WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie używałam testów owulacyjnych z Ania mierzyłam temperature teraz to nie miało sensu. Poza tym sami nie wiedzieliśmy do końca czego chcemy więc życie zdecydowało za nas i dobrze
ola_g89, kuwejtonka, JustynaG, KATARZYNACarm, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
Veritaserum ogromne gratulacje! nie przejmuj się karmieniem. Przy zdrowej ciąży to w niczym nie przeszkadza. A tak jak dziewczyny piszą, smak się zmienia i może mała sama zacznie zmniejszać liczbę karmien. Trzymam kciuki żeby wszystko pieknie się rozwijało
Ja tez mierze temperaturę i robię testy owu. Chociaż po odstawieniu antykoncepcji mam naprawdę dużo pozytywnych owulakow w czasie jednego cyklu lub takich na granicy pozytywnego wyniku. -
To ja niby mam regularne okresy, czuję kiedy są dni płodne i od razu poczułam, że jestem w ciąży, czułam że coś się święci . A zaszłam w dni teoretycznie niepłodne, termin porodu był wcześniejszy o 2 tygodnie niż wg tp z ostatniej miesiączki. Testów owulacyjnych nie robiłam, nie było takiej potrzeby. Bety też nie robiłam w sumie dopiero tu na forum dowiedziałam się o tym.
Także co ma być to będzie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2019, 15:14
wrzesień 2018 - synek -
nick nieaktualnyJa teraz też czułam że coś się święci.... Bo od kilku dni nie mogłam spać w nocy mimo tego że przecież jestem zmęczona. Budziłam się o 3 i do 5 np.nie mogłam spać. Z Ania miałam tak samo na początku.
Szczerze nie zamierzałam w ogóle robić ani bety ani progesteronu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2019, 15:33
-
Ja miałam zawsze bolesne miesiączki, owulacje i nawet czułam zagniezdzenie zarodka plus miałam plamienie... A teraz na miesiaczke wystarcza mi nospa, myślałam że może też nie bd czuła owu ale testy negatywne... temp nigdy nie chciało mi się mierzyć bo moja i tak szaleje
-
A u mnie nadal @ brak... Czy zostałam ostatnią z wrześniówek bez @?
-
Camilla33 wrote:Może i u Ciebie dzidzia jest przyczyną?
-
Justyna moja bratowa dostała dopiero po dwóch latach więc jeśli nie myślisz o dziecku to może trzeba się cieszyć ja dostałam po 7 tygniach od porodu także buu
Katarzyna moja chodzi od jakiś dwóch tygodni. Na placu zabaw w końcu się puściła, bo była zainteresowana dziećmi. Do 1.5 roku dzieci mają czas także spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2019, 19:42
-
JustynaG wrote:na początku września byłam u gina i w jajnikach była kompletna cisza.
JustynaG lubi tę wiadomość
-
KATARZYNACarm wrote:Dziewczyny, jak tak z innej beczki,
Czy wasze dzieciaczki już chodzą? Bo u nas nadal noc , ostatni zaczęła się puszczać jak stoi, ale nic więcej . 🤔 ja wiem że ona ma jeszcze czas ale trochę się martwię . 😱KATARZYNACarm lubi tę wiadomość
-
Czy wasze dzieciaczki już chodzą? Bo u nas nadal noc , ostatni zaczęła się puszczać jak stoi, ale nic więcej . 🤔 ja wiem że ona ma jeszcze czas ale trochę się martwię . 😱 -
Czy wasze dzieciaczki już chodzą? Bo u nas nadal noc , ostatni zaczęła się puszczać jak stoi, ale nic więcej . 🤔 ja wiem że ona ma jeszcze czas ale trochę się martwię . 😱
Dzieci rozwijają się w różnymi tempie. Jedno szybciej mówi, inne szybciej chodzi... Nie ma co się spinać i niepotrzebnie stresować.
Camilla33 wrote:To był poczatek września,a mamy prawie koniec października. Ja na usg byłam 27 maja, endo 5mm, nic się nie działo. A 10 czerwca test pozytywny 😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2019, 21:14
Camilla33, KATARZYNACarm, ola_g89 lubią tę wiadomość
-
Katarzyna, Zosia tez nie chodzi. Przesuwa się przy meblach,czasem cos pcha przed sobą,puszcza się stojąc na kanapie i to na tyle,zatem nie masz się czym martwić.
Justyna,ja mimo regularnego kp dostałam okres 3 miesiące po porodzie,ale dopiero ten ostatni był "normalny " ,jak zostawiłam tylko jedno karmienie.
Koleżanka nie miała miesiączki ponad 2 lata,także ciesz się jej brakiemKATARZYNACarm lubi tę wiadomość
-
I nas też nie chodzi. Sama nie staje- ponoć teściowej raz stanęła i nie powtarza tego . Widzę hak stoi jak schodzi z łóżka bo robi to tyłem i wtedy staje na nogach i nawet ta minutę postoi- A o chodzeniu to nawet nie myślę jeszcze.
Oj tak życie zaskakuje... My z Gabrysia znowu w szpitalu- robiliśmy kontrolę i bilirubina wyszła 21.62 😭😭😭 już nie mam na to siły... znowu lampa , płacz i darcie na cały oddziałkasia1518