nam wycisk w dzień- nie można jej zostawić na minutę bo jest krzyk , a w ciągu dnia ma 1-2 drzemki po 30-40min.
Ja też przed ciąża miałam cykle nieregularne i wydłużone po 36-38 dni , a teraz 32 dni i jest, objawów wskazujących że się zbliża zero, żadnych bóli podczas miesiączki jak kiedyś , także zmieniło się po ciąży. Obecnie jestem w środku 4 @ po ciąży.
U nas też już puzzle poszły w ruch, ja kupiłam w smyku.KATARZYNACarm lubi tę wiadomość
kasia1518
-
100krotka30 wrote:Mój jeszcze większy póki co tylko dochodzi do boku więcej nie ma potrzeby
Tylko na rękach by chciała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 21:02
kasia1518
-
p_tt wrote:Moja jeszcze się nie obraca, na boki to i owszem, jak jej pomogę to też ale sama nie bardzo.
Za to idzie nam ząbek, męczy się, płacze "gryzie" mnie, dzisiaj nawet temperaturę chwyciła. Ciekawe ile jej to zajmie. Dziaselko już jest białe.kasia1518
-
86Monia wrote:Wasze córeczki szybkie mój leniuszek (w końcu chłop) tylko na boki a u przewrocie nie ma mowy czy lapaniu stopek
Za to podnosi to nóżątka pieknie do góry, chyba juz lada moment powędrują stopki do buzi:) -
86Monia wrote:Ja już miałam trzy. Zawsze od 12 roku życia miałam nieregularne a teraz jak w zegarku co do godziny.
-
Camilla13 wrote:Co do przytulanek, te z Was które były nacięte przy porodzie sn czy też odczuwacie po coś w rodzaju ciągnięcia czy średniego bólu w miejscu nacięcia?Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
U nas Natalia rozchorowala się poszło jej na oczka niestety i kaszel A z noska wyciągam jej zolte smarki , na oczka dostała antybiotyk
jak już jest dobrze to zaraz się musi wszystko zepsuć, ale teraz wydaje mi się że znam przyczynę pobudek nocnych poprostu przyplatalo się infekcja, ta na brzuszku schodzi pani doktor mówiła że to przez to że złapała tego wirusa i ja wysypalo ale już jej schodzi, teraz cały tydzień Natalia będzie że mną w domu , mam nadzieję że szybko jej przejdzie i znowu będzie jak dawniej, chociaż uśmiech z jej twarzy nie znika pomimo choroby i co najważniejsze też nie goraczkuje .
Szczepienie zostało przesunięte na następny piątek, mam nadzieję że do tego czasu będzie mija Natalka już zdrowa.kasia1518, Minns lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHedgehog wrote:Avionaut 2.5 kg
Podziwiam dziewczyny które dają radę z fotelikami. Mój wazy 2.5 kg plus dziecko około 7. Ledwo 10 kg a wypięcie fotelika z bazy to nie lada wyczyn.
Dzięki wielkieNo u nas już prawie 8 kg xd Na szczęście sporadycznie musze sama z małym wyjść
-
A ja @ nadal nie dostałam. Nie płaczę z tego powodu :p