WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wesoła89 wrote:USG miałam robione 18 stycznia i stwierdzil wtedy że to 6 tydzien wg miesiączki i potwierdził akcję serca, ale nic nie mialam mierzone dzidziusia mm ani uderzen serduszka.
To bym się wkurzyła za brak usg. Ja 8.02 lutego będę właśnie na takiej wizycie (na wcześniejszej tez tylko akcja serca i zmierzenie dziecka). Mam nadzieje że gin mi zrobi usg i założy kartę ciąży. -
MamaIgi, mam ogromną nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
-
nick nieaktualny
-
Placze ze szczescia... malenstwo nic sobie z tego dziada nie zrobilo, fika w swoim domku niczego nieswiadome!!
Krwiak sie oberwal i trafil do ujscia szyjki. Bedzie sie teraz wydalal, na usg zostalo 17mmx 12mm !!!
Nie moge w fo uwierzyc, placze jak bóbrMarzena782, Natalia1984, KasW91, veritaserum, MiSia :), Izabelle, CzterolistnaKoniczyna, Herbata, zuza88, JustynaG, Ithildin, Malgonia, Wesoła89, promyczek 39, frezyjciada, Marlena, Antonina38, arya12, MK.mk, Raga Tulip, Amy333, matkapatka, Paulla89, Asiek1214, Vlinder, Minmin lubią tę wiadomość
Córka Igusia 13.03.2014 - 4 latka -
MAmaIgi :* gdzie jak nie w to ie dzidzi będzie najlepiej :* a kysz ty Krwiaku
I zostaw naszego Okruszka :* i niech mama ma już spokojna Główkę :*
Pozdrawiamy Cię i Fikajacego Fasolka ^^4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Natalia1984 wrote:Cudowne wieści :-* Dziewczyny, co na opryszczkę? Pojawiły się w kąciku ust bąbelki. Z 10 lat już nie miałam... Przykładam ząbek czosnku.
MamaIgi tak się cieszę!!! Płacz płacz kochana i tylko takimi łzami... lzami szczęścia