WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
My po szczepieniu mala wazy 6500g i 63cm więc nie jest mega druga, ale przytyla 800g w ciągu miesiąca. Wszystko narazie okej zaplakala dosłownie 5 sekund i przestała, mam nadzieję że obędzie się bez gorączki A te furkanie co słychać u niej to powiedziała z że to jest zalegający wydzielina, napewno nie wiotkosc krtani. Kazała oczyszczać nosek i tyle.
Z hippa kupiliśmy ziemniak z marchewką, Natalia dostała szaleju jadła jak szalona nie nadarzyłam na łyżeczkę nakładać ona polykala i otwierają szeroko buzię ciesząc się przy tym hihi także rozszerzanie diety idzie pełną paraVlinder, aLunia, Minns, Kwiatosia lubią tę wiadomość
-
Jeden dzień tak nam wyszło, że nie podałam słoiczka i Wiki jak ja to mówię 'sikneła kupa', wszystko do prania. Czyli jednak i na to pomaga.
-
nick nieaktualnyDziękuję za wsparcie
Mąż mnie zmienił po 20. Całą noc walczę z gorączką powyżej 39. W głowie się kręci. Od kaszlu rozrywka mi klatkę piersiową. Teściowa w końcu się przyda, przyjedzie zabrać mnie do lekarza i później jedziemy do szpitala chociaż na kilka godzin żeby mąż mógł się ogarnąć. Juz napisałam nie żeby kupiła nam maseczki. Przeryczalam z tej bezsilności większość nocy..
-
My w nocy obudzilismy sie Natalia dostała goraczki 38.4 podalam paracetamol i zasnelismy teraz mała szaleje już bez gorączki wstajemy idziemy robić sobie z mężem kawke, mam nadzieję że minie nam spokojnie weekend i że ta gorączka już się nie pojawi
-
nick nieaktualnyKATARZYNACarm wrote:U małej znowu pojawił się stan podgorączkowy, 38,1 podalam paracetamol, tak się cieszę że teraz będzie spokój na 6 miesięcy z tymi szczepionkami
w Polsce u niemowląt za gorączkę uznaje się tą powyżej 38.5. Także obserwuj i nie denerwuj się. My jeszcze w 7 miesiacu 5 w 1 i wzwb a potem 13-15 miesiąc. -
Współczuję camilla. Dużo zdrowia wam życzę.
Katarzyna biedna mała!
Moja Wiki jak była chora to pediatra mówiła, że już przy gorączce 38 podawać lek. -
nick nieaktualnyJak umiesz liczyć to licz sam na siebie! O 8 dostaje telefon: "no cześć ja jadę z siostrą, będę za godzinę to szykuj się do wyjścia bo my mamy duzo zakupów do zrobienia i obiad u koleżanki". Kurwa mać! To jest właśnie pomoc mojej teściowej. Kazalam się jej gonić.
Ja byłam godzine temu u lekarza, mam zapalenie płuc tak jak synek. Płakać mi się chce. -
nick nieaktualnyCamilla13 wrote:Jak umiesz liczyć to licz sam na siebie! O 8 dostaje telefon: "no cześć ja jadę z siostrą, będę za godzinę to szykuj się do wyjścia bo my mamy duzo zakupów do zrobienia i obiad u koleżanki". Kurwa mać! To jest właśnie pomoc mojej teściowej. Kazalam się jej gonić.
Ja byłam godzine temu u lekarza, mam zapalenie płuc tak jak synek. Płakać mi się chce.
Przykro to się czyta naprawdę. Dobrze że masz super męża (aż dziw że z takiej matki). Minie wszystko zobaczysz. Parę dni musisz przemeczyc i będzie dobrze. Sama wiem po sobie. -
Camilla13 wrote:Jak umiesz liczyć to licz sam na siebie! O 8 dostaje telefon: "no cześć ja jadę z siostrą, będę za godzinę to szykuj się do wyjścia bo my mamy duzo zakupów do zrobienia i obiad u koleżanki". Kurwa mać! To jest właśnie pomoc mojej teściowej. Kazalam się jej gonić.
Ja byłam godzine temu u lekarza, mam zapalenie płuc tak jak synek. Płakać mi się chce.
A wam życzę szybkiego powrotu do zdrowia :*:*;*Camilla13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWlasnie mojemu mężowi przez cale życie brakowalo miłości, bliskości, poczucia że jest najważniejszy albo chociaż ważny. Dlatego teraz tez stara się jak może żeby być najlepszym tatą i mężem. Czasem nadal ma problem z okazywaniem uczuć ale widzę ze co raz częściej mowi do synka: tatuś kocha Cię najbardziej na świecie mój Misiaczku
Mnie znowu trawi wysoka gorączka, brat przywiózł zakupy mimo że sam jest chory, to mnie obudził, wystraszyl się że cos jest nie tak bo sie dłuższą chwile nie budzilam. Ale najważniejsze że synek czuje się lepiej, jest tylko okropnie znudzony i marudny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyveritaserum wrote:Camilla zdrówka ! U nas naprawdę zero reguł. Dziś np zasnęła p 20.30 i obudziła się 23.30, o 1 ( mąż uspokoił ) , 2.30, 4.30 , 6 i wstała o 7. Niestety śpi max do 7. Ale zazwyczaj 4 pobudki to minimum.
I tak ładnie. Wiekszosc moim znajomym jak dziecko śpi cała noc bez pobudek to 22-6