WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCamilla33 wrote:U nas było to samo, tydzień leczenia domowego i żadnych efektów, w rezultacie dostał antybiotyk, w poniedziałek kończymy, czuje się dużo lepiej. Ja żałuję, że sama wcześniej też nie zaczęłam, a dopiero wczoraj.
Camilla a miał mały gorączkę ? U nas nawet gorączki nie było niby tylko ten katar i gdyby nie te badania to bym w zasadzie nie pomyślała że ma infekcje -
Camilla33 wrote:P_tt w jakim stanie jest teraz Twój szwagier? Zegarski po ostatnich wynikach badań odmówił leczenia na fundusz i prywatnego, czy Twój szwagier znalazł jakąś alternatywę? My ciągle szukamy ale wszędzie trafiamy na ścianę.
Masakra jak to brzmi - odmówił leczenia.... -
Chwalę się dziewczyny , mała dzisiaj postawiła kilka kroczkow 👍😘❤❤❤❤ jestem szczęśliwa ❤
Lecz u nas przeziębienie pełną parą, z zaropialych oczek zrobiło się dodatkowo 38 stopni I lejacy się katar .
Mamy weekend żeby się wykurowacaLunia, kuwejtonka, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
KATARZYNACarm wrote:Chwalę się dziewczyny , mała dzisiaj postawiła kilka kroczkow 👍😘❤❤❤❤ jestem szczęśliwa ❤
Lecz u nas przeziębienie pełną parą, z zaropialych oczek zrobiło się dodatkowo 38 stopni I lejacy się katar .
Mamy weekend żeby się wykurowac
Oj weekend to może być dużo za mało 😥KATARZYNACarm lubi tę wiadomość
-
KATARZYNACarm wrote:bynajmniej zeb y poprawić stan , by w poniedziałek mogła iść do żłobka bo nie mam zastępstwa 😱🤷♀️
-
Camilla do tej pory Zegarski nie odpisał na emaila. Nie wiem co to oznacza czy odmawia czy co.
My też na antybiotyku, ja dostałam we wtorek ale dopiero dzisiaj wzięłam bo ciągle mi się wydawało, że jestem za mało chora. Z Pola wczoraj byłam w przychodni i taka była pół na pół według lekarza, dostaliśmy receptę ale na wypadek gdyby było gorzej. I dzisiaj jej podałam. Pierwszy antybiotyk w życiu! Ma katar do 38 temperature, a dzisiaj zaczęła kaszlec. -
p_tt wrote:Camilla do tej pory Zegarski nie odpisał na emaila. Nie wiem co to oznacza czy odmawia czy co.
My też na antybiotyku, ja dostałam we wtorek ale dopiero dzisiaj wzięłam bo ciągle mi się wydawało, że jestem za mało chora. Z Pola wczoraj byłam w przychodni i taka była pół na pół według lekarza, dostaliśmy receptę ale na wypadek gdyby było gorzej. I dzisiaj jej podałam. Pierwszy antybiotyk w życiu! Ma katar do 38 temperature, a dzisiaj zaczęła kaszlec.
O jej, współczuję. U nas to samo. Jakaś epidemia. Nasz lekarz mówił, że teraz to większość przypadków, że domowe sposoby nic nie dają A w ciągu tygodnia infekcja zaczyna działać pełną parą. -
Camilla33 wrote:My dzwonilismy setkę razy póki dostaliśmy ostateczną odp.
O jej, współczuję. U nas to samo. Jakaś epidemia. Nasz lekarz mówił, że teraz to większość przypadków, że domowe sposoby nic nie dają A w ciągu tygodnia infekcja zaczyna działać pełną parą.
Też mówiłam, że ja bym dzwoniła aż się nie dowiem, ale oni mają swoje podejście.
Dwie dawki antybiotyku i już dziecko inne. -
p_tt wrote:Też mówiłam, że ja bym dzwoniła aż się nie dowiem, ale oni mają swoje podejście.
Dwie dawki antybiotyku i już dziecko inne.
U nas też po dwóch pierwszych dniach antybiotyku od razu odzyskał humor. W poniedziałek kończymy antybiotyk i znowu do kontroli. Ja czekam aż na mnie antybiotyk zacznie działać, kaszel mam tak okropny że dziś spałam w nocy 2 godziny. -
nick nieaktualny
-
KATARZYNACarm wrote:U nas niestety , narazie zero poprawy , Natalka 38.8 stopni , napuchniete czwórki, jeden się przebił, no i na dodatek ten lejacy się katar . 😱😢 dziewczyny kiedy to minie, ???? 🙏🙏🙏
-
nick nieaktualny