WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie na zaparcia dziala tylko czas ;/ zadne sliwiki, siemie lniane, soki nie dzialaly. Mam tendencje, podobno od urodzenia problemy z kupskiem przezyjemy !
Ogorkowa o rany, ale mi narobilyscie smaka ! Ja dla meza dzis sie zmusiam i zrobilam spaghtti. Z klipsem na nosie, bo na sam widok i zapach miesa robi mi sie niedobrze.
Zjadlam dzis 3 pączki z konfitura z rozami i zaraz mnie rozerwie czuje sie jakbym polknela balon
Malgonia, super, ze tu zagladasz do Nas. Napisz prosze co u Ciebie !
Córka Igusia 13.03.2014 - 4 latka -
HEj wszystkim :***
Malgoniu Jak Miło Ciebie Widzieć ! Napisz proszę koniecznie co u ciebie !
Wszystkim wizytującym oczywiście Powidzenia ! głowy do góry. )
Ja dziś ja obiad miałam pyszny Barszczyk ukraiński mmmm )4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Żyję i jestem zmotywowana. Udało się uniknąć zabiegu. Trafiłam na wspaniały personel i tak się przejęli, że chce zajść w tą ciąże jak najszybciej, że stanęły na głowie (same panie mnie obsługiwały) by mi to umożliwić. Choć nie powiem jest to traumatyczne przeżycie. Staram się je wyprzeć z głowy i skupić się na przyszłości. Mam teraz jakies 6 tygodni na zrobienie badań itp i za 10 tyg mam zamiar mieć II na teście.
-
Dziś bylam na usg i widziałam pieknie bijące serduszko ♥ Mój pączuś ma juz 1,5 cm i wiek usg pokrywa sie z wiekiem OM,.8 tydzień
Czy która ma usg prenatalne w 13 tygodniu? Mozna do 14 prawda,ja mam dokladnie 13 +4 ,chyba okAv, paulka86, Malgonia, natalinka, asese, matkapatka, Herbata, Antonina38 lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
promyczek 39 wrote:Czy która ma usg prenatalne w 13 tygodniu? Mozna do 14 prawda,ja mam dokladnie 13 +4 ,chyba ok
promyczek 39 lubi tę wiadomość
Leon
-
Malgonia wrote:Żyję i jestem zmotywowana. Udało się uniknąć zabiegu. Trafiłam na wspaniały personel i tak się przejęli, że chce zajść w tą ciąże jak najszybciej, że stanęły na głowie (same panie mnie obsługiwały) by mi to umożliwić. Choć nie powiem jest to traumatyczne przeżycie. Staram się je wyprzeć z głowy i skupić się na przyszłości. Mam teraz jakies 6 tygodni na zrobienie badań itp i za 10 tyg mam zamiar mieć II na teście.
Malgonia, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
promyczek 39 wrote:Dziś bylam na usg i widziałam pieknie bijące serduszko ♥ Mój pączuś ma juz 1,5 cm i wiek usg pokrywa sie z wiekiem OM,.8 tydzień
Czy która ma usg prenatalne w 13 tygodniu? Mozna do 14 prawda,ja mam dokladnie 13 +4 ,chyba okpromyczek 39 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAv wrote:Można do 13+6, ale ważne, żeby dziecko nie było za duże, bo wtedy nie da się wszystkiego pomierzyć.
Co do cynamonu pytałam o to mamaginekolog na którymś z jej czatów i powiedziała, że spokojnie można. Przecież nikt nie zjada go kilogramamipromyczek 39 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypromyczek 39 wrote:Dziś bylam na usg i widziałam pieknie bijące serduszko ♥ Mój pączuś ma juz 1,5 cm i wiek usg pokrywa sie z wiekiem OM,.8 tydzień
Czy która ma usg prenatalne w 13 tygodniu? Mozna do 14 prawda,ja mam dokladnie 13 +4 ,chyba okpromyczek 39 lubi tę wiadomość
-
U mnie też ogórkowa. Jak czytałam wasze wpisy to się śmiałam sama do siebie. Powtarzalam wyniki badań moczu znacznie się poprawiły. Byłam pokazać lekarzowi i mówi, że dużo lepsze. Ale nerki nadal mnie bolą. Ale to nie jest ważne, aby tylko z maluszkiem było wszystko dobrze.
-
nick nieaktualny
-
Już po badaniu Bobuś ma 2,32cm, odpowiada wzrostowo 9w0d, wiec idealnie zgodnie z moimi obliczeniami. Niestety nie zbadala mi szyjki.
Mamaawiki, jatoszka, Wesoła89, frezyjciada, Rucola, Siwulec, natalinka, paulka86, asese, promyczek 39, JustynaG, veritaserum, matkapatka, Herbata, MiSia :), Malgonia, KasW91, Marzena782, Antonina38, Vlinder lubią tę wiadomość
Synek ur. w 2016
-
Tasia86 wrote:Już po badaniu Bobuś ma 2,32cm, odpowiada wzrostowo 9w0d, wiec idealnie zgodnie z moimi obliczeniami. Niestety nie zbadala mi szyjki.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Mam prenatalne 20 lutego czyli 12t0d.
A jutro wizyta u gina na NFZ i założenie karty ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 19:32