WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Camila jak się cieszę, że wszystko dobrze. Gratulacje to poród marzenie dobrze, że się udało jak mąż był w domu. No i teraz zdrówka dla was wszystkich i dla ciebie dużo sił ♥️
Camilla33 lubi tę wiadomość
-
KATARZYNACarm wrote:CAMILA gratulacje , jak ja się cieszę że już jesteście we czwórkę 😍❤❤❤ oby Piotruś szybko wrócił do zdrowia A Ty szybko z Patrykiem do domku,
Cieszcie się teraz tymi pięknymi chwilami , no ten czas leci bardzo szybko .
Dziewczyny dzisiaj idę szczepic mała na MMR i mam mega stresa 🥵
Nie martw się szczepieniem, Piotruś miał je już w listopadzie, wszystko było ok. -
Camilla gratulacje 😘 dużo siły, abyście szybko wyszli do domu i zaczęli uczyć się życia we czwórkę 😊 niech Patryk zdrowo rośnie, Piotruś wraca do zdrowia. Poród ekspresowy , no z tym trzecim porodem to tak może być 😉
Camilla33 lubi tę wiadomość
kasia1518
-
Camilla gratulacje! W końcu Patryk pojawił się po drugiej stronie 😊
Co do budowy to bierzemy piętrowy, choć czasem myślimy nad parterowym, ale nam za dużo działki zje. Rekuperacji nie robimy ale myślimy ostro nad pompą ciepła i panelami fv. Jeśli to nie wypali to tylko gaz, nie zamierzam palić. Chcemy podłogówkę po całości z oddzielnym sterowaniem na każde pomieszczenie. Garażu nie robimy w bryle, ponieważ mój mąż jest czuły na zapach spalin i nie widzi mu się to. Okna dachowe zminimalizowalam do minimum, tylko tam gdzie są niezbędne.
Chętnie słucham rad wszystkich, bo chciałabym zmniejszyć ilość błędów.Camilla33 lubi tę wiadomość
-
veritaa wrote:Jak tego dokonalas?
W ogóle bez planu, wiedziałam że teraz chcę zakończyć, ale nie miałam planu. Dostała we wtorek rano, jak wróciłam z pracy nie chciała, wieczór jakoś zleciał, zasnęła bez. W nocy nie dałam, ale nie płakała, bardziej miała problem z zaśnięciem. Budziła się sporo razy, rano chciała ale odmówiłam. Nie nalegała, po pracy też chciała, ale nie nalegała. Na odmowy nie reaguje płaczem. Chyba to była nasza pora. Trochę mi żal, bo było bez pożegnania, ale z drugiej strony cieszę się. Gorzej, że ręcznie muszę ściągać, bo laktator oddałam. -
Camilla, no poród ekspres
P_tt mnie hektolitry szałwii i mięty bardzo szybko zakończyły laktacje, dosłownie kilka dni musiałam ściągać ale też ręcznie, wieczorem pod ciepłym prysznicem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2020, 19:56
Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
Jak to mówią, pierwszy dom budujesz dla wroga, drugi dla przyjaciela, a trzeci dla siebie 😀.
Na parterówkę mamy za małą działkę. Okna dachowe też do minimum zredukowane, balkonów też nie chcieliśmy, bo w sumie nie potrzebujemy, a to kolejny koszt + utrzymanie. Ogrzewanie na pewno wszędzie podłogówka, robimy też pod prysznicem zeby bylo cieplo w nogi jak sie wejdzie . Myślimy nad pompą ciepła powietrzną. Też chcialam robić wszędzie sterowniki ale podłogówka ma to do siebie ze bardzo powoli zmienia się ta temperatura i ogólnie można sterować tym na kurkach w kotłowni. Garaż mamy w bryle, ale żeby wejsc do domu trzeba przejsc przez kotłownie i wiatrołap. O klimie tez mysle i dzieki za radę Kasia, planowalam pociągnąć prad tylko do sypialni i salonu ale do dzieci moze tez pociągniemy.
Z takich rad to żeby dosc szybko ściągnąć taśmę z okien bo potem będzie problem, dużo blatu roboczego w kuchni i dobre nad nim oświetlenie, dużo gniazdek i reszty nie pamiętam 😋.wrzesień 2018 - synek