WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamaawiki wrote:Co do płuci dziecka to ja mam takie podejście że dopuki nie znam płci na połówkowych to dla mie dzidziuś.I nie myśle czy bym chciała chłopca czy dziewczynke bo nie mam naprawde na to wpływu .U mie w rodzinie był taki przypadek że mieli już córeczkę i chcieli żeby 2 był synek na usg w 13 tyg lekarz powiedział kuzynce że będzie chłopiec a na połówkowym okazało się że będzie dziewczynka.A potem złość i pretęsje że to jednak nie chłopiec a druga dziewczynka.Szczerze to nie rozumiem takiego podejścia
Moja kuzynka na usg jak się dowiedziała, ze będzie drugi syn to się rozpłakała, a później chodziła zła jak osa, bo ona chciała córkę... masakra -
nick nieaktualnyMi też płeć obojętna:)))) jakoś wydaje mi się to mega niedojrzałe jak słyszę : ja to chcę córeczkę a nie chłopca. Ale nie oceniam nie rozumiem natomiast
A co sądzicie o zabawie w chiński kalendarz płci ??? Wg Amerykanów
Sprawdzalność 90 procent - tylko trzeba uważać bo na polskich stronach w tym temacie bzdury - ppd tym linkiem jest kalendarz na 2017 poczęcia i my tylko ten kalendarz powinnysmy sprawdzać . Wg niego w 2017 miałam 36 lat (35 w gregorianskim czyli tym
NasZym) a
Chiński grudzień a raczej dzien grudnia w
Ktorym doszło do poczęcia wg tej tabelki to miesiąc nr 10 mi wychodzi wiec dziewczyna. Traktuje to z przymrużeniem oka niczym horoskop, zobacZymy czy sie sprawdzijak cos to link do zagranicznej strony i tabelkę wklejam https://thechinesebabycalendar.com Mam nadzieje ze nikogo nie urażę
To takie „w oczekiwaniu”
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 23:24
Rucola, Wesoła89 lubią tę wiadomość
-
Ja tam mogę mieć nawet 3 synów
Mam już dziecko i wiem, że płeć naprawdę nie ma znaczenia. Wszystkie dzidziusie są przesłodkie
A jeśli chodzi o późniejsze wychowanie to też wszystko zależy od konkretnego egzemplarza i jego charakteru. Wcale nie jest np. powiedziane, że dziewczyna będzie "bliżej domu". Moja mama ma o wiele lepszy kontakt z moim bratem niż ze mną, po prostu mają podobne charaktery. Ja się z mamą wiecznie kłócę
Meghan, Av, asese, Rucola lubią tę wiadomość
Synek ur. w 2016
-
Meghan ale wystarczy wpisać datę poczęcia i swoją datę urodzenia do tego formularza, który jest pod linkiem czy to bardziej skomplikowane?
Bo wpisałam datę poczęcia pierwszego dziecka i wyszło mi, że powinnam urodzić dziewczynkę a urodził się chłopiec
Teraz też wychodzi mi dziewczynka.
Chyba że coś źle robięSynek ur. w 2016
-
nick nieaktualnyTasia86 wrote:Meghan ale wystarczy wpisać datę poczęcia i swoją datę urodzenia do tego formularza, który jest pod linkiem czy to bardziej skomplikowane?
Bo wpisałam datę poczęcia pierwszego dziecka i wyszło mi, że powinnam urodzić dziewczynkę a urodził się chłopiec
Teraz też wychodzi mi dziewczynka.
Chyba że coś źle robię
Tasia86 na pewno złe bo to tylko na rok 2017 jak synek ur 2016 to musisz poszukać innego kalendarza na 2016/2015 to
Juz ty sama wiesz ja jakim roku to sie stało
Chinese gender predictor 2015 albo 2016Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 23:10
Tasia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAv wrote:Raczej wróżba kiepsko działa
Co roku jakos sie zmienia , Chińczycy wynaleźli to bodajże 700 lat temu, kiedyś jakas panna gadala o tym
W DDtvn - to zabawa ale jesli ma miec sens to trzeba wg dobrego roku sprawdzać
My możemy do tego obrazka co wkleilam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 23:11
-
nick nieaktualnyTasia86 wrote:Ale mi pod tym linkiem wyskakuje "2018 CHINESE BABY GENDER PREDICTION CHART" a nie 2017. Jak się przełączyć na inny rok?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 23:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasW91 wrote:U mnie z tym chińskim kalendarzem jest pewien problem, bo owu była albo 31.12.2017 albo 1.01.2018... także tego
50/50
Problemu - zobacz na rysunek 18 grudzień 2017-16 styczeń 2018 to miesiąc 11 i to do tego miesiąca sprawdzasz swoj wiek chiński. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:A ja uwazam dziewczyny ze kazda z nas moze miec tam jakies marzenia czy oczkiewania co do plci i dlaczego mamy sie tego wstydzic ?przeciez to nic takiego. Ja od poczatku mysle i mowie jak mnie ktos zapyta co bym wolala ze chcialabym chlopca. Po prostu. To nie znaczy ze jak bedzie dziewczynka to bede sciany gryzla i w ogole. Jestem dosc rozsadna i wiem ze jakakolwiek plec by nie byla bede szczesliwa ale mozna miec chyba jakies tam male marzenie
Mam takie same zdanie na ten tematCo innego jak jakaś histeryczka przez pół ciąży wyje z rozpaczy bo płeć nie spełniła jej oczekiwań..
A co do chinskiego kalendarza to mi się nie sprawdził bo mój synek powinien być dziewczynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 08:02
asese lubi tę wiadomość
-
kurcze Wy już o płci rozmawiacie a ja witam się dzisiaj z 8tyg i tak bardzo się boje jutrzejszej wizyty i liczę tylko na to aby pęcherzyk się zmniejszył a serduszko nadal biło, tak bardzo chciałabym jutro wyjść z dobrymi informacjami od doktorka, płeć to dla mnie tak bardzo odległy temat...
miłego dnia dla wszystkich
ktoś dziś wizytuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 08:08
Marzena782 lubi tę wiadomość