WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola ale piękne grudniowe cuda gratulacje
Wspomniało mi się jak 2 lata temu w Boże Narodzenie wysikalam 2 kreseczki i latalam z testem a eMek myślał że go wkręcam.
Justyna @ po takiej przerwie musiała brutalnie ściągnąć Cię na ziemię moja robi to każdorazowo, nie lubię jej.JustynaG, Camilla33, Minns, ola_g89, p_tt lubią tę wiadomość
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
Ola super wieści- gratulacje.
Kilka dni temu mija siostra mi też oznajmiła ze jest w ciąży i również ma termin na lipiec- polecilam jej to forum bo jest wsparciem i skarbnica wiedzy oraz wymiana doświadczeń.
Bardzo fajnie że będą kolejne forumowe dzieciaczki. A z dwójką takich maluszków to dni uciekają przez palce- moja Gabrysia wczoraj skończyła 2 mc, a dziś Zosia 16-mcy - nie wiem kiedy to zleciało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2019, 20:01
JustynaG, p_tt, kuwejtonka, Camilla33, 100krotka30, Minns, KATARZYNACarm, ola_g89 lubią tę wiadomość
kasia1518
-
Ola gratulacje 😘😊!
Kasia śliczne panienki 😍.
100krotka mój okres to tez masakra, myślałam, że po ciąży będzie lepiej, ale gdzie tam. Niedługo znowu się będę bujać z anemią bo cieknie ze mnie przez 6 dni...
Ach te żłobki, Brunko wieczorem dostal kataru, noc fatalna, po 2 wstał i zaczał tańczyć... rano zrobilam mu inhalację, strasznie nie ciekło wiec go puściłam, zobaczymy.ola_g89 lubi tę wiadomość
wrzesień 2018 - synek -
U nas już trzeci tydzień jest katar i to taki konkret, wczoraj znów trochę oczko zaczęło jej ropieć, no ręce.mi opadają. Dzisiaj zauważyłam, że przebija jej się górna czwórka może to z tym związane...
-
aLunia wrote:U nas już trzeci tydzień jest katar i to taki konkret, wczoraj znów trochę oczko zaczęło jej ropieć, no ręce.mi opadają. Dzisiaj zauważyłam, że przebija jej się górna czwórka może to z tym związane...
Jutro dzień Mikołaja, mały ma przyjść ubrany na czerwono, będzie chodził Mikołaj z prezentami 😋.wrzesień 2018 - synek -
Dziękuje jeszcze raz dziewczyny za gratulacje
Justyna, @ na długo dała Ci spokój! Współczuje po takim czasie, nic fajnego...
Kasia, cudne dziewczynki! ❤️ Rajstopki z pandą są cudowne! Tez je mamy i je uwielbiam, są tak słodkie
Camilla, najsłodszy syn piekielny ❤️kasia1518 lubi tę wiadomość
-
Minns kiepskie noce, choć jest poprawa i tak. Kilka razy inhalacje w nocy, plus woda morska.
Ja to się zastanawiam czy pójdzie w przyszłym tygodniu w ogóle.
A gdzie kupione takie piękne rajstopy?
86monia zdrówka życzę!
-
Ola gratulacje!
Kasiu śliczne dziewczyny ♡
U nas terror pod znakiem czwórek, masakra xD dzisiaj dała mi pospać 4h
Mamy kp czy Wasze dzieci też gryzą? Ta moja mała wredota pociumka ile chce i na koniec mnie gryzie i się śmieje w najlepsze... raz aż bałam się zobaczyć czy nie zalewam się krwią
Justyna... współczuję... za mną właśnie 4okres i dalej mi z tym źle :p ostatnio któraś pisała o kubeczkach i muszę przyznać rację! Super sprawa, żałuję że dopiero teraz spróbowałamola_g89, kuwejtonka, 100krotka30 lubią tę wiadomość
-
Ola gratuluję!
My nadal chore, wszyscy w domu na antybiotyku.
Moja mnie przy KP nie gryzie dwa razy mnie ugryzła, raz jak miała 8 miesięcy tak krzyknęłam że już nie zrobiła tego. Ostatnio mnie przygryzla w zabawie, chciała się wyglupiac i mnie chwyciła. Więcej się nie zdarzyło.ola_g89 lubi tę wiadomość
-
Monia dużo zdrówka! Trzymajcie się ciepło p_tt dla Was również dużo zdrówka!
Rajstopki w Pepco, jakiś czas temu kupowałam.
Co do gryzienia - nigdy nie miałyśmy z tym problemu. Zdarzyło jej się może raz przypadkiem. Teraz tylko okrutnie mnie bolą brodawki. Coraz bardziej zastanawiam się nad odstawienie tego ostatniego karmienia, śle zupełnie nie umiem się za to zabrać. Po cichu liczę, ze sama się odstawi. -
Ola jak zostało tylko to jedno karmienie na noc to może faktycznie sama się odstawi na pewno dacie radę
Współczuję chorób wiem jakie to trudne .zdrówka dla maluchów ! Moja odpukac jutro kończy tydzień żłobkowy w na razie dobrym zdrowiu ale kto wie co przyniesie weekend...
Dziewczyny polecam ciasteczka z ciecierzycy. Kurcze nawet mąż wyjadł pół blachy i za nic nie zgadl z czego zrobione. Ania dostała 2 ale miała ochotę na wiecej. Podaje przepis.
Ciecierzyca że słoika 400g
5 łyżek masła orzechowego ( u mnie z laskowych orzechów )
2 łyżki miodu ( ale myślę że nie są konieczne )
Małą łyżeczką proszku do pieczenia
Troszkę otartej laski wanilii ( dałam tyle co nic )
Wszystkie składniki zblendowac, lepić kulkę dłońmi i spłaszczać na blaszce . Piec w 180 stopniach około 20 minut. Jeść jak całkiem ostygną to się fajnie trzymają. Polecam !Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2019, 19:22
Camilla33, ola_g89, kuwejtonka lubią tę wiadomość
-
Monia, p_tt dużo zdrowia dla Was
Ja pisałam o kubeczku, też żałuję, że wcześniej nie dałam się przekonać.
Verita ja bardzo podobne ciastka piekę tylko zamiast miodu daję trochę syropu klonowego, a do gotowej zblendowanej masy dodaję dwie garści orzeszków ziemnych niesolonych i ze 3 kostki gorzkiej czekolady pokrojonej w tyci tyci kosteczki Spróbuj!
verita, ola_g89 lubią tę wiadomość
Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
Jesteśmy po usg 3 trymestru 😊 Ale czas leci. Płeć się nie zmieniła 😋 Nie da się pomylić, z takimi jajami haha
Wszystko dobrze, tylko nie dał sobie zrobić zdjęcia, co chwilę ręce i nogi na twarzy.ola_g89, aLunia, kuwejtonka, Minns, Izabelle, 100krotka30, kasia1518, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Camilla super wieści cieszę się bardzo, ze wszystko jest ok. Dobrze, ze jajca na miejscu a twarz trudno, będziesz miała niespodziankę. Po porodzie najwyżej upewnisz się po jajkach, czy to na bank Twoje haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2019, 14:18