WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Albo ktoś przeoczył mój bratanek nie dostał kolejnej dawki pneumokoków np bo pielęgniarka zapomniała, bratowa też się zakręciła ale szybko wykryła błąd. Trzeba wszystkich na każdym kroku pilnować
-
kasia1518 wrote:Kas_ia, główne pytanie dlaczego mama nie zawszepila w odpowiednim wieku? To się podaje max do 2roku życia
-
aLunia wrote:Albo ktoś przeoczył mój bratanek nie dostał kolejnej dawki pneumokoków np bo pielęgniarka zapomniała, bratowa też się zakręciła ale szybko wykryła błąd. Trzeba wszystkich na każdym kroku pilnowaćkasia1518
-
Kas_ia miałam dokładnie rok temu nikla przyjemność córce wszy czyścić. Jedyny wg mnie dobry preparat Nyda. Ty obowiązkowo też mycie, nie licz że chłop cos ci znajdzie. Mój nic nie widział a ja po wytuciu kilka wyczesalam. Gnidy martwe to sciagalam jeszcze 3 miesiące po i wstydzilam się iść do fryzjera ze mnie wyprosi. Teściowa na 1 widzeniu była i tez jej czyscilam głowę fuu
aLunia lubi tę wiadomość
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
A ja od kilku lat nie czytam wiadomości, zauważyłam że coraz bardziej się wszystkiego boję, to już o paranoję zachodziło.
W nagłówkach same okropne tragedie. Nic to czytanie czy słuchanie nie wnosiło do mojego życia tylko strach, smutek, przerażenie. Wiadomo tragedie były są i będą, ale po co mam się faszerować złymi wiadomościami. Mnie to przygnębia.
Przebiła się nam dolna 4. A mały ostatnio tyle je że masakra, zamiana 180 stopni. W żłobku je obiad, w domu drugi, zupki, niezupki, wszystko. Kupy mamy codziennnie, wczoraj 3 byly. Bardzo mnie to cieszy, bo wersja niejadka jest bardzo męcząca.
Camilla33, 100krotka30, kuwejtonka lubią tę wiadomość
wrzesień 2018 - synek -
100krotka niechcący polubiłam.
Niby każdy ma prawo się pomylić ale kurde tu chodzi o zdrowie. Chyba nawet trzeba patrzeć czy odpowiednią fiolkę podają -
Camilla33 wrote:U nas ta sama sytuacja. Teraz 3 dawka pod koniec miesiąca.kasia1518
-
100krotka30 wrote:Kas_ia miałam dokładnie rok temu nikla przyjemność córce wszy czyścić. Jedyny wg mnie dobry preparat Nyda. Ty obowiązkowo też mycie, nie licz że chłop cos ci znajdzie. Mój nic nie widział a ja po wytuciu kilka wyczesalam. Gnidy martwe to sciagalam jeszcze 3 miesiące po i wstydzilam się iść do fryzjera ze mnie wyprosi. Teściowa na 1 widzeniu była i tez jej czyscilam głowę fuu
Obrzydliwa sprawa zrobiłam sobie i staremu też. Najgorzej wyczesac te włoski u takiego dzieciaka... zlamalam swoje zasady i włączyłam jej teletubisie no... Ale żeby nie być pesymistka to powiem Wam, że w chałupie czysciej niż na święta 🤣
Minns, gratuluję 4! U nas ciągle czekają żeby się przebić A ostatnie noce to jakiś cyrk... -
Dziewczyny u nas już ponad 30 h bez cycka. Ostatni raz piła wczoraj o 8 rano. Udało nam się ją uśpić bez cycka, jedyny minus że wstała o 5 i już zaczęłyśmy dzień. Drzemka też bez cycka, może jakoś pójdzie dalej Mała cycka w ogóle nie szuka, to już chyba tylko przyzwyczajenie było...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 16:25
Minns, kasia1518, p_tt, veritaa, ola_g89, 100krotka30, Izabelle lubią tę wiadomość
Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
Rano płakała, ale usiadłam, posadziłam ją sobie na kolanach, przytuliłam mocno, trochę się uspokoiła, dałam bidon z wodą, napiła się, poleżałyśmy jeszcze chwilę i wstałyśmy. Naprawdę bez dramatu
Wieczorem mąż w ogóle ją ululał, płakała trochę, ale nie jakoś bardzo.Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
Ale nie próbuje ręką szukać piersi? Bo u nas np powiem że nie ma cyca, Ania już duża itp to myślę że świetnie rozumie bo zaczyna płakać no i szuka ręką tej piersi. Generalnie w nocy już nie pije w ogóle a było rozregulowane przez te chorobe ale szuka piersi właśnie ręką.
Supsd że poszło bezboleśnie.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Cześć , dziewczyny dawno się nie udzielalam brak czasu
Kochane od tygodnia Natalia bardzo , ale śpi budzi się w nocy i musimy brać ja do siebie do łóżka , ale jak wiecie nie da rady spać we trójkę, dzisiaj postanowiłam ja położyć ba materacy u niej w pokoju i uspac ją, udało się, spała od 24 do 5 rano znowu się obudziła więc mój mąż poszedł i spała od 5 do 7 , moje pytanie takie , czy mam już jej zmienić łóżko? Bo z tego co wiem to CAMILA już zmieniła, może CAMILA napiszesz i wyślij zdjęcie jak możesz😊
Czy któraś z Was już zmieniła łóżeczko oprócz Camili -
Katarzyna ja Ci napisze tylko że dziecko powinno jak najdłużej się da spać w łóżeczku że szczebelkami. Ogólnie najwcześniej przenosiny do łóżka są zalecane ok 2 roku życia. Nie pamiętam już gdzie to czytałam ale nie był to jeden artykuł. Jak znajdę źródło to podlinkujeCorka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
KATARZYNACarm wrote:Dzięki, tylko co w takiej sytuacji zrobić jak dziecko, chce zasnąć przy rodzicach?
Mój nie spal w łóżeczku że szczebelkami nigdy. Ani w turystycznym. Kupiłam mu łóżko z barierka i obok fotel materac dla mnie, ale jeszcze nie wdrażam go tam bo noce są tak koszmarne że śpi ze mną w łóżku