WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy też rozdzielismy mmr i pneumo koki. Po mmr nicHani nie było jakby w ogóle nie była szczepiona.
Mam pytanie do dziewczyn, których dzieci już chodzą ile czasu od postawienia pierwszych kroków sie rozkręcily? Hania od 4 dni chodzi robiąc max 5 kroków i zastanawiam się kiedy zacznie się takie spontaniczne chodzenie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinns wrote:U nas pierwsze kroczki 23 sierpnia i nie zapowiada się żeby zaczął chodzić. Dalej robi kilka kroczków i zaraz jest na ziemi. Ale widac, że próbuje, przy meblach to śmiga .
Minns lubi tę wiadomość
-
Jeżu kolczasty, czy Wasze dzieci też tak bałaganią podczas jedzenia? U nas po posiłku armagedon, ubranko brudne mimo sliniaka, tyle ciuszkow ma niedoprane plamy, podłoga uwalona, teraz mamy mniejszą kuchnię to nie raz coś chwyci u uwali, no koszmar. Dzisiaj zły dzień jesli chodzi o jedzenie, rzuca, rozgniata, wypluwa a ja mega wqurw, bo mnie to strasznie drażni 😋.
Zaraz jedziemy na spacer, ostatnie dni lata.wrzesień 2018 - synek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marrgoo wrote:A czy któreś dziecko właśnie na początku stawiania pierwszych kroków chodziło na kolanach? Od wczoraj Hanka małe odległości pokonuje na kolanach a nie jak dotychczas na czworaka. Wygląda to jakby się modlilakasia1518
-
Dziewczyny co to może być?
Plamka pojawiła się na początku września. Myślałam że może od pampersów bo kupiłam jej paczkę lupilu w Lidlu, ale wróciliśmy do starych pampers premium care i dalej plama jest , na niej taki jakby nalot. Uczulenie na coś? To jest jedna plama i jej nie swędzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2019, 19:00
kasia1518
-
Izabelle wrote:Katarzyna,jak Natalka?
Izabelle lubi tę wiadomość
-
KATARZYNACarm wrote:KASIA dziwna plamka , myślę że powinnaś pokazać to lekarzowi ,urosła coś czy jak się pojawiła tak jest taka sama ?kasia1518
-
My mamy coś podobnego, ale od wielu miesięcy pod pachą. Byłam u najlepszej dermatolog w moim mieście i ona stwierdziła, że to pokrzywka barwnikowa. Powinna zejść do 6 roku życia. Niegroźna. Jako test czy to to kazała to potrzeć chusteczka i zobaczyć czy to zaczyna delikatnie puchnąć. Napisz co powiedziała lekarka
-
Dziewczyny napiszę w piatek po wizycie co mi powiedziała. Jeszcze w przyszłym tyg mam mieć wizytę u tej super pediatry przed szczepienie m więc też jej o to zapytam- może powie coś mądrego.
Mi to ogólnie ciężko do jedzenia się odnieść bo Zosia je już wszystko to co my, więc dla niej to często jest coś nowego. No nic - jej to widzę że nie przeszkadza- nie dotyka tego, nie drapie. Zobaczymy co lekarze powiedzą.kasia1518
-
Dla mnie to taki trochę liszaj. No ale nie znam się. Wiki miała ostatnio coś takiego na buzi ale dużo mniejsze i smarowałam bepathenem i zeszlo.
Dzisiaj zaszczepiliśmy się na mmr a za miesiąc pneumokoki. -
aLunia wrote:Dla mnie to taki trochę liszaj. No ale nie znam się. Wiki miała ostatnio coś takiego na buzi ale dużo mniejsze i smarowałam bepathenem i zeszlo.
Dzisiaj zaszczepiliśmy się na mmr a za miesiąc pneumokoki.kasia1518