WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie w pracy, córeczka koleżanki nie słyszy. Dziś ruszyła zbiórka na drugiego ślimaka którego jej muszą wczepić żeby słyszała. Wszystko wyszło na badaniu słuchu w szpitalu po porodzie.
Tutaj historia Marysi
https://www.siepomaga.pl/marysia-maciag?fbclid=IwAR3loOEIC0w8bSbbWRHFyRlJkoLLwtWww5wCBA7rb-Xh-B7fXAjqJCHKbfk
kasia1518
-
Ja na codzień to tylko puder mineralny- rzęsy mam swoje grube i ciemne( jak pomaluje ruszam to dużo osób pyta czy moje czy sztuczne), brwi też, więc szybko się ogarniam rano. I tak też jeżdżę na zakupy, po lekarzach itp. Maluje się tylko na spotkania ze znajomymi, imprezy i święta jakieś.
Camilla33 lubi tę wiadomość
kasia1518
-
Kamila super wyglądacie! Piotruś jaki przystojniak!
Jak przeczytałam o Marysi to mi się tak smutno zrobiło, aż się popłakałam, szkoda mi jej bardzo.
Dobrze, że na Zosi leczenie jest cała kwota, ładnie to ruszyło.Camilla33, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
kasia1518 wrote:U mnie w pracy, córeczka koleżanki nie słyszy. Dziś ruszyła zbiórka na drugiego ślimaka którego jej muszą wczepić żeby słyszała. Wszystko wyszło na badaniu słuchu w szpitalu po porodzie.
Tutaj historia Marysi
https://www.siepomaga.pl/marysia-maciag?fbclid=IwAR3loOEIC0w8bSbbWRHFyRlJkoLLwtWww5wCBA7rb-Xh-B7fXAjqJCHKbfkkasia1518 lubi tę wiadomość
-
Camilla ale jesteście śliczną rodziną!
Ja też używam tylko pudru, tuszu do rzęs i kredki na górną powiekę. Nigdy się jakoś mocno nie malowałam.
Dziewczyny możecie mi polecić jakieś porządne zabezpieczenia do szuflad i szafek? Moje dziecko rozwaliło już dwa zestawy, jeden z Castoramy biało niebieski, a jeden z allegro całkiem biały. Chyba jest dosyć silna 😁Camilla33 lubi tę wiadomość
Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
https://allegro.pl/oferta/10x-zabezpieczenie-blokada-drzwi-lodowki-szafki-3m-7718413435?bi_s=ads&bi_m=listing%3Amobile%3Aquery&bi_c=YTVlN2IxNTQtODFjMy00YTUzLWE5MDItMWExMmU3ZGU4MWIxAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=019ca852-8e15-411b-a30f-97e5c66174b8
U nas tylko te się póki co spr, takie całe z plastiku zdemontowal dwa zestawy, te są już 3 tydzień.kuwejtonka lubi tę wiadomość
-
Camilla, ale jesteście fajna rodzinka! lubię dopasować twarz do nicku.
Ja tez robię makijaż codziennie, dla swojego lepszego samopoczucia. Natomiast naprawdę delikatny - krem bb i tusz do rzęs. Czasami jak wyglądam naprawdę fatalnie to maluje usta pomadka żeby odwrócić uwagę od reszty haha A na większe wyjścia wjeżdża jeszcze eyeliner i wtedy czuje się jak milion dolcow
My mamy jutro sesje rodzinna. Pochwale się efektem końcowym, jak już będziemy mieli.Camilla33 lubi tę wiadomość
-
Kochane dziewczyny! Udało się, właśnie zebraliśmy całą kwotę na leczenie Zosi! Jestem wam ogromnie wdzięczna, wiem że bardzo zaangażowałyście się w zbiórkę, nie macie pojęcia jak dużo to dla nas znaczy... Właśnie dzięki takim ludziom jak Wy to się udało. Dzięki wielkie
Jeśli chcecie śledzić dalsze losy Zosi i to jak będzie wyglądał nasz pobyt w Schön Klinik, lajkujcie stronę na fb która powstała właśnie z myślą o tym
https://www.facebook.com/Jestem-Zosia-114540896622543/Minns, Camilla33, ola_g89, kuwejtonka, p_tt, Izabelle, veritaserum, 86monia, kasia1518, KATARZYNACarm lubią tę wiadomość
-
Ja nie cierpię ustawianych sesji u fotografa. Nie umiem sie zrelaksowac i nie podobam sie sobie na zdjeciach. Zrobilismy tylko Anielce sesję noworodkowa, gdzie prawie nas nie ma zdjeciach. A tak lubie robic zdjęcia albo ja albo mąż, naturalne i na luzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 07:49
-
My właśnie tez nie czujemy się w ustawianych zdjęciach studyjnych. Dlatego wzięliśmy sesje w domu i plener. Mieliśmy normalnie bawić się z Pola i się wygłupiać, a on wyłapywał momenty. Na aparacie pokazał kilka ujęć i jestem naprawdę zadowolona.
-
Dziewczyny kupujecie butki nowe? Ja jestem przerażona cenami - te polecane firmy jak Emel to kosztują po 200-300 zl. Niby się mówi że nie powinno się kupować używanych butów dla dzieci, ale serio?Pierwsze szczęście wrzesień 2018
ola_g89 wrote:My właśnie tez nie czujemy się w ustawianych zdjęciach studyjnych. Dlatego wzięliśmy sesje w domu i plener. Mieliśmy normalnie bawić się z Pola i się wygłupiać, a on wyłapywał momenty. Na aparacie pokazał kilka ujęć i jestem naprawdę zadowolona.
Plener i dobry fotograf to naprawdę są super efekty. Ja do pozowanych zdjęć też niezbyt się nadaję, ale w plenerze się udajeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 21:32
ola_g89 lubi tę wiadomość
Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Kuwejtonka, my niestety kupujemy nowe 🙈 właśnie jesteśmy po zakupie zimowych butów. 220zl, Primigi. 🙈 Emele, które kupowaliśmy jako pierwsze, trafiliśmy w promocji - jedynie 140zl 🙈 ceny trochę bolą, ale jakoś boje się używanych butów. Jednak każdy ma inny wzorzec chodzenia i niby nie powinno się nosić butów po kimś, nawet dorośli. Poza tym, ja mam obrzydzenie do cudzych butów, wiec mogę być po prostu nieobiektywna 😀 a tak naprawdę wole wydać kasę, bo czuje, ze to jednak lepsza dla małej i jej rozwoju żeby miała swoje buty, a nie po kimś.
kuwejtonka lubi tę wiadomość