X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE DZIECI 2018

Oceń ten wątek:
  • Camilla33 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2019, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas było to samo, tydzień leczenia domowego i żadnych efektów, w rezultacie dostał antybiotyk, w poniedziałek kończymy, czuje się dużo lepiej. Ja żałuję, że sama wcześniej też nie zaczęłam, a dopiero wczoraj.

fb4dee457a.png

6ad595d6f7.png
  • Camilla33 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2019, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P_tt w jakim stanie jest teraz Twój szwagier? Zegarski po ostatnich wynikach badań odmówił leczenia na fundusz i prywatnego, czy Twój szwagier znalazł jakąś alternatywę? My ciągle szukamy ale wszędzie trafiamy na ścianę.

fb4dee457a.png

6ad595d6f7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2019, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilla33 wrote:
    U nas było to samo, tydzień leczenia domowego i żadnych efektów, w rezultacie dostał antybiotyk, w poniedziałek kończymy, czuje się dużo lepiej. Ja żałuję, że sama wcześniej też nie zaczęłam, a dopiero wczoraj.

Camilla a miał mały gorączkę ? U nas nawet gorączki nie było niby tylko ten katar i gdyby nie te badania to bym w zasadzie nie pomyślała że ma infekcje :/

• 86monia Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2019, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilla33 wrote:
    P_tt w jakim stanie jest teraz Twój szwagier? Zegarski po ostatnich wynikach badań odmówił leczenia na fundusz i prywatnego, czy Twój szwagier znalazł jakąś alternatywę? My ciągle szukamy ale wszędzie trafiamy na ścianę.

Masakra jak to brzmi - odmówił leczenia....

• kasia1518 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2019, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minns gratulacje, oby Ci się dobrze pracowało.

P_tt ja bym próbowała jak to taka praca którą chciałabyś wykonywać.

I nas też jeszcze nie stoi sama, póki co okupuje meble i łóżka.

Minns, p_tt lubią tę wiadomość

kasia1518

relg8iikdgf37yhc.png
    3i49ej280kg4r0lc.png
  • Camilla33 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2019, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veritaserum wrote:
    Camilla a miał mały gorączkę ? U nas nawet gorączki nie było niby tylko ten katar i gdyby nie te badania to bym w zasadzie nie pomyślała że ma infekcje :/
    Nie wiem czy można to nazwać gorączką bo max do 38.

fb4dee457a.png

6ad595d6f7.png
  • KATARZYNACarm Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2019, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwalę się dziewczyny , mała dzisiaj postawiła kilka kroczkow 👍😘❤❤❤❤ jestem szczęśliwa ❤
    Lecz u nas przeziębienie pełną parą, z zaropialych oczek zrobiło się dodatkowo 38 stopni I lejacy się katar .
    Mamy weekend żeby się wykurowac

aLunia, kuwejtonka, kasia1518 lubią tę wiadomość

201809135365.png
  • Camilla33 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2019, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KATARZYNACarm wrote:
    Chwalę się dziewczyny , mała dzisiaj postawiła kilka kroczkow 👍😘❤❤❤❤ jestem szczęśliwa ❤
    Lecz u nas przeziębienie pełną parą, z zaropialych oczek zrobiło się dodatkowo 38 stopni I lejacy się katar .
    Mamy weekend żeby się wykurowac
    Gratulujemy 🥰
    Oj weekend to może być dużo za mało 😥

KATARZYNACarm lubi tę wiadomość

fb4dee457a.png

6ad595d6f7.png

Wysłany: 1 listopada 2019, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilla33 wrote:
    Gratulujemy 🥰
    Oj weekend to może być dużo za mało 😥
    bynajmniej zeb y poprawić stan , by w poniedziałek mogła iść do żłobka bo nie mam zastępstwa 😱🤷‍♀️

201809135365.png
  • Camilla33 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2019, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    86monia wrote:
    Masakra jak to brzmi - odmówił leczenia....
    To jest coś strasznego..

fb4dee457a.png

6ad595d6f7.png
  • Camilla33 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2019, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KATARZYNACarm wrote:
    bynajmniej zeb y poprawić stan , by w poniedziałek mogła iść do żłobka bo nie mam zastępstwa 😱🤷‍♀️
    U nas był tydzień mega kataru, nic domowego nie pomogło. Przez ten katar pojawił się kaszel i zero snu w nocy. Teraz antybiotyk od kilku dni, śpi spokojniej i trochę lepiej je.

fb4dee457a.png

6ad595d6f7.png
  • aLunia Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2019, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dużo zdrówka dla dzieciaczków.

Camilla33, KATARZYNACarm lubią tę wiadomość

3i49df9hy6z4ginm.png

ex2bdf9h3wcvr2ut.png

zrz6i09kya2w4ixc.png
    22.12.2016r (11 tydzień-poronienie zatrzymane)
    10 cs- udało się
    Hormony ok, podwyższone tsh- letrox 4x100 i 3x75
  • p_tt Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2019, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilla do tej pory Zegarski nie odpisał na emaila. Nie wiem co to oznacza czy odmawia czy co.
    My też na antybiotyku, ja dostałam we wtorek ale dopiero dzisiaj wzięłam bo ciągle mi się wydawało, że jestem za mało chora. Z Pola wczoraj byłam w przychodni i taka była pół na pół według lekarza, dostaliśmy receptę ale na wypadek gdyby było gorzej. I dzisiaj jej podałam. Pierwszy antybiotyk w życiu! Ma katar do 38 temperature, a dzisiaj zaczęła kaszlec.

km5scwa1k0ojmmea.png
  • Camilla33 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2019, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p_tt wrote:
    Camilla do tej pory Zegarski nie odpisał na emaila. Nie wiem co to oznacza czy odmawia czy co.
    My też na antybiotyku, ja dostałam we wtorek ale dopiero dzisiaj wzięłam bo ciągle mi się wydawało, że jestem za mało chora. Z Pola wczoraj byłam w przychodni i taka była pół na pół według lekarza, dostaliśmy receptę ale na wypadek gdyby było gorzej. I dzisiaj jej podałam. Pierwszy antybiotyk w życiu! Ma katar do 38 temperature, a dzisiaj zaczęła kaszlec.
    My dzwonilismy setkę razy póki dostaliśmy ostateczną odp.
    O jej, współczuję. U nas to samo. Jakaś epidemia. Nasz lekarz mówił, że teraz to większość przypadków, że domowe sposoby nic nie dają A w ciągu tygodnia infekcja zaczyna działać pełną parą.

fb4dee457a.png

6ad595d6f7.png
  • p_tt Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2019, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilla33 wrote:
    My dzwonilismy setkę razy póki dostaliśmy ostateczną odp.
    O jej, współczuję. U nas to samo. Jakaś epidemia. Nasz lekarz mówił, że teraz to większość przypadków, że domowe sposoby nic nie dają A w ciągu tygodnia infekcja zaczyna działać pełną parą.

Też mówiłam, że ja bym dzwoniła aż się nie dowiem, ale oni mają swoje podejście.
    Dwie dawki antybiotyku i już dziecko inne.

km5scwa1k0ojmmea.png
  • Camilla33 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2019, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p_tt wrote:
    Też mówiłam, że ja bym dzwoniła aż się nie dowiem, ale oni mają swoje podejście.
    Dwie dawki antybiotyku i już dziecko inne.
    To niech dzwonią ile się da, on takich maili dostaje dziesiątki. Natalka nie ma już czasu, jemu może ma szansę jeszcze pomóc.
    U nas też po dwóch pierwszych dniach antybiotyku od razu odzyskał humor. W poniedziałek kończymy antybiotyk i znowu do kontroli. Ja czekam aż na mnie antybiotyk zacznie działać, kaszel mam tak okropny że dziś spałam w nocy 2 godziny.

fb4dee457a.png

6ad595d6f7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2019, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też zdecydowanie lepiej po dwóch dniach. Niby katar jeszcze ma ale nie ma już stanu podgorączkowego a miała tak ok 37,5 max i ma zdecydowanie lepszy nastroj

Camilla33, KATARZYNACarm lubią tę wiadomość

Wysłany: 2 listopada 2019, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas niestety , narazie zero poprawy , Natalka 38.8 stopni , napuchniete czwórki, jeden się przebił, no i na dodatek ten lejacy się katar . 😱😢 dziewczyny kiedy to minie, ???? 🙏🙏🙏

201809135365.png
  • Camilla33 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2019, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KATARZYNACarm wrote:
    U nas niestety , narazie zero poprawy , Natalka 38.8 stopni , napuchniete czwórki, jeden się przebił, no i na dodatek ten lejacy się katar . 😱😢 dziewczyny kiedy to minie, ???? 🙏🙏🙏
    Jak skończy 18 lat 😋 A tak na serio, jeszcze dużo przed nami różnych przygód. Ja dziś wypluwam płuca, brzuch od kaszlu boli. Dziś mąż jakoś załatwił wolne, ale jutro zostajemy sami, będzie ciężko.

fb4dee457a.png

6ad595d6f7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2019, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam kaszel już od ponad tygodnia ;/ jutro przyjeżdża moja mama a ja w poniedziałek startuje do pracy

‹‹ 1660 1661 1662 1663 1664 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ