WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ostatnio kupowałam w Biedrze pyszny ciemny chleb z 7 zbożami. Teraz na samą myśl niedobrze mi się robi a na myśl o ogórkowej to aż mi ślinka leci, przywiozłam od mamy kilka słoików ogórków i będę jutro gotować Mam też w zamrażarce przepiórki, królika, kurczaka z eko hodowli, kuźwa to wszystko leży i kwiczy a ja karmię fasolka pierogami (i swoje dupsko )
-
Co do jedzenia to ja jem wszystko co jest dobrze przyprawione i pikantne albo kwaśne .Na frytki i pizze oraz inne fastfoody nie moge patrzeć na samą myśl mi niedobrze .Do słodkiego mie nie ciagnie czasem zjem ale bez szału .Mam też faze na jabłka i winogrona mogłabym jeść kilogramami.Ostatnio musiałam koniecznie sobie kupić chipsy i coca cole taka mie naszła ochota .
-
Justyna2212 wrote:A powiedzcie jak się odżywiacie? Jecie jakoś przesadnie teraz zdrowo? Czy normalnie z wykluczeniem oczywiście gazowanych kolorowych napojów i paru rzeczy zakazanych w ciąży?
Ja mam chleb z wędliną co kiedyś byłoby nie do pomyślenia i smakuje mi Coca cola, mam bardzo mały apetyt i na pewno nie jem tak zdrowo jak kiedyś niestety.
Jutro wizyta, poziom ekscytacji sięga zenitu. ☺
Enii gratuluję bliźniąt. ☺ -
nick nieaktualny
-
No to dobrze bo już myślałam ze tylko ja jakoś nie pilnuje diety jem tez wszystko na co akurat mam ochotę, ale bez chipsów i kolorowych napojów gazowanych. Dwa tygodnie zrobiłam pyszny rosół z kaczki który pomagał mi na mdłości, a wczoraj jak ugotowalam znowu z kaczki to nawet nie jestem w stanie go spróbować bo tak śmierdzi kaczka heheJustyna
-
Av wrote:Ja jem to, na widok czego nie wykręca mi wnętrzności. Z przesadnie zdrowym jedzeniem nie ma to wiele wspólnego#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Ja dzis zaswrwowalam miske pomidorowej i torbe popcornu:/ zapach gotowanego - wykreca mi wnetrznosci.
Pomaga mi coca cola i ogolnie slone rzeczy. Kiszona kapista, albo mocno osolona mizeria. Slodycze poszly w odstawke, mdli mnie na mysl o snilersie- mnie- pozeraczle slodyczy.Raga Tulip lubi tę wiadomość
Córka Igusia 13.03.2014 - 4 latka -
Ja też mam jutro wizytę, kontrola po tym sobotnim krwawieniu. Cieszę się, że zobaczę mojego Bobusia
Odnośnie jedzenia to nie mam jakichś specjalnych smaków. Obżarłam się dziś niemiłosiernie pierogów z kapustą i grzybami, do tej pory ledwo się ruszamSynek ur. w 2016
-
Z moim apetytem różnie bywa, ale raczej nie jem dużo. Nie mogę patrzeć na mięsa i wędliny, nie ciągnie mnie też do slodyczy (choć wyjątkowo wczoraj pierwszy raz w czasie ciązy zjadłam kilka ciastek- andrutów z czekoladą). Ciężko przewidzieć na co akurat jutro będę mieć ochotę (pewnie nie na pączki) ale na piatek na Światowy Dzień Pizzy będzie u mnie robiona pizza
-
Ja póki pije wodę gazowaną to jest mi dobrze, bez wody mam straszne mdłości i nie mogę nic jeść. Ale jak wypije kilka szklanek wody to jest ok i wszystko mogę zjeść
Natomiast zauważyłam znowu problem z myciem zębów szczoteczką elektryczna, tak samo miałam z córka, mam odruchy wymiotne. -
Dziewczyny, 3mam kciuki za jutrzejsze wizyty.
U mnie znów ciężko. Mdłości, wymioty, brak apetytu...
Teraz próbuję wcinać chrupki kukurydziane. Trochę pomaga.
mam problem z piciem, woda potęguje we mnie mdłości.