WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tasia86 wrote:Dzięki, że podtrzymujecie mnie na duchu. Na razie caly czas czekam na izbie przyjec, tylko mi zmierzyli cisnienie i temperature.
Czekamy ! Na wspaniałe wieści :*
My wszystkie w nie wierzymy :*** trzymaj się ciepło Kochana ❤️
Kciuki zaciśnięte !4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
nick nieaktualnyMamaIgi! Wspaniale! Dzidziulek waleczny i już nic go nie ruszy! :* Tasia86 w ciąży z krwawieniem powinni Cię przyjąć automatycznie, bo to sytuacja zagrażającą życiu. Dziwne, że tylko tyle zrobili, ja tam bym pewnie im zrobiła awanturę. U nas w szpitalu mimo, że nie ma ip ginekologicznego i trzeba przyjąć się na oddział żeby zrobili jakiekolwiek badanie to z krwawieniem w ciąży przyjmują natychmiast
-
Wesoła89 wrote:Hej kochane a jak idziecie do lekarza NFZ i prosicie o skierowanie na badania to się przyznajecie że chodzicie do innego prywatnie? Pytam, bo rozważam takie postępowanie tylko nie za bardzo wiem jak to powiedziec tej lekarce NFZ żeby się nie zbulwersowała, ona i mój gin pracują w jednym szpitalu ale mój jest tam ordynatorem.
Wesoła89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiemnowlosa wrote:Hej dziewczyny. Ja juz po wizycie serduszkowej. Maluszek ma prawie 1cm, serduszko pieknie bije wg usg 7t0d a wg om 7t3d. Termin mam na 21.09.2018 wiec prosze mnie dopisac
Tasia kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 14:01
Ciemnowlosa lubi tę wiadomość
-
Av wrote:Ten maluszek jest super waleczny i tak dzielnie się trzyma - to musi być dziewczynka Tak się cieszę, że wszystko się dobrze układa
Tasiu, moja znajoma miała krwotok praktycznie przez cały pierwszy trymestr, a z dzieckiem wszystko jest ok. Nie trać wiary :*
Gdzies w glebi ducha czuje, ze to jest mala waleczna kobietka.
Tasia martwię się. Napisz proszę jal się czujecie.
Córka Igusia 13.03.2014 - 4 latka -
nick nieaktualny
-
Tasia86 wrote:Hej Marzena, ja caly czas czekam na Izbie Przyjec, juz 4 godziny...
Dziewczyna, ktora siedziala obok, czekala 5,5h Jesli ktoras z Was jest z Warszawy to nie polecam Izby Przyjec na Żelaznej.
Uroki wielkiego miasta u mnie w miasteczku na ip czekalam 3 minuty z krwawieniem w poprzedniej ciazy. Od razu bylam na usg i w lozku szpitalnym na sali..17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Oby jak najszybciej Cie obejrzeli. Ja podpytywalam ginekologa o szpitale to nie chcial sie specjalnie wypowiadac, ale jak powiedzialam ze chce rodzic w praskim to powiedzial, ze z tego co wie to sie tam staraja.. obys wiecej nie potrzebowala takiej wiedzy, ale moze za 7 miesiecy z niej skorzystasz
Glowa do gory, pamietaj ze to ten etap ze nie da sie poronic i tego nie zauwazyc a jak widac po naszej grupie krwawienie nie musi oznaczac najgorszego. Badz dzielna i cierpliwosci. A my tu wszystkie czekamy na wiesci.