WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wszystkiego dobrego dla roczniaków 🎁🎁🎁
Po wizycie u dermatologa- diagnoza to plamka macierzysta- nic groźnego. Dostałam masc i mamy przez tydzień smarować.
Dr mówiła że często przechodzi to w łupież rózowaty - wtedy tych plamek pojawia się więcej z ale nic z tym nie robić- zniknie samo po 2mc.Camilla13 lubi tę wiadomość
kasia1518
-
Dziewczyny możecie polecić jakiś niedrogi fotelik do samochodu montowany na pasy?
Kupiliśmy Jane ikonic obrotowy 360° na isofix- jesteśmy bardzo zadowoleni, ale przepinanie jego z jednego auta do drugiego to już męka. Stwierdziliśmy że kupimy drugi na pasy do drugiego auta którym jeżdżę ja. Nie chcemy też wydawać niewiadomo ile bo ja to jeżdżę z Zosia sama max do 30km. Polećcie coś proszę.kasia1518
-
nick nieaktualnykasia1518 wrote:Dziewczyny możecie polecić jakiś niedrogi fotelik do samochodu montowany na pasy?
Kupiliśmy Jane ikonic obrotowy 360° na isofix- jesteśmy bardzo zadowoleni, ale przepinanie jego z jednego auta do drugiego to już męka. Stwierdziliśmy że kupimy drugi na pasy do drugiego auta którym jeżdżę ja. Nie chcemy też wydawać niewiadomo ile bo ja to jeżdżę z Zosia sama max do 30km. Polećcie coś proszę.kasia1518 lubi tę wiadomość
-
Camilla13 wrote:Lionelo Bastiaan kupikismyvz baza za 500 zł, bez bazy chyba połowę kosztuje. Jesteśmy zadowoleni. Dużo sposób mówi, że dzieciom w kolejnym foteliku leci głowa do przodu, a tu ładnie się trzyma lekko odchylona do tyłu, synek jeździ jak król.kasia1518
-
nick nieaktualny
-
Ferrari kojarzę to produkt który jest w Biedronce. Jak byłam w Centrum Fotelików to wspomniałam panu o tym a on że to dyskontowe badziewie a ja mu powiedziałam że miał testy. Powiedział że ściemniam ale ja dalej mu że ja jestem Matką Półka Szukająca haha i poszedł sprawdzić i mi zwrócił honor.