WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie w ogole nie maluje. Jako nastolatka mialam obsesje. Pamietam jak w liceum nawet wychodzac do warzywniaka sie malowalam. Teraz mi przeszło. Lubie swój naturalny wyglad i wystarcza mi tusz do rzęs. Ale włosy nadal muszę myć co drugi dzień bo trzeciego dnia juz źle się czuje. Golic tez sie gole ze dwa razy w tygodniu. Tylko pod pachami codziennie:-) kiedys chodziłam na wosk, ale zaczęły mi potem wrastac włoski i była masakra. Mimo peelingu, masazu gąbka i tak mi wrastaly. Teraz często kapie sie razem z Anielka, bo ona uwielbia siedzieć w wannie wiec nogi ogolic moge tylko jak kapie sie sama co zdarza mi sie rzadko, bo stoi pod drzwiami i piszczy, wiec muszę wchodzic do łazienki jak nie patrzy:-)
-
Ja robię paznokcie tylko. Chodziłam do kosmetyczki na zabiegi na twarz ale teraz szkoda mi kasy i nie mam czasu tyle. Kupiłam wypasiony peeling złuszczający naskorek więc mam w domu spa.
Niestety ja już jestem grubo po 30 i trzeba już zacząć coś o siebie więcej dbać.
Paplak ja też w liceum się malowałam mocno. Potem już coraz delikatniej. Maluje się jak gdzieś wychodzę do ludzi, ale na spacer, zakupy itp to nie. W domu wolę nałożyć maseczkę i w niej chodzić -
Monia jakie grubo? 😋 Ja nie robię żadnych zabiegów, nigdy nie robiłam. W domu ograniczam się do pilingu raz w tygodniu, na noc oliwkowy krem nawilżający. Na twarz kładę tylko trochę pudru w kamieniu. Co depilacji teraz muszę, bo między ciazami nie wyrobiłam się z użyciem lasera, który mam w domu.
-
Camilla33 wrote:Monia jakie grubo? 😋 Ja nie robię żadnych zabiegów, nigdy nie robiłam. W domu ograniczam się do pilingu raz w tygodniu, na noc oliwkowy krem nawilżający. Na twarz kładę tylko trochę pudru w kamieniu. Co depilacji teraz muszę, bo między ciazami nie wyrobiłam się z użyciem lasera, który mam w domu.
Ja jestem grubo ty jeszcze młoda 😄 -
Camilla33 wrote:Haha 😋 Zamiast oczyszczania poczytaj o laserowych zabiegach które obkurczaja pory, moja mam ma zrobiony, bo też non stop musiała oczyszczać twarz.
Haha narazie za moje 371 zł zasiłku nie poszaleje ,😂
A ty Camilla taka ładna i delikatna -mysle pewnie stereotypowo ale nie wyglądasz na policjantke. Bardzo ładna rodzinka. A synek uroczy i wygląda na grzecznegoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 17:39
p_tt lubi tę wiadomość
-
CAMILA super fotki, jak to fajnie zobaczyć kogoś, z kim się pisze na forum , świetnie wyglądacie 🤩🥰 A brzuszek narazie mało widoczny 😘ale teraz dopiero się rozkręci.
Też bym nie powiedziała że policjantka jesteś 🤫Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 17:43
-
86monia wrote:Haha narazie za moje 371 zł zasiłku nie poszaleje ,😂
A ty Camilla taka ładna i delikatna -mysle pewnie stereotypowo ale nie wyglądasz na policjantke. Bardzo ładna rodzinka. A synek uroczy i wygląda na grzecznego
Dziękuję 😊 A synek tylko wygląda na grzecznego, rogi pokazuje sto razy w ciągu dnia. -
KATARZYNACarm wrote:CAMILA super fotki, jak to fajnie zobaczyć kogoś, z kim się pisze na forum , świetnie wyglądacie 🤩🥰 A brzuszek narazie mało widoczny 😘ale teraz dopiero się rozkręci.
Też bym nie powiedziała że policjantka jesteś 🤫 -
Camilla33 wrote:Dziekuje 😊 Nie wyglądam bo noszę mundur ale zielony, mąż niebieski 😋 to zdjęcia sprzed miesiąca prawie, później zrobię aktualne zdjęcie brzuszka, jest naprawdę spory, z synkiem miałam taki około 28-30 tygodnia.