WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Minns, myślę, że jeśli nie gorączkuje to nie ma przeciwwskazań do spacerów. Byle nie przegrzewać.
-
nick nieaktualny
-
Nie mogę się doczekać tego naszego pierwszego Dnia Mamy! ❤️ W zeszłym roku była jakas namiastka, bo Pola już buszowała w brzuchu, ale jutro to zupełnie coś innego.
Niestety na weekend zostałyśmy same, mąż na wyjeździe firmowym. Także dzisiaj czeka mnie pierwsze samotne kąpanie. Bez męża, babci i innych. Ale wiecie co? Cudownie spędzilłysmy razem dzień. Tak od początku do końca tylko we dwie. Czuje się spełniona na maxa ❤️
EDIT: żebym nie zapeszyła z tym „spełnieniem” przed kąpielą i usypianiemWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2019, 18:57
Izabelle, Minns, KATARZYNACarm lubią tę wiadomość
-
Dostałam od syna laurkę na,Dzień Mamy,gdzie pierwszy raz sam od siebie napisał kilka zdań. Ryczałam jak bóbr ze wzruszenia
Zośka dziś dostała truskawki,szaleństwopokochała całą sobą
Po antybiotyku zawsze dawałam Młodemu tarte,ugotowane buraki. Ponoć oczyszczają organizm. Jest uczulony na Augumentin i te buraki stawiały go na nogi. Juz mnie skręca na samą myśl o chorobach...trzeba będzie znów przez to przejść...ola_g89, susełek, Camilla13, Minns lubią tę wiadomość
-
Kochane mamy, dla wielu z nas to pierwszy dzień mamy - wszystkim Mamom wspaniałego dnia z pociechami ☺
My dziś drugi dzień wesela. Wczoraj Zosie przywiezlismy po g. 19- wykąpałam ja i położyłam spać. Oczywiście jak została z ciocia to spała cała noc ☺ może to przez te wrażenia bo była wniebowzięta- dużo było dzieci i nie mogła oderwać wzroku , nogami machala bo sama by chciała pobiegać z tymi dziewczynkami po parkiecie ☺susełek, Camilla13, Izabelle, ola_g89, Minns, KATARZYNACarm lubią tę wiadomość
kasia1518
-
nick nieaktualnyJa również wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy
niech nasze pociechy rosną duże i zdrowe.
Ostatnio mało się tu udzielam, kupujemy z mężem mieszkanie. W sumie rozglądaliśmy się od początku roku i pach trochę przypadkiem znaleźliśmy to wymarzone. Załatwiamy właśnie formalności.
Erus rośnie jak na drożdżach, pięknie siada sam. Mam tylko trochę problem bo jak czworakuje to jedna stupke układa do zewnątrz.Camilla13, Izabelle, ola_g89, Minns, kasia1518, veritaserum, KATARZYNACarm lubią tę wiadomość
-
Kochane, wszystkiego najlepszego na Dzień Mamy! ❤️
Nie sądziłam, że ten pierwszy Dzień Mamy aż tak mnie wzruszy! Rozkleiłam się, jak dostałam kwiaty. Cudownie świętować od tej drugiej strony.
Ale porzygałam się tęcza w tym poście... 🙈😀Minns, kasia1518, Camilla13, Izabelle, veritaserum, KATARZYNACarm lubią tę wiadomość
-
Również wszystkiego dobrego dla wrześniowych Mamuś
:*.
Od małego dostałam koszyczek z kwiatkami i słodycze, no i oczywiście mnóstwo uśmiechu i miłości. Mąż nam zrobił mini sesję zdjęciową i mimo, że w taką ładną pogodę siedzieliśmy w domu, to było cudownie.
Tak mnie natchnęło żeby zrobić małemu na roczek krótki filmik z pierwszego roku życia i na samą myśl płaczę. No ciepłe kluchy z nas.
kasia1518, ola_g89, Camilla13, Izabelle, KATARZYNACarm lubią tę wiadomość
wrzesień 2018 - synek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A jeszcze mam pytanie, macie może nosidła? Albo wiecie co jest ważne przy wyborze/ jakie warto kupić? Ostatnio tak myślimy, żeby się nam jednak przydało. I na chwilkę gdzieś wyskoczyć i na jakąś przechadzkę w góry itp.
Izabelle lubi tę wiadomość
wrzesień 2018 - synek -
Minns wrote:A jeszcze mam pytanie, macie może nosidła? Albo wiecie co jest ważne przy wyborze/ jakie warto kupić? Ostatnio tak myślimy, żeby się nam jednak przydało. I na chwilkę gdzieś wyskoczyć i na jakąś przechadzkę w góry itp.
Jak jadę samochodem sama z Zosią na zakupy,to nosidło zawsze z namiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 20:29
Minns lubi tę wiadomość