WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No proszę kto by pomyślał, że ja będę najdłużej i najwięcej karmić 😋. U nas cyc rano po przebudzeniu, obowiązkowo jak wracam z pracy, potem zaraz przed spaniem czyli 3 razy w ciągu dnia i potem w nocy zależy od ilości pobudek. Mały kocha cyca więc będzie ciężko, ale jeszcze się nie decyduję na odcycowanie. Ale już nie mogę się doczekać jak przestanę karmić.wrzesień 2018 - synek
-
Camilla gratulacje, wspaniale ze Patryk pojawił się w tak ekspresowym tempie na świecie i ze udało się rodzić z mężem
Dużo zdrówka dla Was wszystkich.
Nie umiesz się pewnie napatrzec na ten swój drugi cud
Oj wspomnienia do mnie wróciły hihi i tak potwierdzam szycie w miejscowym to porażka najgorsze wspomnienie z porodów.
Dziewczyny gratuluję dopinania planów budowy i działań w temacieMinns, Camilla33 lubią tę wiadomość
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
Miesiąc temu nie widziałam dla siebie najmniejszych szans na zakończenie karmienia, a tak się ładnie poskładało 😉
Trochę chyba za późno szałwię kupiłam, dopiero od wieczora piję. Oby bez zapalenia poszło.
Blaty robocze muszę mieć w kuchni, dodatkowo dużo kontaktów i włączniki światła na poziomie około 100 cm.
Ta instalacja pod klimę też super pomysł.
Kontakt na tarasie na oddzielnym obwodzie prądu - też fajny patent. Trochę tego jest.
Chyba trzeba by było sobie jakiś zeszyt z dobrymi radami spisać. -
Minns też odradzam pompę ciepła, mam znajomych i wujka, którzy to mają i mówią że to pomyłka- tylko koszt duzy, takie samo zdanie o rekuperacji mają moi znajomi.
Przemyślalabym sprawę balkonów- my mamy 3 małe takie 1.5m x1m i jakiś miesiąc temu zamontowali nam balustrady... pierwsze co to wyrzucilam na nie pościel- do tego mi te balustrady były potrzebne, no i latem zawsze jest gdzie suszarkę z praniem wystawić. Chyba że masz inna alternatywę na wietrzenie pościeliWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2020, 22:15
kasia1518
-
A kiedy kupowali te pompy ciepła? Dom musi być bardzo szczelny żeby ciepło nie uciekalo. I powyżej chyba 22 stopni koszty bardzo wzrastają. I też pytanie jaka powierzchnia domu. Myślimy i myślimy, doprowadzenie gazu do naszej działki też będzie drogie, a gaz jest droższy. I też myślimy o fotowoltaice później.
Będziemy mieć jakby okna balkonowe i balustrady to zawsze przez to można przewiesic. A miejsca na suszarkę z praniem w koncu będzie pelno, bo w prqlni i ewentualnie w pokoju nad garażem który wstępnie będzie strychem. Koniec prania na widoku! Aaa trzeba zarabiać kasę i się przeprowadzać 😀.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2020, 22:39
wrzesień 2018 - synek -
...A ja nie mam pojęcia, o czym Wy dziewczyny piszecie 😅 I nie znam połowy słów, których używacie 😁 Ale trzymam kciuki, żeby Wasze domki były piękne, funkcjonalne, tanie w utrzymaniu i w ogóle 😊
Minns, p_tt, veritaa, ola_g89, 100krotka30 lubią tę wiadomość
Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
Minns wrote:A kiedy kupowali te pompy ciepła? Dom musi być bardzo szczelny żeby ciepło nie uciekalo. I powyżej chyba 22 stopni koszty bardzo wzrastają. I też pytanie jaka powierzchnia domu. Myślimy i myślimy, doprowadzenie gazu do naszej działki też będzie drogie, a gaz jest droższy. I też myślimy o fotowoltaice później.
Będziemy mieć jakby okna balkonowe i balustrady to zawsze przez to można przewiesic. A miejsca na suszarkę z praniem w koncu będzie pelno, bo w prqlni i ewentualnie w pokoju nad garażem który wstępnie będzie strychem. Koniec prania na widoku! Aaa trzeba zarabiać kasę i się przeprowadzać 😀.
Musisz rozważyć z mężem co będzie dla Was najlepsze i najbardziej opłacalne. My z gazu bardzo jesteśmy zadowoleni - ogrzewanie i ciepła woda na gaz - rachunki... hmm średnia z roku wyjdzie około 450zl/mc - latem jest mniej po około 250zl, a zimą około 650zl.Camilla33 lubi tę wiadomość
kasia1518
-
Nie wyszliśmy dziś do domu. Patryk wczoraj mial crp 3, dziś 5 norma do 6, powtórzyli raz jeszcze o 17 i bez zmian. Lekarz powiedział że ze względu na chorobę starszego brata jutro rano jeszcze raz powtórzą badanie i jak będzie taki sam wynik to dopiero puszcza do domu. A mi tak bardzo chce się już do Piotrusia!
-
Camilla śliczny synus zdrówka dla Was.
U nas chyba zaczyna 5 wychodzić? Czy to nie Za wcześnie? Cały czas ładuje paluchy do buzi i w nocy budzi się z płaczem co jakiś czas. Nie wiem co innego.Camilla33 lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
CAMILA SLICZNY chłopczyk , aż mam ochote na takiego bobaska ❤❤❤
My po szczepieniu, narazie bez sensacji , ale to zawsze po 10 dniach wychodzi gorączka i wysypka , aż się boję 😢😢😢
U nas jest jedną trójka druga się pcha , ale na dole jeszcze nieCamilla33 lubi tę wiadomość