WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Veritaserum ja mam takie samo podejście. Nawet się nie stresuje pod tym względem, choć czasem sobie myślę (wiem, że to głupie) że zostane za to ukarana.
Zresztą prawda jest taka mamy małe dziecko w domu, które trzeba czasem nosić, nie ma wyjścia, jak tu można dmuchać i chuchać na siebie...
Mi psychicznie jest ciężko się pogodzić powiem szczerze. -
Monia, chyba na tym etapie warto sprawdzić żelazo i ferrytynę. Bo jednak anemie są dość częste u takich dzieciaczków.
-
nick nieaktualnyMonia warto ale jednak stosunkowo częściej anemię mają dzieci karmione piersią i to jest fakt. Mleko modyfikowane zawiera żelazo w składzie więc jak pije kilka tych porcji to raczej nie ma niedoboru. Ale wiadomo raczej.
Monia ja bym zrobiła witaminę D. U nas mimo suplementacji wyszło bardzo nisko . Drogie to badanie ale jednak bym zrobiła. -
ALunia gratulacje❤️ Tez chciałam się „pochwalić „ ze będę drugi raz mama😉 termin mam na maj. I tak jak dziewczyny pisały, zupełnie inaczej podchodzę do tej ciąży, z większym spokojem.Aktualnie zastanawiam się jak dam sobie radę z 2 małych dzieci. wiem, ze będzie ciężko i trochę mnie to przeraża. Co do chodzenia to moja Polcia zaczęła chodzić tuż po swoich pierwszych urodzinach . Ale jeszcze chwila i wszystkie będziemy miały biegające brzdące❤️ Dziewczyny, jedna z was pisała o szczoteczce do zębów i nie mogę namierzyć nazwy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 11:23
Minns, kuwejtonka, aLunia, Izabelle, kasia1518, ola_g89, p_tt, KATARZYNACarm lubią tę wiadomość
-
gosias wrote:ALunia gratulacje❤️ Tez chciałam się „pochwalić „ ze będę drugi raz mama😉 termin mam na maj. I tak jak dziewczyny pisały, zupełnie inaczej podchodzę do tej ciąży, z większym spokojem.Aktualnie zastanawiam się jak dam sobie radę z 2 małych dzieci. wiem, ze będzie ciężko i trochę mnie to przeraża. Co do chodzenia to moja Polcia zaczęła chodzić tuż po swoich pierwszych urodzinach . Ale jeszcze chwila i wszystkie będziemy miały biegające brzdące❤️ Dziewczyny, jedna z was pisała o szczoteczce do zębów i nie mogę namierzyć nazwy?
gosias lubi tę wiadomość
-
Ja dzis dostałam zdolność do pracy,nasłuchałam sie zakładowych plotek i wracam do pracy od poniedziałku. Stresuję się Jak ogarnę to wszystko po pracy? Nie wiem,jakoś,ale pewnie będę padać na pyszczek.
Nie mam ochoty wracać,ale co zrobić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 14:45
-
kuwejtonka wrote:Powroty chyba są zawsze ciężkie. Ale im dłużej się chodzi to tym łatwiej, człowiek wpada w nowy rytm - tak mówi każda z moich koleżanek, która to przeszła
kuwejtonka lubi tę wiadomość